- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ha cuj, al usporedi kako je prije izgledalo.
Temperature su sigurno bolje a o protoku zraka da ne govorimo. A i kad vec slazes nesto u kuciste potrudis se malo da to i lijepo i funkcionalno bude.
Jer da slazes kuciste i paralelno uredujes kablove ne izgubis toliko vise vremena nego da to naknadno radis.
I što ako je potrošio sat i pol? Ako želiš da ti nešto lijepo izgleda i bude funkcionalno treba vremena. Ja sam kabele u svome kućištu (u kojem je relativno nagurano i nema cable managment) namještao preko 2 sata. Razultat su 15oC manje temaperature.
Bas 15°C.... Al dobro, mozda je zbilja bila velika guzva s kablovima :-)
Bas 15°C.... Al dobro, mozda je zbilja bila velika guzva s kablovima :-)
Ma jos jednom bravo za ve mil.... A ovo s uvlacenjem zraka je uvelike pomoglo.
Inace, jednom su mi u ve milu rekli da ako montiram big typhoona u kuciste koje ima manju sirinu od 21 cm da cu imat kontra efekt i da on uopce nece hladit nego grijat posto ima pre malo mjesta da dode do "zraka". A big typhoon je oko 13 cm visok i vent mu je na vrhu.... Svaka im cast
Rekli su ti dobro ali 17 cm kuciste bi to radilo sto je gotovo nemoguce naci. A ako imas kuciste 15cm onda samo izbusis rupu na stranici i stavis si vent vani.
Cuj, u isto to kuciste sam ugradio big typhoona i procesor je na 32 stupnja, u loadu nije presao 44.... tak da ne, nisu mi dobro rekli. ocito im se nije dalo montirati ili imaju brainfart ko i inace...