Bezobrazno skupo!
Uzeo Xiaomi Power Bank ( http://www.mi.com/my/mipowerbank/ ) koji pojede ovaj Microsoft za doručak za $20 (120kn) sa dostavom.
Napunim tablet i telefon dva puta sa jednim punjenjem.
Preporuka? Gdi kupit?
Uzeo Xiaomi Power Bank ( http://www.mi.com/my/mipowerbank/ ) koji pojede ovaj Microsoft za doručak za $20 (120kn) sa dostavom.
Baš išao napisat za to...
bas gledam da je rasprodano.. steta.. koliko mi godina moze trajati ta baterija ?
Ja sam od ovdje kupio
EU shipping, iz Italije ide
imate i ovdje, čini mi se i najjeftinije
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Original-xiaomi-Power-Bank-10400mAh-Portable-Charger-Powerbank-External-Battery-Pack-Charger-for-xiaomi/2047460466.html
Da ali šalju iz Kine, i ako pređe 22€ može ti naplatit PDV.
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Original-xiaomi-Power-Bank-10400mAh-Portable-Charger-Powerbank-External-Battery-Pack-Charger-for-xiaomi/2047460466.html
Da ali šalju iz Kine, i ako pređe 22€ može ti naplatit PDV.
da ali ovo nije 22 eura, ovo je 12.5 dolara + free shipping
Hm, ne isplati mi se cekat 40 dana...tamo je bio 25$ i bok
dakle taj xiaomi je dobar, cini mi se dosta muzike za malo para?
jer sam otvorio temu za prijenosne punjace, al bez efekta
koje su sanse da je taj za 12usd fake?
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Prije dva mjeseca nabavio Lenovo 5000mAh. Odličan. Cijena 194kn!
Na mojim testiranjima puni čistih 3500mAh. Jedan mobitel 2100 puni od 0-100% i ponovno od 25%-100%.
Kupovat koliko toliko brandiran baterije, ako čitate komentare jeftini kinezi su katastrofalni. Piše 10 000,a napuni aparat od 2500 i iisprazni se.
Nitko ne spominje Microsoftov brending? Nema više Nokie, lagano ju miču iz svega... barem što se imena tiče...
ima neki review ,baš bih volio pročitati tu recenziju gdje ih uspoređuju. Ako može objašnjenje, po čemu je "bolji".
ima neki review ,baš bih volio pročitati tu recenziju gdje ih uspoređuju. Ako može objašnjenje, po čemu je "bolji".
Evo ti jedan review Link. ima duplo jači kapacitet nego taj lenovo a za manje novaca
Evo ti jedan review Link. ima duplo jači kapacitet nego taj lenovo a za manje novaca
Nisi primjetio, ali za mene nije upitan novac, vidim da je jeftin...pitam po čemu je tehnološki bolji? Pod tim mislim na rad i kvalitetu baterije, te moć punjenja. Koliko vidim nemože punit dva uređaja istodobno i nema 1A izlaz, što je minus. Trebali su stavit dva izlaza, 1A I 2A. Baterije dosta bolje drže taj krug punjenja koje je izvršeno na što manjoj snazi...idealno 800mAs. Lenovo navodi da ima na sebi i 2A izlaz,ali preporučaju da ga se izbjegava koristiti zbog vijeka baterije.
Možda ovaj kinez i ima1A, ako ima onda super.
Nisi primjetio, ali za mene nije upitan novac, vidim da je jeftin...pitam po čemu je tehnološki bolji? Pod tim mislim na rad i kvalitetu baterije, te moć punjenja. Koliko vidim nemože punit dva uređaja istodobno i nema 1A izlaz, što je minus. Trebali su stavit dva izlaza, 1A I 2A. Baterije dosta bolje drže taj krug punjenja koje je izvršeno na što manjoj snazi...idealno 800mAs. Lenovo navodi da ima na sebi i 2A izlaz,ali preporučaju da ga se izbjegava koristiti zbog vijeka baterije.
Možda tebi nije važna cijena ali mislim da 99% ljudi gleda da za manje novaca dobije bolji uređaj. Neznam po čemu ne valja ako može na izlazu dati 2A ? To ne znači da če sve uređaje puniti na 2A, jer mobiteli imaju sami svoju regulaciju. Imam isti 2a punjač i ne vidim da mi baterija ima neki problem. Možda bi bilo dobro da su stavili 2 izlaza ali opet mislim da nije potrebno za te novce imati i to. Ima duplo veči kapacitet, kvalitetne komponente., pogledaj malo koje komponente ima ispod kučišta tako da neznam šta bi trebalo više očekivati od uređaja za te novce.Neznam pod šta si mislio na moč punjenja, ali ovaj uređaj može napuniti više urađaja baš zbog veče baterije, mislim imaš ti xiaomipowerbank od 5200Mah ako misliš da je ovo prejako
power bank=24$
shipping=28$
lol
power bank=24$
shipping=28$
lol
valjalo bi to isprobat. narucit cu pa cemo vidjet
Zar nije najbolje s DX-a onda?
Free shipping i 22$ za ovaj jaci
dakle taj xiaomi je dobar, cini mi se dosta muzike za malo para?
jer sam otvorio temu za prijenosne punjace, al bez efekta
koje su sanse da je taj za 12usd fake?
Ja sam naručio tog s aliexpressa za 12,42$ pa javim dojmove kad stigne
Merimobiles - 100% original a ne lažnjak ko na DX-u
http://www.merimobiles.com/xiaomi-5v-2a-10400mah-power-bank-for-smartphone-tablet_p/meri8548.htm
$9 je dostava u hr iz Singapura i dođe za dva tjedna. (ili besplatna dostava ali onda čekaš preko mjesec dana)
Ja već uzeo dva, a sad frend žica da i njemu uzmem. 
Uvijek je bolje puniti uređajem koji ima jači izlaz (više ampera). Uređaj sam uzme koliko mu treba (struja=napon/otpor) , a bitno je da ima od kuda uzeti. Zato i većina proizvođača preporučuje da se razni USB gadgeti pune preko punjača, a ne USB-a na kompu. Pametni punači imaju elektroniku kojom doziraju punjenje pogotvo zadnjih 5% koji se pune duže nego 95% prije.
Druga je stvar što svi isporučuju manje apmeraže punjača primarno zbog cijene jer njihova cijena raste logaritamski što imaju više ampera.
Probaj napuniti iPad preko kompa ili preko slabijeg punjača od iPhonea pa ćeš vidjeti. A probaj napuniti bilo koji mob ili tablet sa iPad punjačem.
btw. ni ja ne gledam da je nešto jeftino nego kvalitetno, imao sam par BRAND vanjskih baterija pa ih pola nije imalo neku elektroniku u sebi da se uključe/isključe nego sam ih morao sam upaliti i punili bi dok ih ne bi iskopčao.
To nije istina.
Probaj punit mob od 1200 mAh sa 2.1A punjačem pa ces vidjet sta ti se dogada s bateriiom nakon desetak punjenja
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Ja pored onog Lenova naručio još jednog...
- 7800mAh
- izlaz 1,5 A
- ugrađene 3 LG baterije posljednje generacije
- navode masu certifikata vezanih uz sigurnost
- cijena 199kn
- na svim online recenzijama korisnika ocijenjen sa Odličan
Evo priključio sam ga na prvo punjenje. Savjet je za prvi puta prvo spojiti na punjenje između 9-10 sati.