ZTE Firefox OS uređaj u prodaji na eBayu

poruka: 9
|
čitano: 2.727
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ZTE Firefox OS uređaj u prodaji na eBayu".
18 godina
odjavljen

Stvarno mrak izgleda. {#}

http://isvijet.com.hr

4 5 hvala 0
18 godina
neaktivan

Da mi je to vidjeti, meni Android sa 256MB cim ugleda vecu stranicu pukne

0 0 hvala 0
18 godina

Za Android 2.3 je 256MB dosta, a Nokijine Ashe rade i sa manje, i to sasvim dobro. Sa druge strane, sam Firefox browser na Androidu zahteva 384MB  {#}, tako da će biti zanimljiv videti kako će stvar funkcionisati.

Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina

možda će moguće biti instalirati operu :) 

ide li još kakvog poreza na ovo ako se naručuje iz v.britanije? 

Može li ljudima u tamnim odjelima u Bruxellesu biti stalo do Hrvatske?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: ZTE Firefox OS uređaj u prodaji na eBayu
Edge kaže...

Stvarno mrak izgleda. {#}

Pa i nije loš izgled.

Ivan(4) kaže...

Za Android 2.3 je 256MB dosta, a Nokijine Ashe rade i sa manje, i to sasvim dobro. Sa druge strane, sam Firefox browser na Androidu zahteva 384MB {#}, tako da će biti zanimljiv videti kako će stvar funkcionisati.

Firefox na Firefox OS-u se izvršava u Gecko runtime-u, a Gecko se koristi kao layer za aplikacije. Firefox mi se pokrene klikom.

Sa obzirom da je Gecko application runtime, nemoguće je instalirati Operu, ili bilo koji drugi.

http://venturebeat.com/2013/08/13/the-first-firefox-phone-is-cheap-simple-totally-democratic-hands-on/

Nexus One i ZTE Open Nexus One i ZTE Open
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 2:17 (icecold).
16 godina
neaktivan
Re: ZTE Firefox OS uređaj u prodaji na eBayu
Drazen kaže...

Da mi je to vidjeti, meni Android sa 256MB cim ugleda vecu stranicu pukne

Nije android

Ivan(4) kaže...

Za Android 2.3 je 256MB dosta, a Nokijine Ashe rade i sa manje, i to sasvim dobro. Sa druge strane, sam Firefox browser na Androidu zahteva 384MB {#}, tako da će biti zanimljiv videti kako će stvar funkcionisati.

Nije android

Kao što je Icecold spomenuo B2G je nešto posve drugo od klasičnog Firefoxa (ili Androida što se toga tiče).

https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Mozilla/Firefox_OS

What Andy giveth, Bill taketh away.
18 godina

@Icecold: Opa, insiderske informacije? Lepo!  {#} Znači to je više featurephone nego smartphone? Nisam znao. Zaniljiv izbor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To je smartphone sa cenom feature telefona. :)

Sa cenom od 60/70€, mislim da je ovo pristupačna cena što se tiče pametnih telefona.

Moja nećakinja od 8 godina ga sigurno dobija za rođenan jer je telefon prelagan za korišćenje, a pri tome je jeftin.

Ako neko želi ozbiljniji hardver, tu je Peak+.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Iako pozdravljam nove tehnologije, naročito korištenje HTML5, mislim da ovo neće zaživjeti kak svi misle. Prvo, cijena baš i nije super - u rangu 80 $ već postoje kineski Androidi (nisu loši) koji vrte 4.0.4 bez brige, da ne govorim o 150 € prije poreza za Peak+ (Zamislite koliko bude on u RH, ak bude.). Hardver na ZTE Open je skroman, iako ne treba više za Firefox OS, al opet... Još uvijek je HTML5 + JS u odnosu na Javu (Android) u zaostatku. Za sad, meni se ti telefoni čine više kao feature telefoni nego smartphone (gledajući FF OS Market nema baš nešto korisno jer su to ustvari samo Web apps). Al mi se sviđa ideja i nadam se da će to inicirati na više korištenja HTML5 tehnologije.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice