e-WOLF e2

poruka: 8
|
čitano: 3.161
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "e-WOLF e2".
17 godina
neaktivan
e-WOLF e2

Dobro je da se počinju sve više razvijati ti elektro auti, iako nevjerujem da če išta zaživjeti prije 2020.g.-2025.g. jer to neče dopustiti naftni giganti, jer če propasti(kao što su uništili i teslu, a ovi danas pokušavaju napraviti što je on mogaoNeodlučan).

Ipak ja bi radije ovoga i ovoga nego neki porsche ili ferarri

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: e-WOLF e2
ivan262 kaže...

Dobro je da se počinju sve više razvijati ti elektro auti, iako nevjerujem da če išta zaživjeti prije 2020.g.-2025.g. jer to neče dopustiti naftni giganti, jer če propasti(kao što su uništili i teslu, a ovi danas pokušavaju napraviti što je on mogaoNeodlučan).

Ipak ja bi radije ovoga i ovoga nego neki porsche ili ferarri

Mislim da to naftne 'gigante' previse ne brine. Odnekle ce se trebati dobiti sva ta silna struja, a projekt u Francuskoj je tek u zacetku, a i upitno je hoce li dati zadovoljavajuce rezultate.

18 godina
neaktivan
e-WOLF e2

njutni pometru kvadratnom

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Barbarosa kaže...

njutni pometru kvadratnom

Jedinica za moment je  [N m]  - njutnmetar. U originalnoj vijesti je navedeno 800 [lb ft] (pound-force feet), što iznosi 1085 [N m]. Kilogram po metru kvadratnom nije jedinica za moment - najbliža bi bila kilogrammetar (kgm), ali nije SI jedinica.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
17 godina
protjeran
e-WOLF e2

Zašto ne naprave normalan, osobni automobil nego ovakve egzotične modele? Hmmm, vjerojatno postoji "objektivan" razlog.

1 0 hvala 0
18 godina
e-WOLF e2

Nema puno bio samo u frankfurtu turistički, i tako vozimo se mi po gradu kad ono tesla brale izleti isprid nas. oči mi se raširile a sline potekle :)

tesla u frankfurtu tesla u frankfurtu
Konzolitis - destroying games since PS 2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tony kaže...

Nema puno bio samo u frankfurtu turistički, i tako vozimo se mi po gradu kad ono tesla brale izleti isprid nas. oči mi se raširile a sline potekle :)

Ma krs neki vidis da je i auspuh odvalio nema ga:D....cccc

Nego dali je itko obracao malo vise paznju na onaj sistem pogona na vodu...cemu struja kad je dokazano da ovo jako efektivno radi, bas prije par dana sam citao o tome....

Kao neki fazon elektro dijalize ili kako se vec zove onda se voda razdvaja na atome H i O i dalje kako vec ide neznam...al znam da su vec implementirali to u par automobila samo sto se jos cuti u javnosti o tomu...cak su ljudi poceli pravit to i u kucnoj izradi i valjda radi....???

Znali itko ista o tomu jos?

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
17 godina
neaktivan
mejt kaže...

Nego dali je itko obracao malo vise paznju na onaj sistem pogona na vodu...cemu struja kad je dokazano da ovo jako efektivno radi, bas prije par dana sam citao o tome....

Kao neki fazon elektro dijalize ili kako se vec zove onda se voda razdvaja na atome H i O i dalje kako vec ide neznam...al znam da su vec implementirali to u par automobila samo sto se jos cuti u javnosti o tomu...cak su ljudi poceli pravit to i u kucnoj izradi i valjda radi....???

Znali itko ista o tomu jos?

Elektroliza vode - engleski, hrvatski

i

gorivne ćelije - engleski, hrvatski, bosanski - radije koristim termin gorivna ćelija (od imenice gorivo) zato što me termin goriva ćelija asocira na proces gorenja (glagol goriti). Može se koristiti i termin ćelija s gorivom.

O toj temi ima puno informacija na netu i postoje teme na ovom forumu.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 20:27 (hrx).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice