Gamersko kućište

poruka: 5
|
čitano: 1.728
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gamersko kućište

Mislim izdvojiti za kućište oko 1500 kuna, pa me zanima vaša mišljenja, malo sam njuško, i u oko su mi upali COsmos, HAF 932, Thermaltake Armor+, i tak neka slična, pa dali ima neko još nekih prijedloga, jako me zanima!?
PS: Najviše nišanim na Cosmos, no čuo sam da ljudi imaju puno problema sa sakrivanjem kablova, u stranicu, jer je prostor pretanak, a pogotovo sa Corsair napajanjima, i ja imam dotično, gdje su kablovi presvučeni te su još deblji, pa eto, jel neko zna nešto o tome!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gamersko kućište
Ivsa kaže...

Mislim izdvojiti za kućište oko 1500 kuna, pa me zanima vaša mišljenja, malo sam njuško, i u oko su mi upali COsmos, HAF 932, Thermaltake Armor+, i tak neka slična, pa dali ima neko još nekih prijedloga, jako me zanima!?
PS: Najviše nišanim na Cosmos, no čuo sam da ljudi imaju puno problema sa sakrivanjem kablova, u stranicu, jer je prostor pretanak, a pogotovo sa Corsair napajanjima, i ja imam dotično, gdje su kablovi presvučeni te su još deblji, pa eto, jel neko zna nešto o tome!?

istina ...

Neoverclockabilni - Shit happens
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 7:11 (rebelsy).
17 godina
neaktivan
Gamersko kućište

istina al zato bi ti bilo bolje uzet haf932 jer je isto ogromno i prostrano i ima dobre protore za kablove koliko ja znam

a i protok zraka je super, tako da neces imat problema sa pregrijavanjem komponenti

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gamersko kućište

Nemogu ti bas puno pomoci, ali kada sam ja kupovao kuciste (prije pola godine),

dosta sam cackao oko toga i znam da su mi skoro svi savjetovali da NE kupim

Armor zbog manjka prostora, isto imam Corsair napajanje koje je presvuceno (tj. kablovi su)

i od Armora sam odustao kada sam ga proucio u zivo, isto je bilo i sa Antec Nine Hundred....

Na kraju sam zavrsio sa ovim iz potpisa =) i super mi je....

Glavni ko-munjara =)
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 12:05 (Zvekan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gamersko kućište
Rađe bi onda išo na HAF 922, jer nije puno manji, a puno je jeftiniji, a navodno je čak i širi od 932!?
Uočio sam i neki Thermaltake Sped, sam nisam siguran dali to ima kod nas, dali netko zna nešto o kućištu.
A šta kažete na neki Antec: 900, 1200, ili neki Silverstone Raven, jel ima ko kakvih iskustava s dotičnim kućištima?!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice