- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sitnice čine čovjeka sretnim. :D
Čemu treptanje pobogu?
Inače lijepo izgledaju...:)
neki ljudi vole slušat svoj auto dok ja svoj PC
još pogotovo ovih dana kad je vruće pa lijepo se čuje
jos kad bi imao ovakve rame!
jos kad bi imao ovakve rame!
ko mustang bi zvučo
Treptanje :/
Mogu li se namistit da ne trepću?
Ovo pomalo počinje bit smiješno, isto ko prelazak s DDR na DDR2, i sa DDR2 na DDR3, nabijaju te max freq, i cijene, a za te pare će se moć uzet standardni DDR4 modul koji će na manjoj voltaži radit. Super lupi mi TD nisi ni pročito do kraja post. ZNAM, do kraja sljedeće godine tek dolazi DDR4, ili tek početnok 2015, al svejedno, za sve nas koji se palimo na trenutačne high-end module, glupost bi bila kupiti to, umjesto strpit se sa trenutačnim modelima što imamo u svojim zvijerkama(bilo ddr2/ddr3). Dapače onaj koji slaže novi komp neka navali sad na top modele ddr3 memorije ak će slagat komp od 6k+ kn-a.. Sve u svemu, memorija je predivna, stvarno je, takve dizajne ćemo moć očekivat kad DDR4 izadje, i jedva čekam tih godinu/godinu i pol da prođu da i upiknem par modula koji blincaju za mog TT armor. 
makaršta. em nije zlato sve što sja em niš od kupnje dok ne kiti bor, šeće pesa ima ugrađen mp3 i "weather station", GPS i dubinomjer te, svakako, pekač kruha. 
Ima ih u Njemačkoj kako vidim i cini mi se da su cijene OK , ako imate rodbine u Berlinu mozete lahko doci do njih, cijene vidite sami, u BiH za ove pare kupis obicni Kingston slicnih specifikacija bez hladnjaka
Sada su naravno cijene spale nakon dvije godine, mislim da caseking šalje prema EU pa kome se baš svidjela memorija ako je nema u HR može da je naruči sa casekinga po pristupačnim cijena