Cooler Master Elite 430 ?

poruka: 7
|
čitano: 3.269
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Namjeravam kupiti case CM Elite 430 ( širine 190mm) , ali me brine da li stane Mugen 2 u njega ! U kućište Linkworld (širine 180mm) nije stao ;Mugen 2 je 160mm ; da li neko ima Mugen 2 u ovom kućištu ?

Hvala na pomoći eventualnoj...........
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Cooler Master Elite 430 ?
Nema niko Mugen 2 u ovom kućištu ! Ako može u njega CM V8 (163mm) valjda može i Mugen 2(158mm).
Valjda sam sam sebi pomogao = 163-158: 5mm fore!
15 godina
neaktivan

Trebalo bi stat,to kućište ima dole napajanje pa je to još više mjesta za cooler.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
joyjoy kaže...
Nema niko Mugen 2 u ovom kućištu ! Ako može u njega CM V8 (163mm) valjda može i Mugen 2(158mm).

Znam da Kama Angle dodiruje i mozda malo ispupci bocnu stranicu na nekom Elit kucistu, no ima drugaciji retention pa je mozda i nesto visa od Mugena2. Uglavnom trebao bi stat al zato ne mozes niti SlipStream na bocnu stranicu instalirati.

Jabulani kaže...

Trebalo bi stat,to kućište ima dole napajanje pa je to još više mjesta za cooler.

Kakve to tocno veze ima :) Recimo i TT V3/V4 imaju napajanje na dnu kucista pa bilo koji, i manji kuler od sirokog Mugena2, zna zapeti (nemoguca misija) pri instalaciji. Ovdje je prica o visini kulera i sirini kucista ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 18:15 (gljinoliga).
16 godina
gljinoliga kaže...
joyjoy kaže...

Znam da Kama Angle dodiruje i mozda malo ispupci bocnu stranicu na nekom Elit kucistu, no ima drugaciji retention pa je mozda i nesto visa od Mugena2. Uglavnom trebao bi stat al zato ne mozes niti SlipStream na bocnu stranicu instalirati.

Jabulani kaže...

Kakve to tocno veze ima :) Recimo i TT V3/V4 imaju napajanje na dnu kucista pa bilo koji, i manji kuler od sirokog Mugena2, zna zapeti (nemoguca misija) pri instalaciji. Ovdje je prica o visini kulera i sirini kucista ;)

Ako Mugen 2 dodiruje i ispupci stranicu ništa od 430 Elite za mene , već sam jedno kućište upropastio zbog toga (Linkworld ali široko 180mm- CM Elite je 190mm) nakon toga mi i MB riknula :).Na jednom Poljskom (Chrome prijevod) forumu lik tvrdi da Mugen 2 stane u CM Elite 430... to je sve što sam pronašao konkretno. btw dodam 50% na njega i kupim CM 690 II , trenutno mi je Frontier i lijepo mi zvecka,klepeće i to je razlog zamjene , samo bih dodao straznji  120mm vent i ništa više ,možda iskopčam onaj front led vent...

17 godina
protjeran
joyjoy kaže...

Ako Mugen 2 dodiruje i ispupci stranicu ništa od 430 Elite za mene , već sam jedno kućište upropastio zbog toga (Linkworld ali široko 180mm- CM Elite je 190mm) nakon toga mi i MB riknula :).Na jednom Poljskom (Chrome prijevod) forumu lik tvrdi da Mugen 2 stane u CM Elite 430... to je sve što sam pronašao konkretno. btw dodam 50% na njega i kupim CM 690 II , trenutno mi je Frontier i lijepo mi zvecka,klepeće i to je razlog zamjene , samo bih dodao straznji  120mm vent i ništa više ,možda iskopčam onaj front led vent...

Gle KamaAngle za njega znam, no nije sad da se izvitoperi sam 2-3mm taman da se da na knap zatvoriti i cak ne grebe ... Inace Elit ti je sh-tty sto se "pravih kulera" tice, skoro pa Katana3 zapinje. No ne znam Mugen2 je mozda nesto "sitniji" po visini ;) al opet ne bus mogel nikakv vent bocno staviti da ili puse, pa ni filter za prasinu. Mislim veci je problem samo 80mm rupa za zrak dok shuggy V3/V4 ima dve rupcage za 140mm ventove bocno mislim, sto je puno ljepse barem ima kud zrak isteci a ne da se disipira prema napajanju. No rekoh TT je shrot cak i po limu a i ne volim napajanja dolje koja sluze kao sauger prasine s poda.

Pa stane i KamaAngle samo bez icega dodatnog na bocnoj stranici ;) Tako bi rakao da je "lik u pravu"

E da Elit je barem sto se kvalitete izrade tice bolji sigurnih 0.6mm SECC ili 0.7 cak , dok Frontier i ostali sam lazu to je 0.45-0.5 SECC a ne 0.6mm i jednostavno lako pocne rezonirati. Najgore je sto Frontier kosta koliko i taj Elit

16 godina

Ako ti još uvijek treba stanu cooleri do 163mm visine, mugen je 157.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice