Trebao bih vaše individualno mišljenje, pomoć i na kraju rješenje. Problem sa laptopima je dakle - zagrijavanje! Radna temperatura od 100°C se desi kada se jadni mali jedini ventilator ne propuše i očisiti barem godinu dana. Kada dođe do toga, uzme se šarafciger u svoje ruke, otvori se i kompresorom očisti od prašine kao da je nikada nije ni bilo. To se desilo upravo sada, ne da sam ga uspio očistiti nego da vam pišem ovu poruku sa opeklinama na prstima.
Kada sam krenuo odšarafit šarafe zadesio mi se problem sa jednim šarafom koji je točno na sredini cijele plastike koju moram skinuti. Kako bi se reklo - otupio je, znači nema više "zubce", tj. "križ" i ne mogu ga nikako odšarafit, te što više i više pokušavam to sve manje i manje liči na šaraf. Kako se zadesio taj problem vjerojatno, tj. sigurno mojom greškom gdje nisam sa pravom veličinom šarafcigera nekada davno zatezao i otezao šaraf. Ali trenutno imam pitanje i molim vas za pomoć kako da rješimo ovaj problem.
Gdje se taj šaraf nalazi:
http://zaslike.com/files/rd1dkotyv6lm9lvw6hos.jpg
(slika je sa Acera 7740, moj je 7740g, te na ovom crvenom kružiću se baš nalazi taj prokleti šaraf)
Preporučate da strgam plastiku? Da probam nekako izrezat plastiku oko šarafa, kako? Neka praktičnija solucija?
Da ga odnesem na servis pa da se oni probaju zezati sa time? Ujedno će me to naravno i koštati, mada imam još garanciju (još nije isteklo 3 godine) ali to sigurno ne ulazi u nju.
Hvala unaprijed na pomoći!