Ventilator mi se čuje od napajanja jeli to opasno a očistio sam ga od prašine
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vrlo, vrlo je opasno..
lezajevi na svemu prosviraju s vremenom.
tu i tamo prisloni ruku na kuciste napajanja i sam procijeni koliko je vruce.
kad krepa od vrucine, nebi trebalo biti problema i sokova za ostale komponente.
Vrlo, vrlo je opasno..
Ja sam rastavljao napajanje i očistio ga i ništa nije bilo, nisam znao da je opasno...
Vrlo, vrlo je opasno..
Ja sam rastavljao napajanje i očistio ga i ništa nije bilo, nisam znao da je opasno...
Opasno po život..npr. ventilator iskoči iz ležišta i sve u prostoriji poubija..
Naravno da se šalim, ne vidim ništa opasno dok se ne počne petljati po njemu dok je u struji i sl. Ja sam svoj rastavljao prije mjesec dana, očistio ga od prašine, vratio i sve radi kao prije. Premda, napajanja su relativno povoljna te ako netko nije siguran što je, bolje da kupi novo.
Vrlo, vrlo je opasno..
Opasno po život..npr. ventilator iskoči iz ležišta i sve u prostoriji poubija..
...
Ja pomislio stvarno, ali nisam se sjetio šta bi bilo opasno lol
Očistio sam ga preključer od prašine.Kad ga izvučem van sve je u redu kad ga vratim na njegovo mjesto onda se ventilator čuje
teško vrijeme za matore
Očistio sam ga preključer od prašine.Kad ga izvučem van sve je u redu kad ga vratim na njegovo mjesto onda se ventilator čuje
u mene ti je isti problem,cuje se i zapinje,pa napajanje je vani i stoji naopako. tako da propeler ide bez problema.(ako stane propeler,,zakoci otic ce ti napajanje jako brzo)
Propeler radi
teško vrijeme za matore
Ovo me strasno nervira u p14ku m4terinu
Nikad nisi nacisto sa ovim kvrcanjem koji dolazi iz graficke . Vecito pitanje "jel` to ventilator moze jos ili da ga menjam?"
Nakon mijesec dana sve ide ispocetka....polagano
FAKAT
teško vrijeme za matore
Ventilator od napajanja a ne od grafičke
Treba lim se oko toga brinuti ili ne
ne treba. samo ce crknut i kupis novo. sve pc komponente su premazane antizapaljivim sredstvom.
a u cemu je problem poc kupit odmah sada napajanje?
ako imas garanciju netrebas se brinut,ako ne odma se pobrini,onako je vruce ovih dana nece izdrzat puno.ventilator je max za tu grafu 30kn.
a nemoras ventilator orginal mozes i stegicama je stegnut
Nemam garanciju.Ali pitao sam trebam li se brinuti oko toga ventilatora ili ne.Ali kako ga mogu stegnuti
pitao sam trebam li se brinuti oko toga ventilatora ili ne od napajanja.kako ga mogu stegnuti
a moj josipe...sto sada to znaci trebas li se brinut?
sve ti objasnili. crknut ce za 2 dana ili za 6 mjeseci.
eto,pa se brini.
Nemam garanciju.Ali pitao sam trebam li se brinuti oko toga ventilatora ili ne.Ali kako ga mogu stegnuti
ako zuji krepat će...zamijeni ventilator ili napajanje što prije...
aj zahebavaj koga drugoga.
ahtung ahtung troll
ko prvo koristi edit i ne piši duple postove....
kao drugo...ako ne zuji kako se onda to čuje? :S
Ne zuji
Kaku ću zamijeniti ventilator ili napajanje
Kaku ću zamijeniti ventilator ili napajanje
Tako da stisnes na svoj post prijavi i onda napisi ja sam troll
i onda ce se sve samo sredit