Windows 8 Consumer Preview je build 8250

poruka: 78
|
čitano: 9.942
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 Consumer Preview je build 8250".
16 godina
neaktivan

znači od srijede opet navala na ms servere{#}

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meh... kolko god mi se čini dobar, više volim sačekati finalni proizvod... nisam neki ljubitelj buildova koji nemaju podršku...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel ima nekih koji koriste Consumer Preview kao svoj standardni OS? I kakva su iskustva? :D

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Windows 8 Consumer Preview je build 8250
DJecko23 kaže...

Jel ima nekih koji koriste Consumer Preview kao svoj standardni OS? I kakva su iskustva? :D

vjerojatno misliš na developer preview.

evo ovdje 

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
DJecko23 kaže...

Sa WDP-om (Windows Developer Preview) sam od prvog dana i da stvar bude gora (bolja) to mi je jedini OS na računaru, a koristim ga i za doma i za posao. Osim što se u prosjeku jednom u tri dana ruši (BSoD je jako lijep, i to dakle prosjek što znači da se zna rušiti 3 puta dnevno pa onda 7 dana radi besprijekorno, računar radi 24/7) u svim ostalim aspektima enormno povećanje u napretku. Smiješno mi da se OS diže za cca 8 sekundi. Gro toga u Metro UI ne radi, ali udješ u Desktop mod i tamo je sve kao na 7. Ugradjen antivirus kao i ISO Mounter prava su osvježenja kao i brzina rada.
To su neka moja iskustva, ko 'ljeb mi ATI pravi probleme stoga očekujem Consumer Preview k'o zapeta puška.

l.p.

15 godina
neaktivan

A ne mogu da razumijem neke ljude koji govori da je sranje W8 a probali su developer verziju. Normalno da ne valja kada do finalne verzije 70% ce biti promijenjeno. ( ne mislim na post iznad nego opcenito ).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mene smetaju ti riboni, ne možeš doći brzo do opcija do kojih se moglo prije doći kroz padajući meni. Ovi riboni mi izgledaju neorganizirani, više mi oduzimaju vremena u traženju i snalaženju nego šta bi trebali smanjiti to vrijeme.

14 godina
neaktivan

Probat ću Consumer Preview, čak sam i uzbuđen. :D

Ali svakako me više zanima WP8, kad se to može očekivati?

Trenutno imam iPhone 4, i iako nemam nekih vćih zamjerki, dosadio mi je! Ako Apple ne napravi neke velike promjene sa sljedećim verzijama, sigurno se prebacujem na nešto drugo. 

1 0 hvala 0
17 godina
makopos kaže...

Mene smetaju ti riboni, ne možeš doći brzo do opcija do kojih se moglo prije doći kroz padajući meni. Ovi riboni mi izgledaju neorganizirani, više mi oduzimaju vremena u traženju i snalaženju nego šta bi trebali smanjiti to vrijeme.

Imao si čitave četiri godine da se navikneš na njih.

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
17 godina

jel zna ko dal bude imal win8 windows media center?

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Jedva cekam da skinem i instaliram bas da vidim taj napredak oko hardverskih resursa

http://www.soundstream.com/

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne razumijem ljude koji očekuju da novi Windowsi zauzimaku manje rama od XP-a i slično. Kada ćete shvatit da je to jednostavno nemoguće. Danas je prosjek rama u jednom računalu 2 gb i ja mislim da se neki moraju napokon naviknut da neće gledat u taskbaru da je zauzeto samo 500 mb u windowsima :)

5 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
PlayMaker10 kaže...

Ne razumijem ljude koji očekuju da novi Windowsi zauzimaku manje rama od XP-a i slično. Kada ćete shvatit da je to jednostavno nemoguće. Danas je prosjek rama u jednom računalu 2 gb i ja mislim da se neki moraju napokon naviknut da neće gledat u taskbaru da je zauzeto samo 500 mb u windowsima :)

Windowsi 8 "zauzimaju" manje od Windowsa 7. Inače prosjek baš i nije 2GB s obzirom da 16GB košta i oko 700kn. Dakle, prilično jeftino. Može li se uopće kupiti samo 2?!

17 godina

A pogledaj koje računalo imam ja. :-D

magistar prava ( i član grupe nezaposlenih)
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...
PlayMaker10 kaže...

Windowsi 8 "zauzimaju" manje od Windowsa 7. Inače prosjek baš i nije 2GB s obzirom da 16GB košta i oko 700kn. Dakle, prilično jeftino. Može li se uopće kupiti samo 2?!

Realno 80% ljudi koje znam imaju po 4 GB kao što i ja imam ali ima ljudi koji nemaju love ali opet imaju bar 2 GB tako da mislim da Windows 7 radi odlično s toliko rama i ne vidim pravi razlog za prigovor ali neki će vječno prigovarat. I da zauzima 15 rama neki bi našli mane prigovore i šta ja znam, nemožeš svima udovoljit. Dovoljno kad čujem Večeru za 5 kad prigovori zbog jedne salvete kao da je došao u restoran sa 25 zvjezdica sve mi je jasno. O ukusima se ne raspravlja. Mogu mislit šta će prigovora za metro style.

15 godina
protjeran
PlayMaker10 kaže...

A tko ocekuje da windows 8 zauzima manje rama od npr xp-a?
Koga briga nek zauzme rama kolko hoce moze i 100%

Bitno je da procesor ne guši

komp ti nikad nije spor zbog previse zauzetog rama vec zbog previse zauzetog proca

17 godina
odjavljen

Onome tko nema 89 kuna za kupiti dodatna 2GB ili 149 kuna za 4GB odjednom, novi Windowsi koji koštaju 700-800 kuna ne znači baš ništa. Naravno, onima koji ukradu Windowse možda ne znači cijena, ali opet nemaju ni ostatak hardvera s kojim bi iskoristili prednosti novog sustava tako da im je ionako bolje držati se Windowsa XP.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 11:33 (Tonči).
15 godina
neaktivan

E sve je to lijepo Tonči ali većina ljudi pokušava složit neku optimalnu konfiguraciju, nije sve u RAM-u. Treba i ostatak PCa bit u mogućnosti "nosit se" s tolkom količinom memorije...

16 godina

Ja čekam da mi windowsi dođu u jedan dućan koji se zove msdnaa... :)

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Onome tko nema 89 kuna za kupiti dodatna 2GB ili 149 kuna za 4GB odjednom, novi Windowsi koji koštaju 700-800 kuna ne znači baš ništa. Naravno, onima koji ukradu Windowse možda ne znači cijena, ali opet nemaju ni ostatak hardvera s kojim bi iskoristili prednosti novog sustava tako da im je ionako bolje držati se Windowsa XP.

E pa 90% njih prigovara a nemaju originale. OK razumijem ljude koji su platili pa se ljute. Cijena Windowsa za naš standard je stvarno velika i s te strane razumijem ljude i mislim da Microsoft treba uvest neke cijene s obzirom na standarde država i mislim da bi tako pomogli i sebi i nama. Windows 8 će bit dobar tko će ga koristit neka ga koristi tko neće nemora. Ja osobno ne mislim prelazit ali pljuvat i to nema smisla. Ali kad s druge strane pogledaš 1000 kn koji se daju za Windowse nije puno s obzirom da OS koristimo 3-4 godine ili XP 7 godina a neke programe licence se plačaju 1000 kn godišnje

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 11:52 (PlayMaker10).
17 godina
soundstream kaže...

komp ti nikad nije spor zbog previse zauzetog rama vec zbog previse zauzetog proca

Aha, aha, kako da ne. Očito nisi nikad došao u situaciju da ti nedostaje RAMa... :)

Trickortreat kaže...

E sve je to lijepo Tonči ali većina ljudi pokušava složit neku optimalnu konfiguraciju, nije sve u RAM-u. Treba i ostatak PCa bit u mogućnosti "nosit se" s tolkom količinom memorije...

Čak se i P4 lijepo nosi sa većom količinom memorije. Nema proc veze. Kad vidim ljude kak "optimiziraju" računala, padne mi mrak na oči. RAM, RAM, RAM, a ne proc koji se da overclockati. Radije više RAMa.

15 godina
protjeran

Upravo to ram je najmanji problem u cijeloj prici

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
soundstream kaže...

Aha, aha, kako da ne. Očito nisi nikad došao u situaciju da ti nedostaje RAMa... :)

Trickortreat kaže...

Čak se i P4 lijepo nosi sa većom količinom memorije. Nema proc veze. Kad vidim ljude kak "optimiziraju" računala, padne mi mrak na oči. RAM, RAM, RAM, a ne proc koji se da overclockati. Radije više RAMa.

Ne, ne bih se nikako složio, stavio sam 4GB RAMa u Pentium M laptop i vuće se ko zaklan. Istu kolićinu RAM imam i u stolnom računalu sa Core2Duo i taj ide super. Nije sve u memoriji....

17 godina
Trickortreat kaže...

Ne, ne bih se nikako složio, stavio sam 4GB RAMa u Pentium M laptop i vuće se ko zaklan. Istu kolićinu RAM imam i u stolnom računalu sa Core2Duo i taj ide super. Nije sve u memoriji....

A taj Pentium M brže radi sa, recimo, 512 MB memorije? :)

Imam 3 GB memorije u P4 laptopu, i radi odlično, obzirom na starost dotičnog... doduše, po brzini ne može dostići moj komp, no to je i za očekivati.

14 godina
neaktivan

Hajd molim te objasni mi kako RAM može usporiti komp? Mene baš to zanim.

15 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
Trickortreat kaže...

A taj Pentium M brže radi sa, recimo, 512 MB memorije? :)

Imam 3 GB memorije u P4 laptopu, i radi odlično, obzirom na starost dotičnog... doduše, po brzini ne može dostići moj komp, no to je i za očekivati.

Ne, ne kažem da ne radi brže ali nije ništa spektakularno brži... Ako ćeš koristiti prastare aplikacije, da RAM će jako pomoć. Ali ne vjerujem da su kupci glupi i kupuju procesore od 1000kn i više kada bi RAMom rješili sve svoje probleme.

Pentium M je kud i kamo bolji procesor od P4 i čisto sumnjam da stari P4 laptop s 3GB radi dobro i pri surfanju malo "obilnijim" web stranicama, a kamoli što više...

15 godina
neaktivan
raso86 kaže...

Ne vidim gdje sam napisao da RAM usporava komp :)

Pročitaj dobro prije nego što napišeš ;)

15 godina
protjeran
raso86 kaže...

Nije on rekao da ram uspori komp

Sta ti vrijedi npr 16Gb rama ak ti je proc slab,nije sve u kolicini rama

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 12:31 (soundstream).
17 godina
Father_Dougal kaže...

Imao si čitave četiri godine da se navikneš na njih.

A kako ti znaš da ga ja imam 4 godine? to si zaključio jer si vidovnjak prve klase ? ja sam svoje kupio prije 3 mjeseca za razliku od vas ekipe koja ih ima ilegalne od prvog dana.

Evo jednog zadatka pošto si stručnjak po svemu sudeći u ribonima, gdje se u Wordu može maknuti ono automatic ispravljanje slova i u I, dakle malo veliko slovo.

16 godina
neaktivan
makopos kaže...

Evo jednog zadatka pošto si stručnjak po svemu sudeći u ribonima, gdje se u Wordu može maknuti ono automatic ispravljanje slova i u I, dakle malo veliko slovo.

u Opcijama

Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice