i dalje trpaju ove ruzne kvadratice na ekran, pfff.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nikako da se opamete i prestanu popravljati ono što nije pokvareno
.
Nikako da se opamete i prestanu popravljati ono što nije pokvareno
.
Bez tog "don't fix what's not broken" bi uvijek bili na istom, nebi išli niti naprijed niti nazad, dakle u nekim stvarima treba pokušavat nešto "drukčije" pogotovo kada je u pitanju Microsoft koji ima toliki monopol da jedan ili dva kiksa neće biti toliko kobni. Iskreno meni se ne sviđa Windows 8, 8.1 imam ga na drugom hardu za probu i to, meni ne leži ali ima ljudi kojima je on odličan, o ukusima se ne raspravlja.
Meni je osmica sjela - 99,9% vremena provodim na desktopu, ovaj start vidim kad rebootam stroj nakon nadogradnji... :) 8.1 će biti dobrodošao update.
Jedva čekam, da odmah mogu na Desk, Metro mi samo smeta.
Pa to možeš skoro od kad je osmice, izašla je hrpa programa koji vraćaju win7 start, maknu charmove i bootaju direkt na desktop.
Pa to možeš skoro od kad je osmice, izašla je hrpa programa koji vraćaju win7 start, maknu charmove i bootaju direkt na desktop.
Znam, ali sad to mogu bez instalacije dodatnih programa.
a imas nekih vrlo uspijesnih programcica koju ti na win8 stave skin Win7 ili WinXP.
Od par korisnika Win8 sam cuo da je sistem dosta brzi od Win7, bolji u svakom slucaju ali jednostavno **ruzno** izgleda, ali to se da srediti vrlo lako...
Meni licno, da WinXP podrzava DX11 vise od 4gb rama, nikad ali bas NIKAD ne bih stavio Win7.
Znam, ali sad to mogu bez instalacije dodatnih programa.
Nisu svi dodatni programi isti. StartIsBack ti samo restorea ono što je u 8 onemogućeno i kao takav nema dodatnih procesa. Neznam kako je s drugima.
već je microsoft službeno jučer objavio da izlaze 18.10.
Meni licno, da WinXP podrzava DX11 vise od 4gb rama, nikad ali bas NIKAD ne bih stavio Win7.
OT: A da baba ima jajca ,bila bi deda!
A sad natrag na temu: Windows 8.1 ,službeno izlazi 17. listopada ,4.00 AM u Redmondu ,13.00 kod nas.
Još uvijek nije objavljeno hoće li MSDN i TechNet pretplatnici dobiti svoje verzije prije ,kao što je to bilo dosad.