Pomoc oko kucista...

poruka: 13
|
čitano: 2.442
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoc oko kucista...

bok...premisljam se oko kucista...pa bih htio da mi malo pojasnite kvalitetu,performanse itd...o HAF-u 922...ako netko ima neki bolji prijedlog za te novce neka izlozi,ali da je crno s crvenim(bordo)detaljima...HVALA!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pomoc oko kucista...

O HAF-u

, mislim da je to kuciste savrseno, prve velike pare moje je.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoc oko kucista...

rekao bi ti twelve hundred kojeg imam, ali je duplo skuplji, a  i ovaj HAF ima bolji raspored za diskove... takav raspored mi jako fali, posto svako toliko diskovi lete iz kucista :D

ali u twelve nosim po 3 u paketu...

svejedno, omjer cijene i performansi HAF

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko kucista...

samo sto sam nacuo da ce bit malo probema s prasinom...jel to istina...btw.jel ima filtere na ventovima?

16 godina
neaktivan

ovo je konfa koja ce ic u njega...nadam se da nece bit problema..

Gigabyte MA790X-UD3P, AMD 790X+SB750, S. AM2+ (AM3 support)
Procesor AMD Phenom II X4 940 Black Edition, socket AM2+, BOX

DDR2 2048MB ( 2GB ) PC8500 Kingmax , 1066MHz, KLEE88F-B8KO6 x2
XFX HD4890 1GB DDR5 850MHz , Dual DVI, HDTV out, HDCP ready

Napajanje CORSAIR 450W, VX Series CMPSU-450VXEU, 12cm vent.,ATX2

SCYTHE Mugen 2 SCMG-2000, Socket 478/775/1366
SCYTHE Musashi, VGA Cooler, SCVMS-1000, fan : 100 x 100 x 12 mm

Ukupno: 4.948,68Kn

al problem je sto me strah da necu to moc slozit...nikad nisam probao slozit...a nezznam kome bih to dao...previse je love u igri da bi dao to bilo kome a kod nas tu i nema bas pouzdanih ljudi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 20:39 (Jera).
17 godina
neaktivan

Osobno koristim CoolerMaster HAF 932 I mogu reći da sam zadovoljan s kučištem. Nema filtere za prašinu ali nije to tolko bitno. Na kraju svakog tjedna malo pobrišeš iz vana. A kaj se tiče unutrašnjosti spušeš ga s kompresorom svakih 3 mjeseca i to ti je to. Mislim da i sa HAF-om 922 nečeš pogriješiti. Kvaliteta kučišta inače je prosječna, a preformanse su dobre. Mislim da se isplati kupiti HAF.

http://www.overclockersclub.com/reviews/cooler_master_haf_922/3.htm

16 godina
neaktivan
Jera kaže...

samo sto sam nacuo da ce bit malo probema s prasinom...jel to istina...btw.jel ima filtere na ventovima?

Cili prednji dio je na HAF-u 922 ko fol neki filter za prasinu, ima neka mrezica iza mesha kucista. Kolko to funkcionira pitaj me za koji misec. HAF 932, mislin da to nema.

Moja preporuka HAF 922. Nedavno san ga kupija i posta san pravi mali HAF fanboy.

Tokon godina san ima posla sa razlicitim kucistima (Thermaltake, Chieftec, Antec, čak neka od CoolerMastera), al HAF je dosad najbolji. Promišljen, prostran i izvrsno ventiliran.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
17 godina
Jera kaže...

al problem je sto me strah da necu to moc slozit...nikad nisam probao slozit...a nezznam kome bih to dao...previse je love u igri da bi dao to bilo kome a kod nas tu i nema bas pouzdanih ljudi...

Ak si iz ZG, ja ti pomognem...

16 godina
neaktivan

hvala...ali jbg na drugom sam kraju hrvatske..:(

16 godina
neaktivan
Pomoc oko kucista...

Svaka cast drugim jer ih ima stvarno dobrih da ne nabrajam,ali Thermaltake je najbolji bar po meni.Imao sam ih razlicitih i svi su extra ( Nadogradnja,prostor,cool dizajn ako neko preferira prvo po kupnji itd....Znam da se nece dosta vas sloziti samnom!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoc oko kucista...

Uzmi HAF 922 i nećeš pogriješiti !!!

Kućište je stvarno super, i jako je kvalitetno, a može se mjeriti i sa skupljima.

Protis

ADM

-samo naruči i dostaviti će ti na kućnu adresu (i da se nalaziš na vrhu Dinare, donest će ti)

-jedino kaj se za sve kupljeno ispod 2000kn plaća dostava, al mislim da nije skupa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoc oko kucista...

i meni je jucer stigao haf 922,prije toga sam se puno  raspitivao o kucistima prvo sam mislio thermaltake v9 ali kada sam vidio naslov-ODLICNO KUCISTE ZA MALO NOVACA(HAF 922)-malo sam ga podrobnije gledao po internetu i odlucio za tu zvjer,siguran sam da nisam pogrijesioCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skočko kaže...

i meni je jucer stigao haf 922,prije toga sam se puno  raspitivao o kucistima prvo sam mislio thermaltake v9 ali kada sam vidio naslov-ODLICNO KUCISTE ZA MALO NOVACA(HAF 922)-malo sam ga podrobnije gledao po internetu i odlucio za tu zvjer,siguran sam da nisam pogrijesioCool

ovo je prvi put da san ja kupija kuciste i reka to je to. svaki put prije je bilo mozda san triba ... prvih par dana san samo buljia u njega i palija i gasija onu front vent LED-icu.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice