opet ti sa svojim ramima ... neki dan si govorio da imas 12 gb i da ti ocitava samo 8gb ... sad ti ocitava samo 1gb ... ne kuzim te ... :S
Ful je čudo ako izvadim jednu pločicu čita mi 4 npr. pa ne znam više šta je to
A gdje ti ocitava samo 1GB odnosno 4GB?
E ovako imam 12 BG ramaddr3 a očitava mi samo 8Gb a u programu cpuz svih 12 Učemi je forra,molim pomoććć
Ako te smijem pitati za kaj ti treba 12gb rama?
povoljno mi uletilo pa sam uzeo već kada imam praznih slotova
A velike razlike ono....
tu bi ljudi trebali pomagati ako može....dajte podjelite znanje ,koga briga ako imam to .šta ima veze.pomaži
A nemojte mu govoriti takve stvari, da nekome od nas ne ocitava dobro onda bi i mi trazili pomoc.
Jesu li memorije od istog proizvodjaca?
5od apacera i jedna od kingston
Probaj fleshat matičnu sa novim biosom
daj meni malo šta će ti 12!
A mozda ti to onda stvar probleme. Probaj izvaditi ovu crnu ovcu i vidi kolko ti onda ocitava (samo neces moci imati tripple-channel onda)
probo sam onda mi piše 6 ili 4 zavisi di je stavim,a ako izvadim apacera onda isto tako.ma ne kužim više koji mu je
ako možeš zamijeni/prodaj kingsona i kupi/mjenja za 1 apacer
Ma mozda samo neki bug u ocitavanju kod windowsa, ako ti CPU-Z ocita 12 onda bi trebalo biti sve u redu.
e to još trebam pokušati,ali zašto kada njega izvadim ne čita 10
da li on nju koristi iako piše 8
Ovako, skini memtest v4.0 , napravi bootabilni cd i pri restartu racunala bootaj ga i cekaj da odvrti cijeli test (gledaj povremeno kad je gotovo jer ako ne prekines on sa testiranjem krece ispocetka. Tamo i mozes vidjeti kolko memorije imas i na kojoj brzini. Ako sve bude u redu onda nesto windows krivo prikazuje.
jel to 64 bit ili nema veze ,jer se ne kužim previše
su sve pločice iste brzine? da nebi neke bile 1333 a neke 1600
sve su iste 1333
nema to veze, to skines u biti image (moras imati virtualni drive da ga ucitas) i zatim kopiras taj image npr preko Nero-a "Copy Disc" na pravi CD. Resetiraj racunalo i bootaj taj CD prije ulaska u Win i on ce ti automatski zapoceti testiranje.
sve su iste 1333
CPU-Z veli da ti je memorija na 1086MHz....
ok evo sad ću to.javim se kad završi .hvala puno
ali sve su 1333 piše na njima tako i tu sam baš kupio u technomaxu
jesi clockao procesor mozda? dizanjem takta sabirnice povecava ti se paralelno i takt memorije.