ZenFone AR - prvi mobitel s 8 GB RAM-a

poruka: 5
|
čitano: 1.514
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ZenFone AR - prvi mobitel s 8 GB RAM-a".
16 godina
protjeran

Oh, uzbudljivih li vremena...

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-Blackberry 9900-Z1C-Lumia 630-Xperia E-OPO-HOX-Nexus 5
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

A di je pečat? 

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: ZenFone AR - prvi mobitel s 8 GB RAM-a

Vi ste spomenuli samo AR verziju a o zoom verziji (zenfone 3 zoom) koji čak dolazi sa 5000mah baterijom niste ni spomenuli a oboje su u isto vrijeme predstavljeni. 

mob.hr je isao više u detalje http://mob.hr/asus-predstavio-zenfone-3-zoom-i-zenfone-ar/

edit

imam zenfone 2, i buduči da me zenfone 3 razočarao jer ima isti kapacitet kao moja dvojka (ze551ml) a taj zenfone 3 zoom koji je nedavno predstalvjen je vratio opet moju nadu u asus da ih kupim opet :) Još trebam vidjeti cijenu (uloženog i dobivenog ) u usporedbi sa konkurencijom :) 

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2017 10:31 (Markić7).
15 godina

Ovo "zoom" ime mi ne ulazi u glavu,ja se ponadao shema kao galaxy k zoom kad ono vrabac na grani,nema veze s zoomom a zove se zoom 

No najbitnije koji će klinac ikome 8gb rama?
Ja još uvijek koristim xperiu zl koja ima 2gb pardon 1892mb rama(ja mislim samo znam da nema punih 2gb) i nikakva trzanja a gore sam instalirao gospinu suzu od koliko app-ova imam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: ZenFone AR - prvi mobitel s 8 GB RAM-a
To je taman da radi ko iphone sa 2 gb hehe

2 1 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice