Big problem

poruka: 34
|
čitano: 3.033
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Big problem
Gamer-gts kaže...
Sonny kaže...
dekstroza kaže...
Hrvojestr kaže...

Slabo napajanje...minimalno 450W...a mogo bi i 500 staviti

Hrvojestr kaže...
dooma kaže...

a pitao sam jos ljude tamo sto rade oceli bit dovoljno 400W, oni kazu da....

Di si to kupio....kako ljudi tako mogu srati samo da prodaju nesto......stvarno zalosno......

Ako itko ovdje sere o nečemu onda si to ti. 400W je sasvim dovoljno za 4850 i 6000+, čak i u no name varijanti.

@OPKako ti je komp star tri tjedna pretpostavljam da imaš garanciju, najbolje odnesi to gdje si kupio pa nek oni vide što nevalja.
 Kako bi onda objsanili da Corsair 520w vuce konfu u potpisu.

Ako sam dobro shvatio, to ti je staro napajanje koje je reknulo nakon nadogradnje? Koliko je staro?
 i bez problema vuče zar ne?

a ja uzeo HX620 W pa neka bude i za budućnost!Namigiva
 Vuče je bez ikakvih problema, niti ne cuje se, niti se ne zagijava, hladnije je od ostatka računala, sto me jako iznenađuje.
Napajanje CORSAIR 520W, HX Series CMPSU-520HXEU, 12cm vent., ATX2 ver 2.2 - masno sam ga platio, al se isplatilo :D

ON TOPIC: Mislim da ces moci proci s kvalitetnim 400w napjanjem (Corsair npr.), a ako zeslis gledat i za budućnost uzmi 550w, nikad na odmet.
Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
Sonny kaže...
 Vuče je bez ikakvih problema, niti ne cuje se, niti se ne zagijava, hladnije je od ostatka računala, sto me jako iznenađuje.
Napajanje CORSAIR 520W, HX Series CMPSU-520HXEU, 12cm vent., ATX2 ver 2.2 - masno sam ga platio, al se isplatilo :D

ON TOPIC: Mislim da ces moci proci s kvalitetnim 400w napjanjem (Corsair npr.), a ako zeslis gledat i za budućnost uzmi 550w, nikad na odmet.
 A za budućnost mu je dobar i corsair 450w, jedino ako misli stavljat i7 i hd5870x2(mozda san malo pretjerao)
17 godina
neaktivan
Big problem

Nije baš prastaro napajanje, ali je vjerojatno bili preopterećeno na +12V. Starija napajanja su bila više rađena za +5 i +3.3

Možda i nije bilo toliko opterećeno ukupno, ali ako je jedan rail preopterećen čisto dosta da cijelo napajanje krepa.

Neko modernije napajanje od 400W ti je čisto dosta (čak po meni nema smisla stavljat bilo šta više od 450W na tvoju konfu). Kako sam nedavno napisao ne jednom drugom postu, imaš u Linksu akciju na Corsairova napajanja pa pogledaj.

U svakom slučaju za ova manja napajanja, znači do 550W definitivno preporučam single-rail (tipa PC P&C ili Corsair).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

neka si uzme nekakvo corsairovo i miran je

intel q9550 nvidia gtx 280 gigabyte x48-ds5 4gb OCZ reaper 1066mhz corsair 750w hdd wd 640GB thermlake kandalf samsung t220 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice