Pozz svima...Naime,imala sam kratki spoj,kad sam sve prikopcala,na kucistu je iz prekidaca sijevnulo i nece nikako da se upali,jel gotov racunar? sta da radim? ima li neke sanse da se moze popraviti,ili je "riknuo" totalno...Da li je moguce da je do nekog dijela ili nema sanse vise da se popravi,steta ako ne moze,jer je noviji racunar...Help plsss
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz svima...Naime,imala sam kratki spoj,kad sam sve prikopcala,na kucistu je iz prekidaca sijevnulo i nece nikako da se upali,jel gotov racunar? sta da radim? ima li neke sanse da se moze popraviti,ili je "riknuo" totalno...Da li je moguce da je do nekog dijela ili nema sanse vise da se popravi,steta ako ne moze,jer je noviji racunar...Help plsss
Jel bilo iskljuceno napajanje iz struje dok si spajala sve kablove?
Iz kojeg prekidaca je sjevnulo, na kucistu ili na napajanju?
Izvadi maticnu iz kucista i CMOS 'bateriju' sa maticne i ostavi ih 24 sata da odmore pa onda probaj.
Nije
na kucistu... Kratki spoj u stanu je bio..:///
Nije
na kucistu... Kratki spoj u stanu je bio..:///
Cek, sta se spojilo sa cim?
E samo da javim,pokvarila se napojna,uzet cu novu napojnu pa cu ubacit i trebalo bi biti ok...Hvala svima :)
Daj ljudi pišite da se razumije na šta mislite. Pa će se možda netko nekada i pomoći vašom temom u budućnosti ako bi imao sličan problem
Hahahahahahahahah
Napojna jedinica...Znas sta je to?
Hahahahahahahahah
Napojna jedinica...Znas sta je to?
Kak nebi znali - to se nalazi odmah iza fufgevezne .
Daj ljudi pišite da se razumije na šta mislite. Pa će se možda netko nekada i pomoći vašom temom u budućnosti ako bi imao sličan problem
srpski/bosanski jezik,napojna je napajanje iliti PSU