Kombinacija muskhin + corsair

poruka: 7
|
čitano: 1.761
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

pozdrav, dakle zelim upgrejdat sa 4 na 8 gb ram-a , sad u kompu imam 2x2gb corsair xms3 1333 međtim u linksa te memorije vise nema , mogu uzet xms3 od 1600mhz ali on radi na višem taktu i razlicitom naponu, a zato npr imam u linksa za 209 kn ovaj muskhin http://www.mushkin.com/Memory/Silverline/996768.aspx  koji radi na identicnom taktu, identicnim latencijama i istom naponu kao moj xms3 ,dakle sve je isto, e sad da li bi xms 3-ca onda imala ikakve prednosti za 50kn vise jer ovaj muskhin je prakticki identican ko moj corsair, i zanima me da li ce dual channel normalno radit? te da li je dobra ova muskhinova memorija?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Kombinacija muskhin + corsair
giga kaže...

pa jel ti citas sta ja pisem , te 2 memorije imaju IDENTICAN takt ,frekvu i napon! dakle obje su 1333,9-9-9-24 i 1.5v , znam da ce radit ali me zanima da li bi moglo bit ikakvih nestabilnosti i da li ce dual channel radit

16 godina
protjeran
athlon64 kaže...
giga kaže...

pa jel ti citas sta ja pisem , te 2 memorije imaju IDENTICAN takt ,frekvu i napon! dakle obje su 1333,9-9-9-24 i 1.5v , znam da ce radit ali me zanima da li bi moglo bit ikakvih nestabilnosti i da li ce dual channel radit

sori pročita san samo pola teksta nemaš nikakvih problema ako je sve isto radiče to bez problema i imačeš dual mod

15 godina
giga kaže...
athlon64 kaže...
giga kaže...

sori pročita san samo pola teksta nemaš nikakvih problema ako je sve isto radiče to bez problema i imačeš dual mod

ma np, i ja to napravim cesto ne brini xd, znaci radit ce i dual channel bez problema, mislim to 3 je isto ali vjerojem da postoje minornije razlike , npr u cpuz za moju memu pise za max bandwith PC3-10700H a muskhin je 10666, iako je takt identican,mislim to mi je rjesenje za stalno i mora savrseno radit

16 godina
protjeran

ali nema dual moda  s tri pločice dvje ili četiri moraju bit e sad  matične ploče imaju utore obično u bojama jednu marku u jednu boju drugu marku rama u drugu boju ali mora ih biti par ne nepar

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
giga kaže...

ali nema dual moda  s tri pločice dvje ili četiri moraju bit e sad  matične ploče imaju utore obično u bojama jednu marku u jednu boju drugu marku rama u drugu boju ali mora ih biti par ne nepar

pa 4 pločice ce bit lol , naravno da cu svaku memoriju stavit u svoja 2 slota, samo jos nisam siguran hoce li radit dual channel  , morao bi

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice