A hoće li HTML5 podržavati kakvu vrstu HD video GPU akcerlacije kao novi flash (beta)?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemogucnost gledanja reklama nije ogranicenje, to je prednost.
Ja ne uspjevam ovo. Učitao sam stranicu sa cromeom ali nema mi nikakvog videa. Ima li tko ideju šta moram napraviti?
Ja ne uspjevam ovo. Učitao sam stranicu sa cromeom ali nema mi nikakvog videa. Ima li tko ideju šta moram napraviti?
znači trebaš otić na onu stranicu i kliknuti na join html5 i onda u search upišeš video koji želiš gledat i kada ga pokreneš trebao bi se prikazati sa html5 podrškom. da bi to ugasio odeš opet na onu stranicu i klikneš na leave html5.
meni se konstantno javlja iduća poruka:
Your browser does not currently recognize any of the video formats available.
Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 video.
iako sam instalirao onaj plugin i probao sa explorerom, safarijem, operom... nula bodova
Probaj sa Chrome-om
meni radi
da,koja je razlika ?jel ovaj ima neke stvarne prednosti u odnosu na flash ili samo ne zele biti ovisni o njemu.
Meni radi odlicno, samo nisu svi na html5 koliko sam opazio .
I koja je razlika???
Pa ono je u Flashu, ovo nije. Doh.
Nadam se da neće koristiti samo H.264, već i neki slobodan kodek (Ogg/Theora), inače će opet trebati raditi egzibicije da proradi...
Zašto FF ne podržava novi YouTube: http://shaver.off.net/diary/2010/01/23/html5-video-and-codecs/
Evo da odgovorim ja... HTML5 youtube player je za sada nezreo i to je to...
Osim sto nije na razini posljednjeg youtube flash playera, kvaliteta videa koju prikazuje je losija... odnosno rezolucija videa je manja...
A gdje piše "nemogućnost gledanja reklama"? Jedino slično u cijelom tekstu je "nemogućnost gledanja preko cijelog ekrana".
A gdje piše "nemogućnost gledanja reklama"? Jedino slično u cijelom tekstu je "nemogućnost gledanja preko cijelog ekrana".
Ostala ograničenja uključuju nemogućnost gledanja videa preko cijelog ekrana, video sadržaji s reklama nisu podržani, a mogući su i problemi ukoliko je korisnik već odabrao neke druge ispitne tehnologije sa TestTubea.
Ma ništa od ovog neće bit.
Previše novca se vrti oko tih reklama tako da ukoliko ne pronađu način za reklamiranje (i način za realizaciju još nekih "goodiza" na koje smo navikli) ništa od videa u html.
Ma ništa od ovog neće bit.
Previše novca se vrti oko tih reklama tako da ukoliko ne pronađu način za reklamiranje (i način za realizaciju još nekih "goodiza" na koje smo navikli) ništa od videa u html.
ma ovo je tek u eksperimentalnoj fazi, sve bude podrzano, al malo po malo do cilja, nemre sve odmah :)))
ugl za sada, imho, ne isplati se to koristiti nikako....
I like. Napravio test na Safariu na starijem računalu. Dok u flashu vidim 20 sličica tijekom cijelog dvominutnog videa, na HTML5 je mnogo fluidnije.