momci, moje cestitke.
sta drugo rec. kapa dole
momci, moje cestitke.
sta drugo rec. kapa dole
Sada kad se kodovi probijaju 'mainstream' GPUovima zaštiti se teško piše 
/
Ti, crash0 si totalna kretenčina. Ti i tebi slični, koji se ka "KUŽE" u kompjutere....nemaš pojma o ničemu, pogledao sam tvoje postove. Sinko moj moš se ubit, a kada jedan dan nađeš svoju kutiju pobrisanu siti se MENE moje NVIDIE i GPU-a kretenčino jedna. Prijavio sam se na bug forum samo kako bi te ocrnio majmune jedan umišljeni.
Ps. ako nekome treba savjet oko upadanja na bežične mreže nek se javi, diplomirao sam na tome.

Vezano za ovo gore, jucer mi je bio stvarno loš dan, ovaj gore mi je došao ko naručen da se iskalim na nekome. Sorry jebiga, tome dijelom služe forumi i ovakve gluposti
Nije potrebno dijeliti kartone, ovo je drugi i zadnji put da pišem na ovom forumu.
SKICAAAAAAAAAAA 
sorry na oftopicu
Gdje su moderatori da malo dijele kartone na ova prepiranja i vrijedanja po forumu stvarno ste cudaci.Bas me interesira koliko su dugo radili na tome svojem projektu da ga tako nazovem.

Što reći svaka čast. E, da evo pitanje za gospodu iz dotičnog članka: hoćete li svoje znanje podijeliti i sa nama?
Pitanje postavi preko privatne poruke.
NEznam gdje je nekima ostala kultura ali ovdje ju sigurno ne prezentiraju.
Registrirat se samo da se nekog uvrijedi i trola po forumu i još k tome se pravi najpametniji.
Imaš srece da ne trolaš po mom forumu.
Traži si neki drugi kretenski forum i tamo širi tvoju pamet.
Ima ih sigurno više istomišljenika nego ovdje.
Budući da mi samom nije omogućeno, molim admina da zatvori ovaj račun da nebi reka nešto gore
Budući da mi samom nije omogućeno, molim admina da zatvori ovaj račun da nebi reka nešto gore