Mislim da te opcije na Kitkat-u nema.
Mislim da te opcije na Kitkat-u nema.
pozzz
izgubio sam svoj mob. lg g2 ili je ukraden....
ne mogu doci sebi, ima ko kakav savjet?
prijaviš svom mobilnom operateru krađu..imaš IMEI.. mobitel se može locirati uz pomoć policije
intereseiral sam se o tome, boli ih ona stvar, i policiju i operatera.
pozzz
Odi na policiju, al obavezno reci da ti je ukraden.
pozzz
Ogromna je razlika izmedju izgubio i ukraden, tako da pazis sta pricas jer ako se ispostavi da si lagao onda jos dobijes po repu...
Udi u postavke, pa u "zvuk", odi do obavijesti i udi u "zakljucani zaslon" i odaberi "skrivanje povjerljivih obavijesti", ili iskljuci ako ne zelis
"skrivanje povjerljivih obavijesti" ovu opciju nemam, samo show all or hide all notifications
govorim o lollipopu 5.0.2.
Isto 5.0.2
koje sranje nemam tu opciju kao ostali ??
nisam sad siguran dal je to zato kaj nisam radil hard reset nakon nadogradnje ali sve ostalo štima i šljaka
hvala svima na pomoći
Stavim ja TWRP na lolipop preko autorec-a i sada nakon što sam dobio twrp, nakon restarta neće bootati...piše "fastboot mode started"..HELP :O
Uspio ovom metodom
http://forum.xda-developers.com/lg-g2/help/fixing-fastboot-mode-started-t2930963
Sad CSE flash .kdz ponovo :D
Kako si stavio ? Playstore ili drugi link ? Na koji firmware ?
Evo probao i ja - vratio na stock kernel i fajlove.
Probaj ovako
1. obrisi folder "atemp" na kartici
2. pokreni autorec
3. kad zavrsi nemoj reboot to recovery nego samo reboot
Prvo sam probao bez icega, samo instalirao i isto kao kod tebe
Onda sma vratio stock ponovno -> obrisao folder, instalirao i samo reboot.
Sa playstore-a..na vodaphone 32 GB verziju...ali eto..riješio i nanovo napravio CSE flash i sada nakon 20 pokušaja uspio rootati :-P
Ajd opet probaj po uputama
p.s. ako ti se opet desi NEMOJ flashati firmware, posaljem ti paket koji flashas iz recoverya, pa di ces opet flashati sve :))
Ajd molim te pa javi
znaci ne reboot to recovery nego samo reboot
Uff, sada sam nakon novog flashanja sat vremena "ubio" na root..ne bih više riskirao sa twrp-om..ali ako ti treba test neki mogu..znači sada imam sviježu instalaciju i root...što dalje?
ps.. može sada korak po korak ako trebaš baš test.
Ne boj se nista ;)
Imam fajlove spremne, jel imas usb otg ?
uglavnom
1. install autorec
2. pokreni, cekaj dok ti kaze da smijes na button gore
3. klik button, cekaj dok zavrsi, izadje poruka
4. reboot (obicni reboot samo da vidis jel radi sistem..recovery radi)
ako ne radi posaljem ti odma fajlove, flashas iz recoverya i imas sistem, nemas beda tu :)
--evo javio mi jedan (nemampojmaodakleje) da je sve ok ali probaj i ti bas
Pa nego sta nego ostaje :)
imam 2 po 1, jedan japanac..nemam pojma sa je napisao, odgovorio sam mu: "WTF", to je instalirao na pogresnu varijantu(isai) kad jos nisam zastitu napravio.
Di se može najjeftiniji original slim armor case za g2 nabavit?
Ako može link, iskustva, hvala :)
Di se može najjeftiniji original slim armor case za g2 nabavit?
Ako može link, iskustva, hvala :)
Ja sam naručio sa službene stranice prije par dana pa čekam da stigne. Na gizzmo.hr su mi rekli da više ne mogu nabaviti (za bijeli sam pitao, ali ne znam za druge), a ovo sa ebaya nemam pojma da li je original ili ne. Neću propasti za tih 10 eura više, a koliko čujem vrijedi svake kune.
imam pitanje u vezi mobilnih mreza
naime imam lg g2 sprint
i u postavkama mreza imam ponudeno da mi radi kao 1.GSM
2.LTE
3. WCDMA
4.sve zajedno
mene zanima sad sta koja mreza hvata? znam da je LTE ubiti 4G mreza, sta su ostale?
imam pitanje u vezi mobilnih mreza
naime imam lg g2 sprint
i u postavkama mreza imam ponudeno da mi radi kao 1.GSM
2.LTE
3. WCDMA
4.sve zajedno
mene zanima sad sta koja mreza hvata? znam da je LTE ubiti 4G mreza, sta su ostale?
logicno i prosto seljacki
gsm 2g
wcdma 3g
lte 4g
Ne znam za vas ali meni lolipop vuce cca
30% vise baterije od kk ?!
Udi u postavke, pa u "zvuk", odi do obavijesti i udi u "zakljucani zaslon" i odaberi "skrivanje povjerljivih obavijesti", ili iskljuci ako ne zelis
"skrivanje povjerljivih obavijesti" ovu opciju nemam, samo show all or hide all notifications
govorim o lollipopu 5.0.2.
Isto 5.0.2
koje sranje nemam tu opciju kao ostali ??
nisam sad siguran dal je to zato kaj nisam radil hard reset nakon nadogradnje ali sve ostalo štima i šljaka
hvala svima na pomoći
Treća opcija se pojavljuje samo ako imaš zaključavanje ekrana tipa knock code ili pattern, ako imaš samo swipe ili ništa, onda je nema....
Ne znam za vas ali meni lolipop vuce cca
30% vise baterije od kk ?!
i meni je tako bilo nakon updata ali nako hard reseta sve je opet u normalu tj i malkice bolje nego li na KK
Bolje? Kako, ne vjerujem, na kk sot sam imao vecinom preko 6h sada 4-5h.. Hard reset napravio., Jucer sam poiskljucivao neke opcije oko wifija , goolge now, pa cemo vidit.. Ne mislim se vracat na kk nego samo konstatiram.. ;)
Bolje? Kako, ne vjerujem, na kk sot sam imao vecinom preko 6h sada 4-5h.. Hard reset napravio., Jucer sam poiskljucivao neke opcije oko wifija , goolge now, pa cemo vidit.. Ne mislim se vracat na kk nego samo konstatiram.. ;)
da dok sam bio na KK nako jedno dana obicnog koristenja( poruke pozive internet i dikoji put zaigrat) ostalo mi oko 25% a odtkada sam na lollipopu i nako hard reseta bude i nekada preko 40%
Odi na policiju, al obavezno reci da ti je ukraden.
I što ako nije ukraden, a policija ga nađe kod nekoga???
Znači nađeš telefon na cesti, zaključan, ne možeš konstantirat čiji je jer je naravno zaključan. I bane ti MUP na vrata i privede te jer si ukrao telefon od 3000kn što je automatski kaznena prijava. Znači lijepo si usosio nekog tko ti je telefon možda planirao i vratiti (a i da nije, pošto si ga izgubio sam si si kriv).
ako ga nađeš, odnijet ćeš ga na policiju, neće ti milicija na vrata doć odmah... oni ga mogu locirati jedino ako je upaljen i spojen na mrežu
Pitanje je dali ce mu ga uopce moci naci ukoliko je napravljen hardreset ,tak je i meni bilo pa su rekli da ne mogu locirati po toj email adresi nista a ni prek imei-a :/ držim fige da ga nađeš ;)
Primjetio sam da mi se usb konektor na telefonu pomjera lijevo desno dok je u njemu usb kabal, mislim da znate u čemu je riječ, da li je to normalna pojava ili..?
Primjetio sam da mi se usb konektor na telefonu pomjera lijevo desno dok je u njemu usb kabal, mislim da znate u čemu je riječ, da li je to normalna pojava ili..?
Normalno da ima malo 'lufta'. Ako ne prekida punjenje i konekciju sve je OK.
lollipop na g2 nema recent apps button???
lollipop na g2 nema recent apps button???
Naravno da ima