otislo napajanje,poslao ga na zagreb na servis,a oni ga proslijedili ovlastenom servisu sada.... koliko ima sanse da ce mi to napajanje opet otici na servis? jeli oni to napajanje popravljaju ili ce zamjeniti "crknuti" dio?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jeli oni to napajanje popravljaju ili ce zamjeniti "crknuti" dio?
Mozda ce zamijeniti cijelo napajanje, tj. dobijes novo?
poslao sam im bio mail prije 6 dana i rekli su da su poslali napajanje u ovlasteni servis tako da sumnjam da cu dobiti novo jer bi odmah ovi iz ovlastenog servisa javili sto je sa napajanjem i poslali novo tako da bi ga vec do sada imao,a ovoliko koliko cekam vjerojatno ga "popravljaju" ali opet se bojim da necrkne nakon 2-3 tjedna...
poslao sam im bio mail prije 6 dana i rekli su da su poslali napajanje u ovlasteni servis tako da sumnjam da cu dobiti novo jer bi odmah ovi iz ovlastenog servisa javili sto je sa napajanjem i poslali novo tako da bi ga vec do sada imao,a ovoliko koliko cekam vjerojatno ga "popravljaju" ali opet se bojim da necrkne nakon 2-3 tjedna...
Gdje si kupio u zg-u, napajanje?
meni kad je graficka "otisla" kupio je u vemilu, cekao sam 2 mjeseca dok je bila na servisu i tek onda dobio novu..
Nece ovlasteni servis tebe zvati niti ti ista javljati, vec ce sa firmom koja je prijavila kvar rijesiti reklamaciju do kraja, te ce firma tebe kontaktirati kako bi sa tobom rijesila reklamaciju. Sto se tice dali popravljaju ili napajanje samo ceka svoj red u reklamacijskom postupku ( nije tvoje jedino na reklamaciji ), najvjerojatnije ako je napajanje "muerto" tada ces dobiti novo zamjenjeno napajanje isto ili primjejenu zamjenu ukoliko se proizvod vise ne proizvodi ( EOL ) ili se ne moze dobaviti u razumnom roku, a u istom se i po zakonu rijesavaju reklamacije. ako ce napajanje biti popravljeno, u sto sumnjam, pa ako i crkne imati ces garanciju koja se produzuje, pa ces ponovno reklamirati :-D
toga se i bojim :) opet slati hehehe btw evo jutros vidio mail da mi danas salju napajanje :)