Menagement Kablova u Kanti

poruka: 8
|
čitano: 2.092
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Jebo te trebalo im je sat i pol vremena samo da poslože kablove ...pa u k...

core2duo E4400 2.2ghz>OC 3.0ghz 2GB DDR2 800MHZ MOBO Abit P35-IE ASUS RADEON 3870 OC GDDR4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Menagement Kablova u Kanti

Ha cuj, al usporedi kako je prije izgledalo.

Temperature su sigurno bolje a o protoku zraka da ne govorimo. A i kad vec slazes nesto u kuciste potrudis se malo da to i lijepo i funkcionalno bude.

Jer da slazes kuciste i paralelno uredujes kablove ne izgubis toliko vise vremena nego da to naknadno radis.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
neaktivan

I što ako je potrošio sat i pol? Ako želiš da ti nešto lijepo izgleda i bude funkcionalno treba vremena. Ja sam kabele u svome kućištu (u kojem je relativno nagurano i nema cable managment) namještao preko 2 sata. Razultat su 15oC manje temaperature.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bas 15°C.... Al dobro, mozda je zbilja bila velika guzva s kablovima :-)

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Radikal kaže...

Bas 15°C.... Al dobro, mozda je zbilja bila velika guzva s kablovima :-)

Kada su mi ovi iz Ve-mulja sve kabele lijepo stavili u klupko i nasadili na manje od centimetar udaljenosti od AC Freezer-a. Ja neznam odkuda je prije on uopće dobivao zraka. Ali zaboravio sam spomenuti da sam stavio i ventilator koji uvlači zrak u kućište - vjerojatno je i to puno utjecalo.
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2009 11:05 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan

Ma jos jednom bravo za ve mil.... A ovo s uvlacenjem zraka je uvelike pomoglo.

Inace, jednom su mi u ve milu rekli da ako montiram big typhoona u kuciste koje ima manju sirinu od 21 cm da cu imat kontra efekt i da on uopce nece hladit nego grijat posto ima pre malo mjesta da dode do "zraka". A big typhoon je oko 13 cm visok i vent mu je na vrhu.... Svaka im cast

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
neaktivan

Rekli su ti dobro ali 17 cm kuciste bi to radilo sto je gotovo nemoguce naci. A ako imas kuciste 15cm onda samo izbusis rupu na stranici i stavis si vent vani.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cuj, u isto to kuciste sam ugradio big typhoona i procesor je na 32 stupnja, u loadu nije presao 44.... tak da ne, nisu mi dobro rekli. ocito im se nije dalo montirati ili imaju brainfart ko i inace...

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice