Windows RT na novom Galaxy Tabu?

poruka: 3
|
čitano: 733
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows RT na novom Galaxy Tabu?".
17 godina

Samsung poslovicno puno bloatwarea instalirava na uredaje a Microsoft OS nije nist laksi.

Znaci kad kupite 16 GB tablet imali budete slobodno recimo 13 MB i odma morate kupit memorijsku karticu. Ovo se zove karikiranje i preuvelicavanje, kaj ne neko upal s pricom gdi sam to procital.

Sve u svemu interesantno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne kuzim foru dual boota osim ako ima opcija da mozes drugu instalaciju izbrisat. Tada bi bilo da mozes vidit kaj oces koristit, pa pobrises nepotrebno. Naravno, trebala bi biti opcija vracanja izbrisanog nazad.

Koliko ce ljudi dual bootati izmedju dva OSa da bi im neka aplikacija delala je upitno. Podsjeca me na dual SIM od prije kada si morao rebootati tulifon da prebacis mrezu.

0 1 hvala 0
17 godina
Re: Windows RT na novom Galaxy Tabu?
NEW_MAN kaže...

...

Znaci kad kupite 16 GB tablet imali budete slobodno recimo 13 MB i odma morate kupit memorijsku karticu. Ovo se zove karikiranje i preuvelicavanje, kaj ne neko upal s pricom gdi sam to procital....

Pa i nije preuveličavanje, ostatati će ti slobodno nekih 4 GB memorije (dakle otprilike kao na entry level smartfonima), tako da će ovaj tablet vjerojatno imati 32GB memorije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice