Koja glupa reklama !
Koja glupa reklama !
meni se nimalo ne svida ovaj UI,
pozadina razdjeljena na ogromne
kvadrate, pa kvragu i fejs danas je glavno
da je on u reklami
hh, dolazi taman na moj rođendan :)
Cini mi se da ce biti bitinije kupcima novih winmo 7 uredaja da mogu downgrade napraviti na 6.5.x ( kao sto je bilo s vistom ) nego sto ce korisnicima "starih" uredaja biti bitno da mogu napraviti upgrade :). Izgleda da je microsoft opet zahebao :)
meni se nimalo ne svida ovaj UI,
pozadina razdjeljena na ogromne
kvadrate, pa kvragu i fejs danas je glavno
da je on u reklami
Kvadrati mogu biti manji ili veći, ovisno o frekvenciji korištenja. Uostalom, kome treba 60 ikona na početnom ekranu? Izgled će se ionako moći modificirati.
Cini mi se da ce biti bitinije kupcima novih winmo 7 uredaja da mogu downgrade napraviti na 6.5.x ( kao sto je bilo s vistom ) nego sto ce korisnicima "starih" uredaja biti bitno da mogu napraviti upgrade :). Izgleda da je microsoft opet zahebao :)
Ko bi ikada htio napraviti downgrade s WP7 na 6.5 verziju? Pa ta dva OS-a nemaju apsolutno nikakve veze jedan s drugim. WP7 je ipak više consumer telefon.
Razlika između Windows Mobile 6.5 i WP7 je ogromna... ne samo u kućicama, bojicama već u kompletnom pristupu, načinu izrade aplikacije... i samom tehničkom pristupu...
Iskreno, drago mi je da Microsoft sa WP7 izlazi tako kasno nakon iPhone-a i Androida, jer u tom slučaju je bio primoran napraviti VELIKI zaokret koji je po meni definitivno kvalitetan... Inače sve bi se svelo na nadogradnje starog 6.5 sustava...