LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.085.738
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
marko1103 kaže...

jel ima netko problema s kvalitetom kod razgovora i to samo na 4G-u?

Ja sam na T-mobileu i zadnjih par dana primjećujem čudan problem koji se čini mi se događa samo na 4G mreži a to je da je glas s druge strane nekako višlji, kao da je S jako izraženo nekakvo lagano šuštanje kao da se čuje.

Na početku nisam imao takvih problema, a koliko sam primjetio na 2G/3G signalu kao da tog problema nema...

i ja imam problama s time. uglavnom, ne svaki puta, nekad je sve normalno nekad cujem drugu osobu na višljim tonovima, a ta osoba čuje moj glas uz šumove. Iskreno, nisam pametan dal da ga nosim u servis (uredna garancija nije rootan) ili da čekam neki update, jer mislim da je softverski problem...

16 godina
neaktivan
Bezec kaže...
marko1103 kaže...

jel ima netko problema s kvalitetom kod razgovora i to samo na 4G-u?

Ja sam na T-mobileu i zadnjih par dana primjećujem čudan problem koji se čini mi se događa samo na 4G mreži a to je da je glas s druge strane nekako višlji, kao da je S jako izraženo nekakvo lagano šuštanje kao da se čuje.

Na početku nisam imao takvih problema, a koliko sam primjetio na 2G/3G signalu kao da tog problema nema...

i ja imam problama s time. uglavnom, ne svaki puta, nekad je sve normalno nekad cujem drugu osobu na višljim tonovima, a ta osoba čuje moj glas uz šumove. Iskreno, nisam pametan dal da ga nosim u servis (uredna garancija nije rootan) ili da čekam neki update, jer mislim da je softverski problem...

evo ja sad testirao. na 2G signalu sve odlično, na 3G/4G signalu se čuje to nekakvo šuštanje tj osjetim da glas s druge strane nije kakav bi trebao biti.

sigurno je onda nekakav software issue samo što neznam što. flashao sam ponovno 20D KDZ al to nije pomoglo. razmišljam stavit opet custom recovery i vidjet dal nekakav radio/baseband bi trebalo flashati. ništa puno na XDA nema o ovome

13 godina
LG G2 tema

Htio bih staviti zadnji stock 220D, ali sa onim metodama na XDA imam problema i uvjek nešto zapne.

Dali postoji official rom u .zip-u pa da se stavi TWRP recovery i onda preko njega stock 220D?

Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Imam pitanje za one koji su kupili G2 u T-Comu, dali je ista šema sa njhovim bloatware app kao i na Vip-u, da kad se izvadi sim nema niti jedne njihove app na mobitelu?

edit: i dal imam kakav t-com bootscreen na početku?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 15:53 (HrcHC).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nemas nista t-com-ovo.. bar ja nisam nista dobio!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
11 godina
neaktivan
LG G2 kaže...
Cover kaže...

Pozdrav,

Imam 4.4.2 na tom G2, VIP mreza,  i 17.06.2014 pojavio se neki update, instaliro sve normalno, pisalo je da su samo poboljšanja u vezi browsera ili tako nekako ostao je 4.4.2 uglavnom....

Nakon tog update-a kad stisnem razgovor stavim mobitel na uho ugasi se ekran normalno ali kad maknem mob sa uha nekad se ekran upali a nekad ostane ugasen i nemogu kad nikako upalit niti sa zadnjim tipkama ili kliknem 100 put po ekranu pa se upali nekako....

I knock knock neki put neradi....

Probo sam sva moguca podesenja mijenjat ali isto....

Dal ima neko sličan problem možda ili zna zbog čega je to?

Unaprijed puno hvala i lp !

Odradi factory reset,posle svakog update je pozeljno da se uradi reset,da sistem lepo ''slegne''

Evo probao reset, vratio backup i opet sve isto.....

Dal mogu kako vratit na prijasnju verziju androida prije ovog update 17.06.2014, i dal ima netko sličnih problema ili sam jedini ?

Sad je gore poslje update-a

Android 4.4.2

Baseband: M8974A-AAAANAZM-1.0.190084

Kernel: 3.4.0

Build KOT49l.D80220d

Verzija software: D802220d-219-10

Mozda nekome znaci nesto ti brojevi.... :)

Puno hvala svima !!!!

lp

11 godina
protjeran
LG G2 tema

Pozdrav ljudi. Odlučio sam se za ovaj mob nakon što sam vidio da mogu nabaviti potpuno novi i neotvarani za 1000 kn manje od Galaxya S5 kojeg sam prvotno planirao a koji nije puno bolji, no zato jest puno skuplji! A i već dugo imam Samsunge pa sam htio isprobati nešto novo. Ako mi netko  može reći svoje utiske dosad, kakoo mu se svidio G2, jer ga planiram uzet krajem mjeseca, bio bih zahvalan. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 19:44 (Reanimator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zašto ne pričekaš još malo, od 7mog mjeseca bi trebao g3 doći u EU, navodno bi trebao biti cijenom blizu g2, ja čekam baš g3 jer je telefon po svim reviewima do sada brutalan.
Isto sam do sada imao Samsunge i sada želim probati nešto novo, pogledaj si malo reviewe, isplati se pričekati i mjesec dva ako treba, samo prijedlog :)
11 godina
protjeran
Zoki B kaže...
Zašto ne pričekaš još malo, od 7mog mjeseca bi trebao g3 doći u EU, navodno bi trebao biti cijenom blizu g2, ja čekam baš g3 jer je telefon po svim reviewima do sada brutalan.
Isto sam do sada imao Samsunge i sada želim probati nešto novo, pogledaj si malo reviewe, isplati se pričekati i mjesec dva ako treba, samo prijedlog :)

I to je dolazilo u obzir, jer mi je diler koji nabavlja mobove iz njemačke rekao da će mu doći za tjedan dva u ponudu i G3 no koštati će kod njega oko 600 eura, a G2 sad mogu nabaviti za 2500 kn, a po onome što sam vidio jedino po čemu G3 ubija G2 su pixeli, sva ostala poboljšanja su mi skoro pa beznačajna, a i 5,5 inča mi je prevelik ekran. I 5,2 mi je već dosta velik ekran.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 19:55 (Reanimator).
11 godina
neaktivan
Cover kaže...
LG G2 kaže...
Cover kaže...

Pozdrav,

Imam 4.4.2 na tom G2, VIP mreza,  i 17.06.2014 pojavio se neki update, instaliro sve normalno, pisalo je da su samo poboljšanja u vezi browsera ili tako nekako ostao je 4.4.2 uglavnom....

Nakon tog update-a kad stisnem razgovor stavim mobitel na uho ugasi se ekran normalno ali kad maknem mob sa uha nekad se ekran upali a nekad ostane ugasen i nemogu kad nikako upalit niti sa zadnjim tipkama ili kliknem 100 put po ekranu pa se upali nekako....

Odradi factory reset,posle svakog update je pozeljno da se uradi reset,da sistem lepo ''slegne''

Dal mogu kako vratit na prijasnju verziju androida prije ovog update 17.06.2014, i dal ima netko sličnih problema ili sam jedini ?

Android 4.4.2

Build KOT49l.D80220d

Puno hvala svima !!!!

lp

Nitko nema takav problem?

I testiro sam sa onim programom phone tester i pise pod proximity far, to je ok koliko sam skuzio?

I jos po noci sam skuzio da kad stisnes na ekran kao knock-knock ili tipku iza da otkljucam mob ekran se ugasi nakon manje od sekunde i nekad ga nemogu otkljucat uopce , tek nakon 20 puta.....

A sve je super radilo dok nisam stavio update jel moguce da ga je tako **ebo?

Inace mob je strava i preporucam ga svakome baterija traje 2 dana uz normalno koristenje i puni se samo sat, sat ipo vremena do 100%.

Puno manje od samsunga npr i baterija je full dobra....

Hvala puno i lp

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Dakle otkljucao sam G2 na sve mreze bio sam prije na Tele2 sada prelazim na Tomato pa me zanima kako cu dobivati update kao open G2 ili i dalje putem operatera ? 

Trenutno sam na KitKat 20b

0 0 hvala 0
13 godina
INKOGNITO3 kaže...

Dakle otkljucao sam G2 na sve mreze bio sam prije na Tele2 sada prelazim na Tomato pa me zanima kako cu dobivati update kao open G2 ili i dalje putem operatera ?

Trenutno sam na KitKat 20b

Trenutno preko operatera.

tj..

A6HUBK ili WH, madjarska.

ja
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav forumaši,

Kupio sam LG G2 nema ni tjedan dana u Tele2 i već mi pao i malo je staklo napuklo, sada me zanima dali je moguce zamijeniti samo staklo(touche radi) i kolika bi bila cijena. Hvala!

No.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fico_1504 kaže...

Pozdrav forumaši,

Kupio sam LG G2 nema ni tjedan dana u Tele2 i već mi pao i malo je staklo napuklo, sada me zanima dali je moguce zamijeniti samo staklo(touche radi) i kolika bi bila cijena. Hvala!

Točno ista stvar se i meni dogodila. Po servisima u Varaždinu se cijene kreču od 800-1000kn. Kažu da se mora mijenjat sve.

PSN - Axtross
11 godina
protjeran
fico_1504 kaže...

Pozdrav forumaši,

Kakvo staklo, G2 je u potpunosti plastičan

11 godina
neaktivan
Cover kaže...
LG G2 kaže...
Cover kaže...

Pozdrav,

Android 4.4.2

Build KOT49l.D80220d

Puno hvala svima !!!!

lp

imam ja isti problem i sa cyanogenmodom, mislio sam da je to do njega

11 godina
protjeran
Reanimator kaže...
fico_1504 kaže...

Pozdrav forumaši,

Neznam čemu TDi, govorim činjenično stanje.

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pa staklo na ekranu bogati.

Moj PC  
7 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Reanimator kaže...
Reanimator kaže...

Čuj da nema stakla, ima i to kakvo. Gorila :D

Ovo me sjeti na onu od Rokija Mokroguza i onoga Muse Puse,

Musa: Majmune jedan!

Roki: Majmun ti u gaćama!

Musa: Rokiiii!

Roki: Šta je??

Musa: Nije majmun... već gorila!

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
11 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...
fico_1504 kaže...

Pozdrav forumaši,

Točno ista stvar se i meni dogodila. Po servisima u Varaždinu se cijene kreču od 800-1000kn. Kažu da se mora mijenjat sve.

ja ga platio 1200 kn sa ugradnjom, jbg ja ga razbio.....

A ovo sta ga nemogu otkljucat pogotovo po noci i sta se ekran ne pali kod poziva mi stvarno vec jede zivce....

jel bi trebao brzo mozda izac update novi ili nesto buduci da izlazi G3

15 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
Reanimator kaže...
Reanimator kaže...

Čuj da nema stakla, ima i to kakvo. Gorila :D

Ovo me sjeti na onu od Rokija Mokroguza i onoga Muse Puse,

Musa: Majmune jedan!

Roki: Majmun ti u gaćama!

Musa: Rokiiii!

Roki: Šta je??

Musa: Nije majmun... već gorila!

I gorilla glass nije staklno, nego je premaz.

15 godina

dont bite

its summer in here...
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 9:10 (agent_00klc).
13 godina
neaktivan
Reanimator kaže...

Pozdrav ljudi. Odlučio sam se za ovaj mob nakon što sam vidio da mogu nabaviti potpuno novi i neotvarani za 1000 kn manje od Galaxya S5 kojeg sam prvotno planirao a koji nije puno bolji, no zato jest puno skuplji! A i već dugo imam Samsunge pa sam htio isprobati nešto novo. Ako mi netko  može reći svoje utiske dosad, kakoo mu se svidio G2, jer ga planiram uzet krajem mjeseca, bio bih zahvalan. 

Ista dvojba je bila kod mene u pitanju...mene bi S5 izašao 1500kn skuplje. Imao prije S3...

Nema štekanja,sve radi bezprijekorno. Konx on/off bez greške. Ja sam ga digao na 20D (Njemačka verzija) - prezadovoljan. Mob je kompaktan,lijepo leži u ruci,ekran za surfanje dušu dao, boje prirodne...

Jedino što sam primjetio da je malo sporiji fokus pri nočnim slikama.,ali zato nočne slike ispadnu odlično.Snimanje je također odlično.

Netko je tu rekao da mu slike znaju nekad ispast savršeno a nekad katastrofa. Evo ja svako malo slikam i slika mi ispadnu svaki put savršena. Nisam znao u čemu je fora da nekim ljudima slike ispadnu loše i žena me baš pita mob da uslika nešto i njoj slika ispadne katastrofa. Na kraju skužim da uopće ne kuži kad treba stisnut okidač. Njoj fokus ne znači ništa.

16 godina
neaktivan
Cover kaže...
Tinča14 kaže...
fico_1504 kaže...

Pozdrav forumaši,

ja ga platio 1200 kn sa ugradnjom, jbg ja ga razbio.....

A ovo sta ga nemogu otkljucat pogotovo po noci i sta se ekran ne pali kod poziva mi stvarno vec jede zivce....

jel bi trebao brzo mozda izac update novi ili nesto buduci da izlazi G3

ja naručio ovo: http://www.ebay.com/itm/301167690598

Navodno bi pri padu to vanjsko staklo trebalo puknut, a donje na ekranu ostat netaknuto tako da to nije klasičan screen protector koji štiti samo od ogrebotina. Iako mi dosad mobiteli nisu padali ali za sve postoji prvi put, a vidim kako G2 vjerovatno zbog tankih obruba puno lakše puca.

13 godina
LG G2 tema

Fleshao sam 220D .kdz konačno uspješno.

Nakon toga sam stavio auto rec, stavio TWRP custom recovery, te rootao sa iroot 25.

Pitanje je, dali će mi dalje naknadno dolaziti OTA nadogradnje s obzirom na root i TWRP i ako hoće, smijelm li ih prihvatiti, jer sam negdje pročitao da ako se ima custom recovery da se nesmije prihvattiti OTA nadogradnja (neznam što bi se desilo tada)?

Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nemoj prihvatit jel ces ga zbrikat.

13 godina

Hvala.

U kom smislu, bootloop ili samo gubim custom recovery?

I dali ga onda smijem preko LG PC suite updatati?

Luc
13 godina
Luc989 kaže...

Hvala.

U kom smislu, bootloop ili samo gubim custom recovery?

I dali ga onda smijem preko LG PC suite updatati?

bootloop. Nikakav update.

ja
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Je li sta bolji ekran u galaxy s 4 nego u LG G2? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Je li sta bolji ekran u galaxy s 4 nego u LG G2? 

Ni slucajno, nisam dugo vidio tako dobar ekran ko na G2, S4 nista ne vidis po svijetlu dnevnom, tu vidim sve samo tako.

Baterija je nemoguca na uredaju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice