WPA probijen za 15 minuta

poruka: 16
|
čitano: 2.766
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "WPA probijen za 15 minuta".
17 godina
neaktivan

momci, moje cestitke.

sta drugo rec. kapa dole

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Sada kad se kodovi probijaju 'mainstream' GPUovima zaštiti se teško piše Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WPA probijen za 15 minuta
Dado_ZG78 kaže...

Sada kad se kodovi probijaju 'mainstream' GPUovima zaštiti se teško piše Namigiva

GPU-ovima, je li? zanimljivo...

ne pricaj gluposti
18 godina
protjeran
crash0 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

ne pricaj gluposti
Tebi bi bilo bolje da ne pričaš gluposti i prije takvih izjava malo čitaš i pratiš zbivanja na podučju IT-a. GPU/VPU je odavno prešao sferu samo grafičke primjene. Vijest na tu temu:

Evo ti pa uči:

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
18 godina
the_tux kaže...
crash0 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

ne pricaj gluposti
Tebi bi bilo bolje da ne pričaš gluposti i prije takvih izjava malo čitaš i pratiš zbivanja na podučju IT-a. GPU/VPU je odavno prešao sferu samo grafičke primjene. Vijest na tu temu:

Evo ti pa uči:

haha, burned 8)
17 godina
protjeran

/

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 12:18 (Mr.Bionic).
17 godina
neaktivan
Mr.Bionic kaže...

Ti, crash0 si totalna kretenčina. Ti i tebi slični, koji se ka "KUŽE" u kompjutere....nemaš pojma o ničemu, pogledao sam tvoje postove. Sinko moj moš se ubit, a kada jedan dan nađeš svoju kutiju pobrisanu siti se MENE moje NVIDIE i GPU-a kretenčino jedna. Prijavio sam se na bug forum samo kako bi te ocrnio majmune jedan umišljeni.

Ps. ako nekome treba savjet oko upadanja na bežične mreže nek se javi, diplomirao sam na tome.

Po rijecniku se vidi da si pravi majstor!svaka castViče
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
protjeran

Vezano za ovo gore, jucer mi je bio stvarno loš dan, ovaj gore mi je došao ko naručen da se iskalim na nekome. Sorry jebiga, tome dijelom služe forumi i ovakve gluposti

Nije potrebno dijeliti kartone, ovo je drugi i zadnji put da pišem na ovom forumu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 13:09 (Mr.Bionic).
17 godina
neaktivan

SKICAAAAAAAAAAA Cool

sorry na oftopicu

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gdje su moderatori  da  malo dijele kartone na ova prepiranja  i vrijedanja  po  forumu stvarno ste  cudaci.Bas me interesira  koliko su dugo radili na tome svojem  projektu  da ga tako nazovem.

Amd athlon 64 x2 6000+ 3.14 ,2gb kingmax,ati radeon hd 4550 512mb ddr3,gigabyte m52l-s3,fortron PNF 350w
18 godina
neaktivan
crash0 kaže...

ne pricaj gluposti
 LOL! Dobar...   Smijeh
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
protjeran

Što reći svaka čast. E, da evo pitanje za gospodu iz dotičnog članka: hoćete li svoje znanje podijeliti i sa nama?Belji se

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Pitanje postavi preko privatne poruke.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 13:30 (Mr.Bionic).
18 godina
neaktivan

NEznam gdje je nekima ostala kultura ali ovdje ju sigurno ne prezentiraju.

Registrirat se samo da se nekog uvrijedi i trola po forumu i još k tome se pravi najpametniji.

Imaš srece da ne trolaš po mom forumu.

Traži si neki drugi kretenski forum i tamo širi tvoju pamet.

Ima ih sigurno više istomišljenika nego ovdje.

Lenovo Thinkpad SL500 PM-ovi UGAŠENI!! NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Budući da mi samom nije omogućeno, molim admina da zatvori ovaj račun da nebi reka nešto gore

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 13:03 (Mr.Bionic).
18 godina
neaktivan
Mr.Bionic kaže...

Budući da mi samom nije omogućeno, molim admina da zatvori ovaj račun da nebi reka nešto gore

Misliš da mene to boli?
Da bi se spustio na tvoj nivo?
Tebi samom nije omoguceno.
Ako imaš toliko pojma o materiji znaš i zašto.
Ili se samo praviš velik i cilj ti je uvrijedit druge?
Traži druge klince kod kojih to pali
Lenovo Thinkpad SL500 PM-ovi UGAŠENI!! NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice