Corsair HX520

poruka: 13
|
čitano: 4.605
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Corsair HX520

Dakle zanimaju me vasa misljenja o ovom napajanju...

dali se isplati zamjeniti CX600 sa ovim, na corsairovoj stranici nema ih vise uopce a niti ih nema za kupiti pa vas molim misljenja o toj seriji...

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Corsair HX520

Vrhunsko napajanje imas detaljan review ovdje! puno bolje od CX600

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
15 godina
Corsair HX520

Mjenjaj,jer  izmedu ostalog HX je modularan i to mi se najvise svida kod njega.

And Justice For All.... FUCK YEAH!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ako možeš također kažem mjenjaj ili uzimaj HX-a

ova cx serija je ogoljena, fali kvalitetnijih komponenti...nije se baš corsair proslavio sa njima...nemoj da te buni što je ovaj 520w a cx 600w kad je ovaj od 520 ionako bolji, stabilniji kako god okreneš
samo krupno, ništa sitniš
17 godina
definho kaže...

dali se isplati zamjeniti CX600 sa ovim, na corsairovoj stranici nema ih vise uopce a niti ih nema za kupiti pa vas molim misljenja o toj seriji...

Nažalost, HX520 je EOL već neko vrijeme, a njegov nasljednik je HX650 (cijena je oko 800 kn).

Pošto i sam imam HX520, ne mogu ga dovoljno nahvaliti - tiho, hladno, moćno i vrhunsko napajanje. Ovaj review će ti najviše pomoći u odluci.

Ukratko - kupiti ako se može, pa makar i polovno, a na seriju CX zaboraviti.

15 godina
Corsair HX520

već sam zamjenio, zasad jedina primjetna razlika je mlo kablova u mojoj v3-ci, a kasnije ce ostalo doci! :D

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Quantum kaže...
definho kaže...

Nažalost, HX520 je EOL već neko vrijeme, a njegov nasljednik je HX650 (cijena je oko 800 kn).

Pošto i sam imam HX520, ne mogu ga dovoljno nahvaliti - tiho, hladno, moćno i vrhunsko napajanje. Ovaj review će ti najviše pomoći u odluci.

Da, više ih nema novih, ali ato imašSeasonic M12II 520 koji je u principu isto napajanje.

- Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with his experience -
17 godina
Wolverine_pce kaže...
Quantum kaže...
definho kaže...

Da, više ih nema novih, ali ato imašSeasonic M12II 520 koji je u principu isto napajanje.

Da, trebalo bi biti tako, premda oprez - mislim da slabije serije napajanja (a'la CX* ili VX-450) nije radio Seasonic, već neka slabija firma (ne mogu se sjetiti točno koja), tako da je i kvaliteta izrade manja.

Corsair više-manje samo zalijepi svoj logo ili stavi meso napajanja u vlastiti box i onda resella.

17 godina
neaktivan
Quantum kaže...
Wolverine_pce kaže...
Quantum kaže...
definho kaže...

Da, trebalo bi biti tako, premda oprez - mislim da slabije serije napajanja (a'la CX* ili VX-450) nije radio Seasonic, već neka slabija firma (ne mogu se sjetiti točno koja), tako da je i kvaliteta izrade manja.

Corsair više-manje samo zalijepi svoj logo ili stavi meso napajanja u vlastiti box i onda resella.

VX450 je bio Seasonicovo djelo. VX550 je bio CWT. No CWT nije nikako slabija firma.  U pitanju je samo kvaliteta komponenti koja se ugrađuje i pojedine platforme i koriste li se u originalnom izdanju ili se dodatno režu troškovi.

- Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with his experience -
17 godina
Wolverine_pce kaže...
Quantum kaže...

VX450 je bio Seasonicovo djelo. VX550 je bio CWT. No CWT nije nikako slabija firma.  U pitanju je samo kvaliteta komponenti koja se ugrađuje i pojedine platforme i koriste li se u originalnom izdanju ili se dodatno režu troškovi.

Tako je, CWT!

Mislim da je bilo riječi o tome da je 550 po komponentama bio slabiji od 450 (govorim o tipu i trajnosti kondenzatora, izvedbi primara/sekundara i slično).

Nisam siguran da sam ikada vidio CWT napajanje - jesi li ti ikad vidio njihovo napajanje? Kakva su inače?

16 godina
Većina mid-endova sem Sise su CWTovi iznutra, uglavnom DSG platforma.

ja imam Thermaltake Toughpower 750W, 80Plus, modularno, tiho, gro kablova...
3.200 postova___________________Početnik u Minecraftu :)
16 godina
Ispravka : 80Plus Bronze sorry na double na mobu sam.
3.200 postova___________________Početnik u Minecraftu :)
17 godina
8ax kaže...
Većina mid-endova sem Sise su CWTovi iznutra, uglavnom DSG platforma.

ja imam Thermaltake Toughpower 750W, 80Plus, modularno, tiho, gro kablova...

A što kažeš na Antec CP-850?

Doduše, to nije CWT, nego Delta i čitao sam samo vrhunske stvari o tom napajanju.....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice