Nadogradnja foruma codename "Martinje"

poruka: 86
|
čitano: 10.646
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadogradnja foruma codename "Martinje"".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadogradnja Bug Online Foruma - drugi dio
16 godina
odjavljen

test

nice

evo jedan bug pri pokusaju uploada slike... zbog tog pokusaja sam i popusio jos jedan zuti... nisam namjerno napisao 3 poruke zaredom, nego mi nije htjelo uploadaat sliku i sad kad je vidim da je sva  zbrkana..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 13:26 (skank666).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odlično! {#}

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Nadogradnja foruma codename "Martinje"

Ljink na probljem

Browser - Google Chrome 7.0.517.44

OS - Win 7 (zadnji update nosi oznaku: KB2388210)

Silverlight - 4.0.50917.0

Every hole is a goal!
17 godina

Neki slave Martinje, a neki nadograđuju forum {#}

Najjakiji forum {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Meni nešto ne radi upload slika ni na IE,Operi i Chromeu!!

Peritus inimicus
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 14:47 (captain_soap_McTawish).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I na FF-u malo malo zašteka...{#}

A jbg ljudi, tek je došla nadogradnja, sad treba napravit neke optimizacije....isto kao na svakom web site-u

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 14:53 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Jedna veeelika zamjerka. Sta je za nas koji smo na linuxu? Kako cemo mi do silverlajta... bilo bi bolje da se stavi neko multi platformsko rješenje....

Pinky je zakon... ☟ tu klikni I ♥ π

4 0 hvala 0
16 godina

imam jedan problemcic sto se tice uploada slika...svaki put kad pokusam stavit sliku u temu "najbolji screenshotovi iz igara" ,nakon sto prebacim sliku i stisnem posalji stranica mi se srusi i kaze da je forum nedostupan.imam google crome

ovo mi poslije refresha stoji u poruci ovo mi poslije refresha stoji u poruci
Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 15:39 (lollik91).
16 godina
odjavljen
lollik91 kaže...

imam jedan problemcic sto se tice uploada slika...svaki put kad pokusam stavit sliku u temu "najbolji screenshotovi iz igara" ,nakon sto prebacim sliku i stisnem posalji stranica mi se srusi i kaze da je forum nedostupan.imam google crome

takodjer... i zbog toga sam popusio zuti jer mi je odjednom postalo 3 posta...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
sve je cista desetka. sto li ce tek bit za bozic? codename 'god loves you'...svakom forumasu po 100kn. cestitam na trudu i zalaganju u razvoju.
Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
16 godina
neaktivan

meni se samo nesviđa šta kada otvorimo video da je mali size tog videa

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
joze kaže...

meni se samo nesviđa šta kada otvorimo video da je mali size tog videa

Pa imaš fullscreen ikonu..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan

Svaka cast na updateovima!

Definitivno tehnicki vrh foruma u hr, a bogme se i svijet moze lagano ugledati na ovo. Nadam se da ce slijedeci update donijeti syntax coloring za koji sam pitao :-P

Usput, isprckao sam sve sto sam mogao u pet minuta, sve radi solidno ko kamen :-D Nema bugova, pih, niste dorasli svojem imenu.

Pitanje, moze li neko uslikati kako izgleda novi interface za upload slika i staviti ovdje? Bas me interesira :-)

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 17:21 (Deus ex machina).

6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

Jedna veeelika zamjerka. Sta je za nas koji smo na linuxu? Kako cemo mi do silverlajta... bilo bi bolje da se stavi neko multi platformsko rješenje....

Pa staro rjesenje je multiplatformsko i jos uvijek radi.

15 godina
odjavljen
Dr. Zoidberg kaže...
bobica257 kaže...

? Pa kolko ja znam html i java rade svugdje ne? ma da nebi mi linux useri ne mozmo dobiti komfort takvog uploadera...Strašno...Dobro da ga nisu u flashu napravili...

Pinky je zakon... ☟ tu klikni I ♥ π
16 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...
bobica257 kaže...

Instaliraj Moonlight. Razvio ga je Novell. Link: http://www.go-mono.com/moonlight/

16 godina
Deus ex machina kaže...

Definitivno tehnicki vrh foruma u hr, a bogme se i svijet moze lagano ugledati na ovo. Nadam se da ce slijedeci update donijeti syntax coloring za koji sam pitao :-P

Usput, isprckao sam sve sto sam mogao u pet minuta, sve radi solidno ko kamen :-D Nema bugova, pih, niste dorasli svojem imenu.

Pitanje, moze li neko uslikati kako izgleda novi interface za upload slika i staviti ovdje? Bas me interesira :-)

Evo..;)

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...

Evo par screenova :)

EDIT: Pretekli me :D

Ubacivanje slika s neta Ubacivanje slika s neta
Garena-APazinjan, Steam-APazinjan, Xfire-APazinjan--------http://ante3d.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 17:50 (APazinjan).
16 godina
protjeran

Sve radi super, bas kao i zlostavljanje Linux-asa.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Sve radi super, bas kao i zlostavljanje Linux-asa.

http://www.go-mono.com/moonlight/

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
17 godina
Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Radi na linuxu, ali samo ako se instalira Moonlight 3.0 preview 9 (za kojeg tvorci tvrde da je još u alpha stadiju) LINK: http://go-mono.com/moonlight/prerelease.aspx

Moonlight je linux klon Silverlight-a (kao što je Mono klon .NET-a) nastao uz sporazum Novela i Microsofta, što tvrdokorni oupnsorsaši baš i ne odobravaju.

Isprobano na Ubuntu 10.10 x64

Ako se nema instaliran Moonlight otvara se stara inačica za upload. Ako se ima instalirana neka od 2.x verzija moonlighta ne prikazuje se kako treba

firefox firefox
chromium chromium
If at first you don't succeed; call it version 1.0
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 23:52 (redrum781).
17 godina

Ipak ne radi, odnosno djelomično radi.

Nakon što sam kliknuo pošalji sa dvije slike dobio sam stranicu "Stranice su trenutno nedostupne. Molimo navratite za nekoliko minuta" i post mi se poduplao. 

Ako se šalje poruka bez slika onda je ok.

Ima nas malo linuxaša pa je developere lagano boljelo što će se i kako prikazivati na linuxu. 

Jel radi na meku?

Dodatak: Radi na firefoxu, na Chromiumu ne, ista verzija plugina.

Međutim, nakon što pošaljem post sa slikom na firefoxu i nakon toga hoću urediti taj post skrši se firefox.

Pretpostavljam da će konačna verzija moonlighta 3 i 4 raditi kako spada. Trenutno se kasni s razvojem trojke, puna verzija je bila schedulirana za q3 2010...

firefox firefox
chromium chromium
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 0:07 (redrum781).
16 godina
protjeran
redrum781 kaže...

Nakon što sam kliknuo pošalji sa dvije slike dobio sam stranicu "Stranice su trenutno nedostupne. Molimo navratite za nekoliko minuta" i post mi se poduplao. 

Ima nas malo linuxaša pa je developere lagano boljelo što će se i kako prikazivati na linuxu. 

Jel radi na meku?

Međutim, nakon što pošaljem post sa slikom na firefoxu i nakon toga hoću urediti taj post skrši se firefox.

Ima vas 27, a registriranih korisnika BUG forum-a ima 33 tisuce.

16 godina
Mentalist kaže...
redrum781 kaže...

Jel radi na meku?

Ajde obajsni odakle tebi takvi podaci.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
17 godina
Mentalist kaže...

Lopta na zemlju: ne moramo se sad klat win-lin, ali ako linux korisnici nisu interesantni bug-u onda nek se i ne piše o linux temama.

BTW pristupam forumu sa linuxa, windowsa i sa androida. Gdje onda spadam?

16 godina
protjeran
xxxxx kaže...

Temelje se na osobnim proucavanjima.

redrum781 kaže...

Lopta na zemlju: ne moramo se sad klat win-lin, ali ako linux korisnici nisu interesantni bug-u onda nek se i ne piše o linux temama.

Linux-asi imaju problem, kao oni ljudi koji ne vole bunde. Pa uzimaju paznju, govore da su pametniji od ostalih i pokusavaju svoju mudrost usaditi u druge.

Da bi smanjili kolicinu toga, urednici ponekad napisu nesto o Linux-u.

BTW, pristupaj samo sa Windows-a olaksat ce ti zivot.

To surfanje s mobitela je koliko, 3 minute dnevno?

17 godina
Mentalist kaže...
xxxxx kaže...

Temelje se na osobnim proucavanjima.

redrum781 kaže...

Linux-asi imaju problem, kao oni ljudi koji ne vole bunde. Pa uzimaju paznju, govore da su pametniji od ostalih i pokusavaju svoju mudrost usaditi u druge.

Da bi smanjili kolicinu toga, urednici ponekad napisu nesto o Linux-u.

BTW, pristupaj samo sa Windows-a olaksat ce ti zivot.

To surfanje s mobitela je koliko, 3 minute dnevno?

OK, obzirom da je cijeli bug online napravljen koristeći microsoft tehnologije (izuzev reklama u flešu), te omjer win vs "svi ostali" korisnici, realno nisam ni očekivao da će pri kreiranju ovog silverlight appleta obraćati pažnju na zaista malen broj "ostalih" korisnika, niti to tražim. Ali kako korisnim linux (uz neizbježne windowse) smeta me što nemam jednaku funkcionalnost na obje platforme, pa sam se ovdje malo potužio.

Tvoje shvaćanje linux korisnika me ne zanima, svi imaju pravo na svoje mišljenje.

BTW Windowse koristim dovoljno dugo da mi nimalo ne olakšavaju život, a surfanje s mobitela je ionako na m.bug.hr, malo više od 3 minute dnevno. 

# rm -rf /windows
17 godina
neaktivan

Jedan prijedlog samo, tice se uploadanja slika - bilo bi dobro da se ubaci nesto kao status bar prilikom uploadanja, kao sto web browser prikazuje u postocima download tako bi mogli ubaciti i za upload.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Što se tiče Linuksaša - meni je zaista žao što nemate isti nivo funkcionalnosti (iako, opet, treba probati Moonlight i spreman sam tu dotjerati kakve sitnice ako ne rade dobro - ako se netko konstruktivan tu želi uključiti, molim otvorite temu u "Ideje, sugestije..."), no ovdje je jednostavno bila odluka ili pokriti 99% ljudi ili ne pokriti nikoga. Ne vidim niti jednu drugu tehnologiju u kojoj se to može tako brzo i jednostavno napraviti (iako niti ovdje nije bilo trivijalno), a standardna all-platform alternativa postoji, samo je jadna. Nažalost, tako će biti još dugo jer HTML trenutno nije zreo za bolje, a da o podršci u preglednicima i rasprostranjenosti istih ne govorim. Ako želite dobre funkcionalnosti sada i ovdje, a da na njih ne potrošite besmisleno puno vremena, Silverlight je najbolja alternativa. Tko god je radio upload na webu zna o čemu pričam i koliki je to trn u oku svakog web-sitea.

Ako ćemo ići s druge strane, vi na Linuxu navodno nemate virusa, a Windowsaši i Macovci imaju bolji upload na Bug Forumu. Tko je bolje prošao? :-)

(nemojte samo da sad krenemo u flejm, ja sam se suzdržao sa svoje strane, nisam uopće spomenuo igre :-))

Domagoj

8 0 hvala 4
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadogradnja Bug Online Foruma - drugi dio
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice