Ovako imam napajanje od 550W i do sad je sve bilo ok radilo je normalno i sad nemrem više upalit komp stisnem gumb i upali se vent od grafe i cpu-a na par sec i onda se ugasi i tak se kao proba upalit par puta pa se ugasi i to je to. ne znam u čem je fora kad je dosad radilo norlano jel možda napajanje preslabo?jel možda razlog to što sam clocko procesor pa mu treba više struje. Probo sam isključit neonke, externi hdd ove ventove ostale i te gluposti kaj jedu struju al niš se nije promjenilo. ne znam mislim da je problem u napajanju kaj vi mislite?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako imam napajanje od 550W i do sad je sve bilo ok radilo je normalno i sad nemrem više upalit komp stisnem gumb i upali se vent od grafe i cpu-a na par sec i onda se ugasi i tak se kao proba upalit par puta pa se ugasi i to je to. ne znam u čem je fora kad je dosad radilo norlano jel možda napajanje preslabo?jel možda razlog to što sam clocko procesor pa mu treba više struje. Probo sam isključit neonke, externi hdd ove ventove ostale i te gluposti kaj jedu struju al niš se nije promjenilo. ne znam mislim da je problem u napajanju kaj vi mislite?
a jesi li izvadio bateriju sa matične pa je vratio nazad
probo sam izvadit baretiju i vratio je nazad i sad opće se ništa ne dešava ko da nije u struji.???!?!?
probo sam izvadit baretiju i vratio je nazad i sad opće se ništa ne dešava ko da nije u struji.???!?!?
sad ili je napajanje ili ti je otišla matična skidajuči bateriju pa si je spalio statički elektricitetom
da li ti se vrtio ventilator u napajanju onaj unutra jer ako nije onda je napajanje
da li imaš neko drugo napajanje da provjeriš pa da vidiš onda čemo znat na čemu smo
EDIT:i napiši koje je napajanje samo da nije MS industrial
evo da i ja se pozalim na isti problem. Nevjerujem da se ista desilo sa maticnom, jer sam iste stvari probao
ali nakon svega sam uspio upaliti racunalo nakon nekih 45 minuta i sad ga ne gasim ima vec 2 tjedna. Dok god ga ne ugasim on
radi bez problema, samo ga ne smijem ugasiti jer onda vise nema sanse da ga upalim. Ako je neko nesto uspio ili saznao bio
bih mu veoma zahvalan ako otkrije nam problem!!!!
pozz, prijatno sam se iznenadio nasavsi ovaj problem medju prvim rezlutatima google pretrage...
mislio sam da ga samo ja imam jer mi nije logican nikako..
pc radio kako treba ugasim ga legnem spavati, ujutro ustanem nece da upali, sve probao sto ste naveli ovdje, (osim nove napojne).
ugasim napojnu na prekidacu i za jedno 30-60min upalim prekidac i probam opet... pc se upali..
znaci provalio sam kako ga upaliti, kao da mu smeta sto u njemu "ostane" ono malo struje za kontrolne lampice periferije....
Ljudi ja sam svoj problem riješio tako što sam zamjenio napajanje i sad sve radi savršeno

Stifler a koje napajanje imaš?. Ukoliko imaš neko šrotex napajanje to se događa, ja imam neonovo 420W i imam iste probleme, a koju konfu imaš?, možda je ipak to napajanje pre slabo, a možda imaš neko šrot napajanje na kojem samo PIŠE da ima 550W!!!