Yahoo gasi servise

poruka: 11
|
čitano: 2.262
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Yahoo gasi servise".
16 godina
neaktivan
Yahoo gasi servise

www.delicious.com se gasi ???!

:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Yahoo gasi servise

I tako AltaVista odlazi u povijest. Starije korisnike Interneta će ta vijest sigurno podsjetiti na dane kad Google još nije ni postojao...

13 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Yahoo gasi servise

Najviše mi je žao AltaViste, moja prva tražilica još od kraja '95-te preko 33600 bps modema  {#}

ICARUS HAS FOUND YOU!!! RUN WHILE YOU CAN!

3 0 hvala 0
17 godina
RE: Yahoo gasi servise
Altavista, također moja prva tražilica, ali tek od '98-e. RIP
da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
neaktivan
Yahoo gasi servise

Žalosno...žalosno, zar je yahoo pao tako nisko? Neide mi uglavu kako takva firma može dopustit takve stvari, imaju kapital, imaju brand: sve ostalo je u managmentu

Želiš progledat? izit mrkvu. Želiš svrhu, nemir u srcu, nabildaj se timski i diši za tvrtku.

0 0 hvala 0
17 godina
što im vrijedi sve to kada nemogu protiv Google-a
da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
18 godina
Yahoo gasi servise

Mene vise muci gasenje delicious-a. Imam gore masu bookmarka, pazljivo tagiranih. Ako ga sad samo ugase gubim sve. Zna tko za neku alternativu u koju se mogu prebacit bookmarki?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Yahoo gasi servise

Altavista RIP {#}

PS.

Isto sam za prva pretraživanja koristio Altavistu.

what should I do ?

1 0 hvala 0
16 godina
Yahoo gasi servise

Od njih sam koristio jedino messenger, što mi je ujedno bio i prvi program toga tipa koji sam koristio..

Dio sam mlađe publike foruma, tako da me za AltaVistu nemam nekakve sentimentalne poveznice..{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rain Man kaže...

Mene vise muci gasenje delicious-a. Imam gore masu bookmarka, pazljivo tagiranih. Ako ga sad samo ugase gubim sve. Zna tko za neku alternativu u koju se mogu prebacit bookmarki?

Pogledaj u komentarima na http://lifehacker.com/5714313/how-to-export-your-delicious-bookmarks-and-import-them-into-your-favorite-browser, spominju se neke interesantne alternative.

16 godina
Rain Man kaže...

Delicious se ne gasi, samo se odvaja od Yahoo-a.

Evo izvora.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice