Samo Trackmaniu malo (zbog bencha). Skida se sada 3dmark Vantage pa ću tamo vidjeti score
Dobio si bsod na trackmaniji?
Samo Trackmaniu malo (zbog bencha). Skida se sada 3dmark Vantage pa ću tamo vidjeti score
Dobio si bsod na trackmaniji?
Da ako radi Sapphireka na 750MHz, a kada se stavi na 600 onda radi normalno
Da ako radi Sapphireka na 750MHz, a kada se stavi na 600 onda radi normalno
Kada si kupio VX-a? Ako si nedavno nadoplati za TX-a 650, on će vuć bez problema.
Kupio sam ga prije mjesec dana. Mogu vratiti ovo napajanje?
Kupio sam ga prije mjesec dana. Mogu vratiti ovo napajanje?
Reci da je preslabo, i da želiš nadoplatit za jače. I ako nisi shebao garanciju i nisi oštetio kutiju mogli bi prihvatit.
Vrijedi pokušat!
Vidjeti ću. Možda mi zatreba to napajanje za jednu drugu staru konfu
Nije preslabo.
Maknuo sam EPU 6 Engine (služi da štedi energiju, ali meni nepotrebno) i stavio grafu na njezin tvornički clock. Pokrenem 3D mark Vantage i prođe prvi test i na pola drugoga se sruši. Osjeti se ubrzanje i da grafe rade naravno. Pokrenem trackmaniiu bench i nakon 15 sekundi počne blokirati i pojavi se BSOD tada. Probati ću ga uslikati pa malo bolje proučiti
Evo slika kada se sruši 3D mark
Nije preslabo.
Kako ovo objašnjavaš onda?
Maknuo sam EPU 6 Engine (služi da štedi energiju, ali meni nepotrebno) i stavio grafu na njezin tvornički clock. Pokrenem 3D mark Vantage i prođe prvi test i na pola drugoga se sruši. Osjeti se ubrzanje i da grafe rade naravno. Pokrenem trackmaniiu bench i nakon 15 sekundi počne blokirati i pojavi se BSOD tada. Probati ću ga uslikati pa malo bolje proučiti
Evo slika kada se sruši 3D mark
Čini se da je napajanje ipak preslabo.
Ovako izgleda BSOD
*** STOP: 0x00000116 (0x853EA458,0X8E61DA14, 0X00000000, 0X00000000)
*** atikmdag.sys - Address 8E61DA14 base at 8E60E000, DateStamp 49beb949
Ovako izgleda BSOD
*** STOP: 0x00000116 (0x853EA458,0X8E61DA14, 0X00000000, 0X00000000)
*** atikmdag.sys - Address 8E61DA14 base at 8E60E000, DateStamp 49beb949
Ma sada sam i ja 100% siguran da je do napajanja. Driveri nisu jer sam oprobao široki spektar njih i na 7-ici i na Visti. Pregrijavanje nije jer su obje hladne. Ostali hardver sumnjam da radi probleme
Ma sada sam i ja 100% siguran da je do napajanja. Driveri nisu jer sam oprobao široki spektar njih i na 7-ici i na Visti. Pregrijavanje nije jer su obje hladne. Ostali hardver sumnjam da radi probleme
U ADM-u jeftinije.KLIK
Nema veze. Ova trgovina je u Rijeci pa ću ga kupiti kada budem išao ovih dana tamo.
Sutra ću bez kučišta oprobati konfu na Raptoxxu 750W, samo da odvrtim 3D mark
ma nemoguće da je preslab
Da da, preslab je. Testirao sam zasebno kartice i obje rade noramlno kada su same. Vidjeti ću kako će se sutra nositi Raptoxx sa njima i ako bude ih izdržao onda ću samo dati izraditi produžetak za EPS konektor
to znaci da moj hx450w nemoze drzat dvije 4850?
Moći će jer one imaju samo jedan 6 pinski konektor i daleko manje troše od 4870
Testirao sam zasebno kartice i obje rade noramlno kada su same.
možda CF radi probleme, bez obzira što samostalne rade normalno
cek cek cek,meni su rekli da trosi 30w vise nego 4850?
Kažem ne mogu govoriti od oka. Vidjeti ću sutra sa Raptoxxom kako će ići, pa javiti. Ako ne bude išlo probati ću još neke stvari koje mi (vama) padnu na um
koristis one molex to 6 pin pcie konektore?
mozda je do njih iako si reko da svaka zasebno radi,
a mozda je i do maticne nes?
Ne ja kada nešto provjeravam sam temeljit (probao sam razne kombinacije priključaka i kombinacija direktno + adapter je najbolja za CF, a i stabilna je kada sam probao samo jednu u toj kombinaciji)
Evo stavio sam Raptoxx 750W i odvrtio 3D mark vantage i prošao je test (negdje oko 11 300 bodova pod performance), ALI i dalje se ruši u trackmaniji, ali nakon nekih 2-3 minuta (što je znatno bolje nego sa Corsairom jer se on rušio nakon15 sekundi). Na led displayu napajanja piše da tada troši oko 350-380W cijeli sustav. Mislim da mene zezeju ovi konvertori molex na 6 pinski, jer su zapravo 5 pinski
jest da sam bubnuo ali vidis mozda i je ono sta san rekao da su losi pretvaraci
jest da sam bubnuo ali vidis mozda i je ono sta san rekao da su losi pretvaraci
Da, imao si vjerojatno pravo. Samo sada mislim da ću kupiti napajanje koje ima 4 6 pinska priključka, kao naprimjer TX750.
cek a 8 pin?
moj hx450w ima 2 6+2 prikljucka,a taj tx mislim da ima 2+2(6+8 pin)
Evo stavio sam Raptoxx 750W i odvrtio 3D mark vantage i prošao je test (negdje oko 11 300 bodova pod performance), ALI i dalje se ruši u trackmaniji, ali nakon nekih 2-3 minuta (što je znatno bolje nego sa Corsairom jer se on rušio nakon15 sekundi). Na led displayu napajanja piše da tada troši oko 350-380W cijeli sustav. Mislim da mene zezeju ovi konvertori molex na 6 pinski, jer su zapravo 5 pinski
LOL
Hd4850 troši 110W, HD4870 neki vele 130W, a neki 160W.
HD4830 100W, HD4770 80W.
9800gt/8800gt 110W.
Jednu karticu spoji sa 2x6 pin koje ima napajanje, a 2molex-> 6pin spoji tako da jedan molex ide na jednu granu , drugi na drugu granu i tako i za drugi adapter napraviš.
I koji će ti vrag TX750W? Uzmeš 650W, ono je pretjerivanje!
Moje nije 2 molex na 6 pin, nego samo jedanmolex na 6 pin. Jedan adapter je spojen na jednu granu, a drugi na drugu granu. Sada sam underclockao na 725 MHz ovu sapphire i prođe sve tetove i igre bez rušenja. Mala je razlika između 725 i 750 u frekvenciji, a velika u efektu, bogme čudno
Inače to su fizički 6 pinski adapteri, ali na jednom izlazu fali žica pa tu nema struje