2x1GB s 2x2GB u dual-channel?

poruka: 7
|
čitano: 1.923
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
2x1GB + 2x2GB u dual-channel?

Bok svima,

Dali mi neko moze pomoc, imam jednu dvojbu:

Imam 2x1GB DDR2 800MHz,  i planiram kupit jos 2 ili cak i 4 GB (ne vjerujem da ce DDR2 biti jeftiniji negoli sad, a kako DDR3 preuzima trziste...).

Pitanje je, dali bi onda 2x1GB i 2x2GB RAM-a radili u  dual-channelu, ili ne? Trazim po netu, ali ne nalzaim ni na kategoricno NE, ali ni na DA :)

Tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mozda da mozda ne, meni nije radilo.
Forever MUFC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trebalo bi raditi.

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja

0 1 hvala 1
16 godina
neaktivan

prodaj 2 gb

kupi 4 gb

amen

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: 2x1GB s 2x2GB u dual-channel?

Evo pitat ću tu jer je stvarno kratko pitanje:

Nakon prelaska sa C2D na quad u cpu-z mi očitava 4 sticka od 1 GB RAM-a iako ja imam 2x1 GB i matična nema više od dva slota.

Da li je to normalno?

17 godina
RE: 2x1GB s 2x2GB u dual-channel?
oxy_moron kaže...

Evo pitat ću tu jer je stvarno kratko pitanje:

Nakon prelaska sa C2D na quad u cpu-z mi očitava 4 sticka od 1 GB RAM-a iako ja imam 2x1 GB i matična nema više od dva slota.

Da li je to normalno?

tak je nest divlje i kod mog uje na laptopu. na kutiji pise na ima 2gb, u system propertits 3gb a u cpz-z 4gb...ludo!!!!!!!

Stigli su nam naši vanzemljaci...a meni je srce veće i od Kine jer moj Zemo vozi leteće tanjire...
17 godina
neaktivan
RE: 2x1GB + 2x2GB u dual-channel?
Tomi_z kaže...

Bok svima,

Dali mi neko moze pomoc, imam jednu dvojbu:

Imam 2x1GB DDR2 800MHz,  i planiram kupit jos 2 ili cak i 4 GB (ne vjerujem da ce DDR2 biti jeftiniji negoli sad, a kako DDR3 preuzima trziste...).

Pitanje je, dali bi onda 2x1GB i 2x2GB RAM-a radili u  dual-channelu, ili ne? Trazim po netu, ali ne nalzaim ni na kategoricno NE, ali ni na DA :)

Tnx

Da - radit će. Samo upari one od istog kapaciteta u Dual channel (2x2GB i 2x1GB, ne možeš kombinirat u dual channel 2GB i 1GB).

Znači u teoriji - DA, ali sada kako je u praksi riješeno je druga stvar, makar većina ploča nebi te trebala zezati.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice