Mislim izdvojiti za kućište oko 1500 kuna, pa me zanima vaša mišljenja, malo sam njuško, i u oko su mi upali COsmos, HAF 932, Thermaltake Armor+, i tak neka slična, pa dali ima neko još nekih prijedloga, jako me zanima!?
PS: Najviše nišanim na Cosmos, no čuo sam da ljudi imaju puno problema sa sakrivanjem kablova, u stranicu, jer je prostor pretanak, a pogotovo sa Corsair napajanjima, i ja imam dotično, gdje su kablovi presvučeni te su još deblji, pa eto, jel neko zna nešto o tome!?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim izdvojiti za kućište oko 1500 kuna, pa me zanima vaša mišljenja, malo sam njuško, i u oko su mi upali COsmos, HAF 932, Thermaltake Armor+, i tak neka slična, pa dali ima neko još nekih prijedloga, jako me zanima!?
PS: Najviše nišanim na Cosmos, no čuo sam da ljudi imaju puno problema sa sakrivanjem kablova, u stranicu, jer je prostor pretanak, a pogotovo sa Corsair napajanjima, i ja imam dotično, gdje su kablovi presvučeni te su još deblji, pa eto, jel neko zna nešto o tome!?
istina ...
istina al zato bi ti bilo bolje uzet haf932 jer je isto ogromno i prostrano i ima dobre protore za kablove koliko ja znam
a i protok zraka je super, tako da neces imat problema sa pregrijavanjem komponenti
Nemogu ti bas puno pomoci, ali kada sam ja kupovao kuciste (prije pola godine),
dosta sam cackao oko toga i znam da su mi skoro svi savjetovali da NE kupim
Armor zbog manjka prostora, isto imam Corsair napajanje koje je presvuceno (tj. kablovi su)
i od Armora sam odustao kada sam ga proucio u zivo, isto je bilo i sa Antec Nine Hundred....
Na kraju sam zavrsio sa ovim iz potpisa =) i super mi je....
Uočio sam i neki Thermaltake Sped, sam nisam siguran dali to ima kod nas, dali netko zna nešto o kućištu.
A šta kažete na neki Antec: 900, 1200, ili neki Silverstone Raven, jel ima ko kakvih iskustava s dotičnim kućištima?!