Full plexiglas stranica

poruka: 38
|
čitano: 8.080
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Full plexiglas stranica

zanima me kako napravit kompletnu pleks stranicu za cm 690 2 , dakle nebih htio rezat sadasnju stranicu i lijepit ga po njoj nego 100% kopija te bocne stranice samo kompletna od pleksiglasa , kao na ovoj snimci

gdje bi se to u splitu moglo napraviti jeli mogucee kopirat sve one ( čičke ) koje drze stranicu za kuciste

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Full plexiglas stranica

hmm...to ti bas i nije dobro..zato sto ti kuciste..msm lim sluzi za prikupljanje topline iz kućišta...a lexiglas ne..moras dobro  prozraciti kuciste..najmanje jedan vent od 120 mm..ja sam recimo stavio 2...

EDIT a samo mi je pola stranice plexi..

ZLAJA
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 14:33 (the devil).
15 godina
Full plexiglas stranica

ma kuciste je vjetrovito , 3x 140mm od 1200 okretaja i jedan 120 od 1200 okretaja + vent na grafi i procu , nije problem hladenje samo me zanima kako to napravit , u planu mi je sredit tu plex stranicu i bocno ga stavit na zid na jednu policu .

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

zanima me kako napravit kompletnu pleks stranicu za cm 690 2 , dakle nebih htio rezat sadasnju stranicu i lijepit ga po njoj nego 100% kopija te bocne stranice samo kompletna od pleksiglasa , kao na ovoj snimci

gdje bi se to u splitu moglo napraviti jeli mogucee kopirat sve one ( čičke ) koje drze stranicu za kuciste

Pa ti mozes kupit bocnu stranicu sa prozirnicom i utorom za 1 vent za CM690 II Advanced.. Namigiva

Pogledaj ovdje (negdje pred kraj stranice pise)..

15 godina
FiCo_Ri kaže...
athlon64 kaže...

Pa ti mozes kupit bocnu stranicu sa prozirnicom i utorom za 1 vent za CM690 II Advanced.. Namigiva

Pogledaj ovdje (negdje pred kraj stranice pise)..

ma ima jedan problem RUŽNA JE BOKTE, vidio sam ja nju i prije i ruznja je , uostalom htio bi 100% plex ko sta si vidio na snimci jer cim se komad pleksija ide lijepit na metalnu stranicu kojoj je odrezan komad to mi je ruzno.

15 godina
Full plexiglas stranica
evo ovo me zanima , pogledjte ovu sliku dole , tocno to zelim , full pex stranic, 0 % metala , samo neznam kako je to uspio napravit ?

http://www.overclock.net/computer-cases/294838-cooler-master-690-club-1308.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Full plexiglas stranica

Moras cuvat taj plexi od bilokakvog friza, jer meni je frenda napravia nesto tako samo sto je njegovo 70% flexi. Dogodila su se dva, tri friza sad to ocajno izgleda na svjetlosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vapor kaže...

Moras cuvat taj plexi od bilokakvog friza, jer meni je frenda napravia nesto tako samo sto je njegovo 70% flexi. Dogodila su se dva, tri friza sad to ocajno izgleda na svjetlosti.

znam ,cuo sam da se lako ostruze , samo nije mi jasno kako je uspio napravit 100% plexi , neznam kako ga je zakacio za case jer pleksi se nemoze krivit.

15 godina
protjeran
Full plexiglas stranica
Ja ti preporucam da izrezes ovu stranicu i da stavis staklo biti ces odusevljen.

0 0 hvala 0
15 godina
CROifer kaže...
Ja ti preporucam da izrezes ovu stranicu i da stavis staklo biti ces odusevljen.

padalo mi je na pamet , zasto staklo ?? nekako mi to cudno zvuci , lomljivo npr.

15 godina
protjeran
Full plexiglas stranica
Imao sam pleksi ali staklo mi je duplo bolje!Staklo ti se nece izgrebati,jeftinije je,bolje se vidi kroz njega...
Pogledaj temu Case mod tamo sam postao sliku svoje CM stranice.

1 0 hvala 1
15 godina
Full plexiglas stranica
vidio sam i dobro je , jako je dobro ,dakle samo si okinio komad stranice i iznutra zakacio staklo , kako si ga zakacio ? i kako si izrezaostranicu da bude precizno , jesi odnio nekom ili?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Full plexiglas stranica
Staklo sam kupio kod staklara za 10kuna i zaljepio ga silikonom.
A stranicu sam izrezo sa flexom i nakon toga sam ju pofarbao sprejem sve je super ko iz ducana.

0 0 hvala 0
15 godina
Full plexiglas stranica
što je flex? i do to ima nabavit , zasto si ga farbao ,al si ostetio boju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Full plexiglas stranica
Hah flekserica pogledaj na gugl.Da ostetio sam namjerno kako bi rubove fino oblikovao.

0 0 hvala 0
15 godina
CROifer kaže...
Hah flekserica pogledaj na gugl.Da ostetio sam namjerno kako bi rubove fino oblikovao.

okej,tnx

15 godina
Full plexiglas stranica

ubodna pila mozda znas pod tim nazivom

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Lacko kaže...

neznam ja al znat ce otac ;)

15 godina
protjeran
athlon64 kaže...
Lacko kaže...

Onda jesi odlucio kako ces napraviti stranicu?

15 godina
CROifer kaže...
athlon64 kaže...
Lacko kaže...

Onda jesi odlucio kako ces napraviti stranicu?

ma otac mi je na hvaru , kad dode on pokazat cu mu par slika pa cemo se dogovorit , problem je sto ako ocu radit ovo sto si ti napravio moram unistit voju strancu , ja sam mislio napravit kompletnu stranicu novu , identičnu samo kopiju od pleksiglasa , al vidit cu jos , btw imas gore link tocno onoga sta ja hocu.

15 godina
protjeran
athlon64 kaže...

ma otac mi je na hvaru , kad dode on pokazat cu mu par slika pa cemo se dogovorit , problem je sto ako ocu radit ovo sto si ti napravio moram unistit voju strancu , ja sam mislio napravit kompletnu stranicu novu , identičnu samo kopiju od pleksiglasa , al vidit cu jos , btw imas gore link tocno onoga sta ja hocu.

Evo ovako nekako to kod mene izgleda pa sad iskreno reci jel bolje nego tvoj primjer u prvom postu?

15 godina
neaktivan
CROifer kaže...
athlon64 kaže...

Evo ovako nekako to kod mene izgleda pa sad iskreno reci jel bolje nego tvoj primjer u prvom postu?

najžešća mi je ova slika nvidia Namigiva

15 godina
CROifer kaže...
athlon64 kaže...

pa iskreno nije loše , iako mi je draze ono iz mog posta , sta si ovo stavio oko stakla po rubu, vidim da ti stoji neka guma

15 godina
protjeran
athlon64 kaže...

pa iskreno nije loše , iako mi je draze ono iz mog posta , sta si ovo stavio oko stakla po rubu, vidim da ti stoji neka guma

Ove dvije slike gore su sa interneta a ovo je moja stranica nema nikakve gume.

15 godina
protjeran
Full plexiglas stranica
@autor teme

Nema toga sta se nemoze napraviti.bitno je koliko si ti spreman novaca izdvojit za to.ako to dades nekome da ti napravi ispod 500-600 kn nece ici ako sam malo kemijas napravit ces to za 100 kn.neznam tocno kako se hvata stranica na tvoje kuciste ali sigurno nije toliki problem to izvest u pleksiju

Trebao si sstaviti temu u samogradnja
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Toni93 kaže...
@autor teme

Nema toga sta se nemoze napraviti.bitno je koliko si ti spreman novaca izdvojit za to.ako to dades nekome da ti napravi ispod 500-600 kn nece ici ako sam malo kemijas napravit ces to za 100 kn.neznam tocno kako se hvata stranica na tvoje kuciste ali sigurno nije toliki problem to izvest u pleksiju

Trebao si sstaviti temu u samogradnja

hah da , 200kn bi max izdvojio za to.

15 godina
protjeran
Full plexiglas stranica
Onda ti ne preostaje nista nego da sam to uradis
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
athlon64 kaže...

Tata ti sigurno doma ima silikona ako nema posudi ga od susjeda zanci to je 0 kuna!

Fleks,ubodna pila ili nekli slican alat za izrezat također imas doma tako da je i to 0 kuna!

Staklo kosta 10 kuna ali doc ces u staklarnu i dobit ces takav komad besplatno posto je to premali dio stakla za naplatu znaci i to je 0 kuna!

Tako je bar bilo u mom slucaju tako da ces ustedjeti 200kn ako sam ides raditi,a posao ti nece biti duzi od 1 sat!

15 godina
CROifer kaže...
athlon64 kaže...

Tata ti sigurno doma ima silikona ako nema posudi ga od susjeda zanci to je 0 kuna!

Fleks,ubodna pila ili nekli slican alat za izrezat također imas doma tako da je i to 0 kuna!

Staklo kosta 10 kuna ali doc ces u staklarnu i dobit ces takav komad besplatno posto je to premali dio stakla za naplatu znaci i to je 0 kuna!

Tako je bar bilo u mom slucaju tako da ces ustedjeti 200kn ako sam ides raditi,a posao ti nece biti duzi od 1 sat!

da, i unistit cu trenutni sidepanel , nisam siguran dali da to radim , ugl plan je da komp stoji na stolu , bocno okrenut i da mu se vidi utroba , e sad nisam jos siguran dali cu to radit ali lijepo izgleda ovaj tvoj windows , vidjet cu.

15 godina
protjeran
athlon64 kaže...

da, i unistit cu trenutni sidepanel , nisam siguran dali da to radim , ugl plan je da komp stoji na stolu , bocno okrenut i da mu se vidi utroba , e sad nisam jos siguran dali cu to radit ali lijepo izgleda ovaj tvoj windows , vidjet cu.

A onda je to druga prica ak se bojis da ces nustit...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice