Ceka se , navodono dolaze folder/file manager isto.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prihvaćam okladu. 
Fijasko sa WP 7/8 nadogradnjom se dogodio zbog kompletne promjene kernela tako da bi nadogradnja WP7 na 8 sigurno zahtjevala rewrite svog firmwarea,drivera,itd. a nadogradnja bi sigurno zahtjevala flashanje uredaja ili nesto slicno.
Ali opet cak i da je bilo komplicirano nadogradit trebali su podrzati barem Lumiu 900
Na WP8 takvo se nesto nece desiti jer takvih velikih promjena vise nece biti.
Ala si se isprsio u okladi, a i nije da ce biti neki veci propust. Mozda sam staromodan, ali ne zelim tako nesto na mobitelu...
Ako se na proljeće održi predstavljanje, početkom ljeta novi uređaji. Znači u Hrvatskoj potkraj 2015.?
wp7/7.5 je bil samo trojanski konj da ms jeftino capne nokiju, uvalili im poluproizvod i obvezali da ga prodaju, to niko ni kupoval pa im pale dionice i sad kad su ih kupili sad kao ide prava stvar hehehe
Ceka se , navodono dolaze folder/file manager isto.
Evo ti folder
http://www.wpcentral.com/folders-nokia-lumia-phone-now-available-heres-how-it-works
a za filemanager se moramo strpit.
Ma WP7 im je bio pilot projekt, prototip onoga sto je WP8 trebao biti. Barem smo mi neki nesto naucili iz toga, sa MS-om nikad ne treba na prvu loptu igrat, nego promatrat na sto ce to izaci...
Trebali bi se vratiti na verziju 1.0 i posložiti neke rudimentarne stvari:
(moj citat sa wpcentral..)
"
Black je pušten ...