www.delicious.com se gasi ???!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I tako AltaVista odlazi u povijest. Starije korisnike Interneta će ta vijest sigurno podsjetiti na dane kad Google još nije ni postojao...
Najviše mi je žao AltaViste, moja prva tražilica još od kraja '95-te preko 33600 bps modema 
da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Žalosno...žalosno, zar je yahoo pao tako nisko? Neide mi uglavu kako takva firma može dopustit takve stvari, imaju kapital, imaju brand: sve ostalo je u managmentu
da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Mene vise muci gasenje delicious-a. Imam gore masu bookmarka, pazljivo tagiranih. Ako ga sad samo ugase gubim sve. Zna tko za neku alternativu u koju se mogu prebacit bookmarki?
Altavista RIP 
PS.
Isto sam za prva pretraživanja koristio Altavistu.
Od njih sam koristio jedino messenger, što mi je ujedno bio i prvi program toga tipa koji sam koristio..
Dio sam mlađe publike foruma, tako da me za AltaVistu nemam nekakve sentimentalne poveznice..
Mene vise muci gasenje delicious-a. Imam gore masu bookmarka, pazljivo tagiranih. Ako ga sad samo ugase gubim sve. Zna tko za neku alternativu u koju se mogu prebacit bookmarki?
Pogledaj u komentarima na http://lifehacker.com/5714313/how-to-export-your-delicious-bookmarks-and-import-them-into-your-favorite-browser, spominju se neke interesantne alternative.
Delicious se ne gasi, samo se odvaja od Yahoo-a.
Evo izvora.