- Win 8 (8.1) neće stignuti win 7 po popularnosti nikada.
- Win 7 će "srušit" s prvoga mjesta neka druga verzija OSa iz Microsofta.
- Win 8 (8.1) neće stignuti win 7 po popularnosti nikada.
- Win 7 će "srušit" s prvoga mjesta neka druga verzija OSa iz Microsofta.
Naravno da hoće. Samo treba vremena. Bitno da je toliko hvaljeni i "dizan u nebesa" mac na "čak" 7 % :) Znači manje od Windows 8 :)))
Stvarno je zanimljivo kako MS cini sve da natjera ljude na 8, tj 8.1 iako se vecina buni.
A onda kada dodju pameti i lansiraju 9 vikat ce kako je to puno volje od 8 iako ce se vratit natrag na 7.
Meni je 8.1 sasvim ok, brži, manje memorije koristi, lepši.
Jedino mi Metro malo smeta iako se polako navikavam, no svakako mi je namešteno da mi odmah uđe u Desktop kada se podigne OS.
Evo moje iskustvo jer sam danas napokon probao 8.1 a to je da sam osjetio "moć" Windows 8.1 u odnosu na Windows 7, naime kad sam igrao F1 2013 u Windows 7 i 8.1 na svom PC-u (razlika je samo hard disk i to sporiji na kojem je 8.1) i rezlutat je da u 8.1 nema frame dropova koji mi se javljaju na 7-mici, a ono što je zanimljivo da mi na 7-mici u većini dijelova CPU usage ide preko 85% a prije ciljne ravnine i u još 2.3 dijela staze išlo i na 100% a na 8.1 nije prelazilo niti jednom 85%(naravno govorim o istoj stazi, iste postavke) i to je ono što u čemu je Windows 8.1 moderni OS a to je baratanje jezgrama. Iako imam instalirane hotfix za FX procesore ne rade veliku razliku. Vjerovatno da će 8.1 ići na primarni disk jer imam licencu. I začudo driveri 331.65 rade normalno dok mi na 7-mici čim uđem na Firefox komp jednostavno ledi sa svim driverima nakon 314.22(ali to je poznat bug).