Pozdrav
Da li je Powerline od 530w dovoljan za 5770 i ostatak pc sa profila?
Pozdrav
Da, ali ako ga sada namjeravaš kupiti, NEMOJ.
Radije uzmi Seasonica 380, ili LCP Green 460.
zasto da ne nisam nesto pri novcu a kosta 40 km tj 160 kn.
Zato jer ti ploča,ram,grafa i proc koštaju više od 160 kn. Takva jeftikaner napajanja su ruski rulet. Toplo savjetujem da poslušaš kolegu iznad.
stvar u tom jeftinjak napajanju je da ti pise 530W ali to ti definitivno nemoze izvuci ni pola od navedenog...najpametnije uzeti napajanje od 450W dodati jos 50kn i budi siguran da ce ti sve drzati mada i 450W je previse ako meni drzi x6 1055T i hd 6850 sa psu-om od 460W
nadam se da sad razumijes u cem je stvar
Zato jer ti ploča,ram,grafa i proc koštaju više od 160 kn. Takva jeftikaner napajanja su ruski rulet. Toplo savjetujem da poslušaš kolegu iznad.
mislis 1600 kn?
stvar u tom jeftinjak napajanju je da ti pise 530W ali to ti definitivno nemoze izvuci ni pola od navedenog...najpametnije uzeti napajanje od 450W dodati jos 50kn i budi siguran da ce ti sve drzati mada i 450W je previse ako meni drzi x6 1055T i hd 6850 sa psu-om od 460W
nadam se da sad razumijes u cem je stvar
onda je bolje da uzmem tagana 420 w za istu cijenu
mislis 1600 kn?
Ne, mislim više od 160 kn. Jer 160 kn planiraš uložiti u komponentu koja im jamči dugotrajan i siguran rad, zar ne? Ne škrtari na napajanju.
Pozdrav
Ako ima zasebni 6pinski mogao bi držati 5770 i DC Celerona,da. Bez greške.
http://www.pl-power.eu/docs/data_sheet_powerline_530.pdf
http://www.pl-power.eu/data_powerline530.html
Da daje sve skupa i 300W na 12V, opet predovoljno, samo je više stvar tišine i zagrijavanja, tj. dugovječnosti.
Sa 5770 kako bilo, ne bi smjelo biti poteškoća.
Ja sam na Modecom-u FeelIII 500W završio 3D Mark sa 4870tkom, a znamo svi da ona osjetno više troši od 5770.
2.000 Posts! And counting...
sto se mene tice ja bi najrade uzeo xfx 450W core edition i bio miran dosta dugo...cijena je veca od 160kn (2× veca) ali isplati se svaku lipu
Ma neobaziri se na "stručnjake" razne po netu. Ako nećeš clokat, držat će ti sigurno. Istina da ima hrpa boljih napajanja, ali te priče uzmo ovo, uzmi ono su u biti potpune gluposti. Jako su male šanse da ti napajanje nešta smuva, jel se to dešava baš rijetko i može se desit i sa skupljim napajanjem, tako da ako nemaš struje žedne komponente, netreba ti bolje napajanje od toga pogotovo što je to već stariji komp. Da kupuješ sve novo , onda je pametnije uzet bolje, ali za ovo tvoje sad, bez brige možeš stavit i to napajanje.
da 160 kn kod nas u bih 40 km i gledao sam seasonic 430 w 200kn=50km
Ma neobaziri se na "stručnjake" razne po netu. Ako nećeš clokat, držat će ti sigurno. Istina da ima hrpa boljih napajanja, ali te priče uzmo ovo, uzmi ono su u biti potpune gluposti. Jako su male šanse da ti napajanje nešta smuva, jel se to dešava baš rijetko i može se desit i sa skupljim napajanjem, tako da ako nemaš struje žedne komponente, netreba ti bolje napajanje od toga pogotovo što je to već stariji komp. Da kupuješ sve novo , onda je pametnije uzet bolje, ali za ovo tvoje sad, bez brige možeš stavit i to napajanje.
meni i ljudima koje znam se to dogodilo u zadnje 3 godine oko 10 puta što i nije malo pošto svaki put potegnu najmanje disk sa sobom a nerijetko i maticnu(naravno u 7/10 slucajeva su to bilo 8+godina stari kompovi)
Pa šta ti i ljudi koje ti znaš očekujete, da napajanje traje 20 godina !!
Pa naravno da se napajanja kvare, ali i Corsairovo ili Seasonic će ti krepat u roku 10 godina !