Yahoo pada, Google i Bing rastu

poruka: 6
|
čitano: 972
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Yahoo pada, Google i Bing rastu".
18 godina
neaktivan

A di je ona nova tražilica?

Bleki ili kako već :) Google killer :P

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 14:07 (EnlightenedPhoenix).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Yahoo pada, Google i Bing rastu
Drži se Yahoo još uvijek, 2.7 miljardi pretraga nije malo, iako mu se Bing opasno približava. Zar nisu Microsoft i Yahoo bili nešto sklepali da ce spojiti trazilice? To bi i jednina i drugima bio jedan od rijetkih pametnih poteza u zadnje vrijeme. Činjenica je da Google neće nitko (nikad?) skinut s trona, previše su napredni u polju pretraživanja a i ljudi su se navikli da je sinonim za pretragu google. Jedino sto konkurencija (u ovom slučaju Microsoft i Yahoo) mogu napravit je ili se spojiti ili napraviti vraski dobru trazilicu kako bi oteli malkice veći dio kolača Googleu. Iako mi se ovo prvo čini pametniji i logicniji potez. Bumo vidili
Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan
Independent kaže...
Drži se Yahoo još uvijek, 2.7 miljardi pretraga nije malo, iako mu se Bing opasno približava. Zar nisu Microsoft i Yahoo bili nešto sklepali da ce spojiti trazilice? To bi i jednina i drugima bio jedan od rijetkih pametnih poteza u zadnje vrijeme. Činjenica je da Google neće nitko (nikad?) skinut s trona, previše su napredni u polju pretraživanja a i ljudi su se navikli da je sinonim za pretragu google. Jedino sto konkurencija (u ovom slučaju Microsoft i Yahoo) mogu napravit je ili se spojiti ili napraviti vraski dobru trazilicu kako bi oteli malkice veći dio kolača Googleu. Iako mi se ovo prvo čini pametniji i logicniji potez. Bumo vidili

nikad ne reci nikad :)

18 godina
neaktivan
Independent kaže...
Drži se Yahoo još uvijek, 2.7 miljardi pretraga nije malo, iako mu se Bing opasno približava. Zar nisu Microsoft i Yahoo bili nešto sklepali da ce spojiti trazilice?

Već su ih "spojili". Yahoo za sve pretrage koristi bingovu pretraživačku tehnologiju.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 15:02 (Paolo2612).
16 godina

1. Google 85,15%

2. Yahoo   6,33%

3. Baidu   3,34%

4. Bing     3,22%

5. Ask     0,65%

15 godina
neaktivan

E velike li razlike...

LoL nick: Alkser (EU)