Kućište i voda

poruka: 8
|
čitano: 1.363
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kućište i voda

mene zanima dali bih mogao kad bi izvadio  sve komponente oprati kućište običnom vodom a kasnije bi ga posušio fenom. Postoji li mogučnost da nešto crkne.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Kućište i voda

Hmmmm... Ako bi se stvarno jako potrudio što se tiče sušenja (jako dugo sušit komponente) i ako bi koristio destiliranu vodu, MOŽDA nebi bilo problema... Ali samo MOŽDA.... ja nebi pokušavao na bilo čemu što sam ja platio/dobio/ukrao....

I've seen things that you people wouldn't believe...
16 godina
neaktivan
Kućište i voda

Nesto cu ti reci,Uvjek postoji mogucnost da nesto crkne.

Ako vec peres kuciste,ja nevidim razloga da se to pere dovoljno je sa vlažnom krpom prebrisat ako je prazno.

Moras izvaditi sve kablove i to i pazi da ti nesto ne ostane jer ako ostane postoji velika mogucnost da ce ti cjeli komp crknit.

Zato ti savjetujem nemoj prati kuciste vodom nego bolje uzmi neku vlaznu krpu ili maramicu i prebrisi ga.

Benzin 100 Kn. Upaljač 3 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kućište i voda

Ma ne nebi ja komponente samo kućište. (samo metal i onda osušio fenom)

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2009 21:18 (zeroname).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kućište i voda

Baš sam jučer to radio. Komp se nije čistio jedno 6-7 godina (stari Celeron). Dok sam na stolu instalirao Windowse, kućište je već bilo suho, pa sam samo sve već pripremljeno ubacio unutra. Samo trebaš paziti da sve skineš (i prednju masku na kojoj su prekidači i obavezno napajanje). Poslje pripazi da je suho, najsporije se suši tamo gdje se preklapaju dva lima, pa ako možeš rastaviti taj dio, rastavi da se brže suši.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Kućište i voda

Još kad uzmem fen bit ce sve 5

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kućište i voda

Nemas frke, oprao sam preko 5 kucista, istusirao dapace.

Moras izvadit prednju masku jer su na njoj kablovi, prekidaci, itd. I onda mozes u vodu. Osim ako nemas usb utore posvuda i tako to.

Uglavnom makni sve iz cega viri kabel i sto se spaja u stuju i zatim operes kuciste i dobro ga osusis.

Ne preporucam u istom danu vracati komponente unutra nego pusti da se zbilja dobro osusi. Fen je i vise nego dobrodosao.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
neaktivan
Kućište i voda

usput kada operes, obojaja ga cilog u crno ali prije toga stavi temenju, samo sprejem zviznes i dobijes cool izgleda hehe

I can't remember anything

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice