Budget all-around case

poruka: 11
|
čitano: 1.953
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Budget all-around case

Vec se par dana vrtim oko caseova i nikako da nađem nešto što mi se sviđa po normalnoj cijeni.

Znaci budget mi je do recimo 550kn.

Hocu kuciste koje:

• Nije glasno
  • Ima dobar cable managment
  • Može koristiti i najveće kartice vani trenutno (za buduce nadogradnje)
  • Mora držati ATX maticnu
  • Da unutra stane Hyper 212+
  • Da ima dobar protok zraka
  • Transformers style dizajn :P (nije nuzno, ali preporucljivo)

Zasad sam vidio ove:

NZXT Lexa S - Dobro kuciste, ali skupo za ono sto nudi.

NZXT M59 - Opet, dobro kuciste, ali dosta malo, recimo Hyper 212+ u njega stane na milimetar...

LC POWER Pro-918B Jupiter X - Po meni odličan izgled (iznutra i izvana), fantasticna cijena, ali niko nema review tako da mi je kupovanje njega lutrija.

Imate li vi kakve prijedloge? Case koji odaberemo cu uzeti u srijedu tako da mi je dosta hitno, preporucljivo da je dostupan u Linksu, ako nema u linksu onda moze i Portio (tamo cu kupovat ostale komponente pa mi je i to ok, ali bi htio vidjeti case prije kupnje pa bi bilo bolje kad bi bio links koji mi je blizu)

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Budget all-around case

389 kn u Linksu .

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Budget all-around case

Pa kuciste je ok, ali:

• Nema dobar cable managment
  • Neznam bas dal ce stati sve graficke i Hyper 212+, nekak mi se malo cini kuciste

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Budget all-around case

Svakako ond NZXT M59..Nudi najviše za sitne pare..Airflow je dobar i sa ventilatorima koji dolaze uz njega..Ako ti se sviđa kupi ga..:)

Stanu ti u njega svakojaka čuda..Napajanje je na dnu..Dobar cable managment..Filteri za prašinu...Gore imaš mjesto za npr Corsair H100..

Evo ti moj review..Pa proćitaj

http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/reviewnzxt-m59-pure-black-by-raz0r9111/114511.aspx

Isto tako najbolje ti je da odeš u trgovinu i pogledaš sva kučišta u tome rangu pa odabereš ono koje ti se najbolje sviđa..:)

Nemojte se bojati stisnuti HVALA ;))
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Budget all-around case

A uz M59, jel treba još kakvih dodatnih ulaganja, tipa 120mm ventovi i to. Jer ako treba onda mislim da bi mi bilo bolje uzeti neko kuciste za recimo 350 i ostale pare potrositi na ventove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Budget all-around case

Ja sam sad trenutno na stock cooleru i stock ventovima..S time da je vent na procu kontroliran sa potencijometrom..Te se vrti na 1.5k..Sve je tiho..Što mi je i glavni cilj..A ništa se ne pregrijava...

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Budget all-around case

Onda mi je M59 zasad na prvom mjestu, sad samo hocu naći još jedno jeftino a robustno kučište,  jednostavan, simplistički dizajn, da bi imao nekakvu alternativu i u tom pogledu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Budget all-around case

To bi ti onda moglo biti ovo kućište..Ili neko od Chiefteca..Ako želiš kvalitetu i robusnost..U širokom krugu zaobiđi Thermaltake..

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=galerija&id_kategorija=052617&id_artikl=052.617.045

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Budget all-around case

Uopce ne izleda lose, hvala ti, moram pogledati par reviewa oko njega pa mozda cak uzmem i toga. Hvala ti puno.

16 godina
neaktivan
Ako hoces naprednije, a istovremeno skroz originalno best buy kuciste, odi u Links i kupi si BITFENIX OUTLAW za 389 kuna. Ostatak raspolozivog iznosa potrosi na kvalitetne ventilatore. Zbog genijalne unutrasnjosti kuciste po meni trenutno nema nikakve konkurencije.
Beauty doesn't have a weight restriction.
17 godina
neaktivan
The Man kaže...
Ako hoces naprednije, a istovremeno skroz originalno best buy kuciste, odi u Links i kupi si BITFENIX OUTLAW za 389 kuna. Ostatak raspolozivog iznosa potrosi na kvalitetne ventilatore. Zbog genijalne unutrasnjosti kuciste po meni trenutno nema nikakve konkurencije.

Pa iskreno, sad kad sam malo razmislio on mi se i cini najbolji, samo pokusavam otkriti hoce li mi Hyper 212+ stati unutra, Jel mozda znas ti?

EDIT: Stane, narucio outlaw, moze lock.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 11:34 (LordShgi).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice