Koje napajanje zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 2.042
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Koje napajanje
Koje bi mi napajanje preporucili za moju konfiguraciju?trenutno imam neki shit od msi550w.budet mi je 500kn.htio bi malo dizati sustav pa mislim da mi treba bolje napajanje.imam ponudu za 200kn uzeti neko chiftekovo napajanje 550w staro 3god.ako bi uzimao polovno napajanje na sta trebam pripaziti?mislim dali mi netko moze uvaliti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koje napajanje

LC GP3 460 i XFX 450 drze tu konfu kao i jos mnogo napajanja za 300-tinjak kuna,ova dvojica drze i mnogo jace konfe.Ja ti preporucam XFX 550 ili LC GP3 560 kako bi mogao u buducnosti puknuti CF ili SLI.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Koje napajanje

XFX 450W ili 550W i miran si.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koje napajanje
A sta kazete na polovna napajanja?imam priliku kupit ciftek550w staro 3god za200kn.dali se to isplati kupiti i na sta trebam paziti pri kupnji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Koje napajanje

Napajanja je najbolje uzimati nova, polovna samo od pouzdanih osoba jer znaš u kakvom je stanju napajanje, koliko je mučeno i slično, te da nije staro naravno, garanciju mora imati naravno. Napajanje je jedino što nikada ne bi uzimao polovno, jer ako ti ode napajanje može ti sa sobom povući i druge komponente i tek onda nastaje problem.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
14 godina
Koje napajanje

sta mislite o ovom napajanju          http://www.links.hr/?naziv=napajanje-550w-lc-power-silent-series-atx-v2-2-120mm-vent&option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.034

nije neka cijena a 550w je! mislim jel koliko toliko kvalitetno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Koje napajanje
ford eleanor kaže...

Dosta je slabo

zašto bi bilo slabo?

@lange uzmi ovo što ti je preporučio kolega zoharbizo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 21:53 (Balvan8).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice