Pozdrav
Ako je ovo Fortron Blue Storm ll 500w kakva je bila onda prva verzija tj. koje su razlike?
Interesuje me i kakvo je Fortron Blue Storm ll 500w napajanje u praksi.
Pozdrav
Ako je ovo Fortron Blue Storm ll 500w kakva je bila onda prva verzija tj. koje su razlike?
Interesuje me i kakvo je Fortron Blue Storm ll 500w napajanje u praksi.
Solidno
Za razliku od prijašnjeg modela ovo daje nešto više snage na +12V te ima nešto bolju regulaciju napona
No opet dolazi pitanje cijene tj što se još može nabaviti za cijenu tog BS-a
BS nudi relativno slabo vršno opterećenje na 12V railu ( 285W mislin da je wolverine napisa ) za 500W napajanje. BSII daje 32A ( 384W ) na 12V railu, ima omotane kabele, ... ok napajanje.
Iskreno ne znam koliko kosta taj BS II, pretpostavljam negdje oko 550kn,
U toj cijeni bi ti prije preporucio nesto od sljedeceg:
Corsair VX 450W - cca 550kn
OCZ StealthXStream 500W - cca 530kn
I po meni najbolji u tom segmentu:
PC P&C 470W - cca 600kn
Nije da kazem da BS II nije OK, puno bolji od nekih srotex marki, ali opet ima bolji.
I ponavljam, nemam pojma koliko kosta u orginalu, i di ga se uopce kod nas moze kupit.
Ja imam ovaj "obicni" i sasvim sam zadovoljan, 500w radi svoje.
Ja ga imam u kompjuteru i nemam nikakvih problema.
to napajanje je ok...dobro radi svoj posao...ali uvijek će biti i ima boljih...ja bih na tvom mjestu uzeo Corsair VX450- napajanje odlično...i za daljna nadograđivanja...ma super..
I ja imam fortrona i u kombinaciji s ostalim hardverom radi i više nego dobro!!
I ja imam fortrona i u kombinaciji s ostalim hardverom radi i više nego dobro!!
meni radi odlično več tri godine
Kod mene radi savršeno.
Fortron Blue Storm imaš za kupit u Ve-milu za 550 kn.
Moje računalo napaja već dobrih godinu i pol,s time da sam nedavno dodao još 500 Gb diska,još jedan optički drive i zamjenio grafu.
Umjesto Geforce 8600GTS sam stavio Radeona 4850 i malo me bilo frka hoće li moći upogoniti sve to.
Obzirom da sam overclockirao procesor i memoriju,radi još uvijek savršeno sa stabilnim vrijednostima napona na svim railovima.
Na kraju mogu reći da sam iznimno zadovoljan ovim napajanjem i molim Boga da mi potraje
11,56