Ili je to samo loš antivirusni 

- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zar nije Brain AV-u sve jedno o kojem operativnom sistemu je rijeć?
Pretpostavka da su koristeni Microsoft antivirus i antimalware alati. S obzirom da Microsoft vise i ne vodi racuna o XP-u rezultati nisu zacudjujuci. Iako i meni win 7 daje dojam kao malo sigurniji OS od XP-a ovo je samo jos jedna u nizu reklama i ne treba joj pridavati puno znacaja. Da su napisali kako je XP sigurniji onda bi se iznenadio, a nakon toga bi rasirio krila i poletio na Jupiter.
potpuno se slažem , dok sam koristio win xp bilo je novi windows svako 3 mjeseca , sad sam vec 9 mjeseci na win7 i svjezi su kao prvi dan , uz odrzavanje redovito naravno.
uzimaju se kvartali 2010, znaci dok je win7 na trzistu nekih godinu dana, a xp vec 9 godina, bas me zanima kako ce se win7 snac narednih godina kad se ta djubrad malo narajta 
u svakom slucaju vjerojatno bolje nego xp, stabilniji su, radim na njima vec god. dana i dosad se pokusalo prisuljati mozda jedno 3-4 trojanaca...pokusalo...

Imam win7 64bit več godinu i pol i prezadovoljan sam s njima rade jednako brzo ko i prvog dana kad sam ih instaliro i nisam imo nikakvih problema do sad
Bilo bi lose da je obrnuto...
Ovo je prva stvar koju sam pomislio kada sam vidio sliku.
Microsoft security essentials mi se čini ok, uz pripomoć drugih alata tipa Spybot S&D.
Reklama za naivce :) XP troši ~60%, a W7/Vistu ~40% usera. Također, XP je 10 godina sa nama, a W7 2 godine. Usporedba Golfa 1 i Golfa 4. Zamisli Golf 4 ima bolji motor...
i ja se potpuno slažem jer kad sam ja imao xp rušio sam sistem svako malo a kad je došla 7-ica srušio sam ga samo jedamput il 2-put......ma 7-ica je zakon nema šta......predobro su ga napravili, a baš me zanima kako če izgledati 8-ica i kako če da radi.......xd........samo treba da se povremeno defragmentira disk i pustit antivirusni da pregleda jel ima kaj i to je to.....
.... a kad je došla 7-ica srušio sam ga samo jedamput il 2-put...
... a zbog čega si ju rušil uopće?
Ja sam još uvijek na original instalaciji ,napravljenoj 15. 08. 2009.!
Jedamput sam samo premještal instalaciju na novi PC ,ali i to uz pomoć syprepa ,bez instaliranja sistema nanovo!
I sve još uvijek radi savršeno!
i ja se potpuno slažem jer kad sam ja imao xp rušio sam sistem svako malo a kad je došla 7-ica srušio sam ga samo jedamput il 2-put......ma 7-ica je zakon nema šta......predobro su ga napravili, a baš me zanima kako če izgledati 8-ica i kako če da radi.......xd........samo treba da se povremeno defragmentira disk i pustit antivirusni da pregleda jel ima kaj i to je to.....
To kaj si ti XP rušil svako malo, ima veze s sasvim desetim stvarima a ne s tim da je loš XP ja sam recimo jednu te istu instalaciju doticnog starog gospodina imal tri godine.
Bio to Windows 7 koji je znatno sigurniji ili XP SP3 past ce jedan i drugi, vrlo brzo ko trula Kruška to se događa svaki dan na sve strane ak za njega sjedne neiskusan korisnik kojeg boli briga i samo tovari razno smece na Windowse to je prava istina.

ocistim ga s vrimena na vrime...i radi ko prvi dan kad je instaliran...i vizualna je perverzija...sve u svemu drazi mi je puno od xp-a 
Meni su bili sigurni za svoje vrijeme i win 95 i 98 i 2000 i XP-ovi i vista i win 7.
Svako vrijeme nosi svoje breme.
Velik razlog zasto je XP ranjiviji je sto po defaultu Administrator nema password, te sto su gotovo svi korisnici admini (user kreiran prilikom instalacije je admin). 7 je to lijepo rijesila da svi rade kao useri, a sa admin pravima tek nakon sto kliknes ok. Naravno, ako si neko to ne ugasi 
Svaka cast 7ici. Tak je mogao biti i XP prije puno godina da su pametnjakovici malo zmenjali setup i razmislili ak bi nekaj trebalo delat.
Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
Velik razlog zasto je XP ranjiviji je sto po defaultu Administrator nema password, te sto su gotovo svi korisnici admini (user kreiran prilikom instalacije je admin). 7 je to lijepo rijesila da svi rade kao useri, a sa admin pravima tek nakon sto kliknes ok. Naravno, ako si neko to ne ugasi 
Svaka cast 7ici. Tak je mogao biti i XP prije puno godina da su pametnjakovici malo zmenjali setup i razmislili ak bi nekaj trebalo delat.
Ma je, ali je na microsoftovim stranicama pisalo jedno uputstvo kako surfati kao guest s isključivanjem još nekih opcija i što kaže alen-c nije trebao ni vatrozid, ni antivirusni. no svakako je bilo aplikacija koje su koristile i guest da bi prodrle u računalo pa je zato bilo preporučeno povremeno preskenirati računalo kakvim antivirusnim alatom. Onda su virusi bili zakon. :D
.... a kad je došla 7-ica srušio sam ga samo jedamput il 2-put...
... a zbog čega si ju rušil uopće?
Ja sam još uvijek na original instalaciji ,napravljenoj 15. 08. 2009.!
Jedamput sam samo premještal instalaciju na novi PC ,ali i to uz pomoć syprepa ,bez instaliranja sistema nanovo!
I sve još uvijek radi savršeno!
rušio sam ga zbog nekih tema nešto sam instaliravao na njega neke teme i onda mi je bila crna površina i nije mi se htijelo pojavit desktop sve sam pokušavao ali nisam niako uspio tako i drugi put i to je to od tad više nikakve teme nestavljam na njega i od tad sve super svakih 3-4 dana ga malo oćistim i svakih tjedan dana ga defragmentiram i radi ko švicarski sat......