koja ce biti potrebna minimalna
konfiguracija da ga moze gutat
koja ce biti potrebna minimalna
konfiguracija da ga moze gutat
instalirao win7beta1 na laptop na kojem je bila vista i radi perfektno....sve drajvere je sam instalirao, jedino wireless sam trebal instalirat i odgovarali su vistini drajveri ...ako se win7 budu pokazali da su dobri i dalje ko sad na početku, čak i ova beta verzija mi bude dovoljan razlog da se ne vratim na vistu (koja, da budem iskren nije uopće loša...)
Prema Microsoftu, minimalna konfiguracija će se sastojati od 1000mHz procesora i 1GB rama :)
instalirao win7beta1 na laptop na kojem je bila vista i radi perfektno....sve drajvere je sam instalirao, jedino wireless sam trebal instalirat i odgovarali su vistini drajveri ...ako se win7 budu pokazali da su dobri i dalje ko sad na početku, čak i ova beta verzija mi bude dovoljan razlog da se ne vratim na vistu (koja, da budem iskren nije uopće loša...)
Da li se ima za naći 64 bitna verzija?
se meni čini ili je stvarno taskbar sličan KDE-ovom?
se meni čini ili je stvarno taskbar sličan KDE-ovom?
Meni nije jasno, za koji qratz to čudo mora pojesti 7+ GB mog diska. :(
skida se!!!
Imam neki dobar osjećaj u vezi novih VINDOZA...
mogu li nekako instalirati Win7, ali da mi Vista ostane bez da nest pokvarim
mogu li nekako instalirati Win7, ali da mi Vista ostane bez da nest pokvarim
a sta ce vam beta verzija?
koristite xp/vistu i kad izađe sedmica onda download.
Ako imaš Vistu već instaliranu na kompu samo si napravi novu primary particiju i na nju instaliraj sedmicu i prilikom bootanja imaš opciju da odabereš koje želiš Windowse podići(7 ili Vistu).Bitno je da je prvo Vista instalirana,radi bez ikakvih problema.
Meni nije jasno da netko moze proglasiti komad softvera stabilnim na osnovu 3 dana koristenja???
Ako su W7 stabilniji od Viste, znaci li to da je Vista nestabilna???
Da li se to meni cini ili ce MS marketing biti koncipiran na usporedbama sa Vistom?
Da li to znaci da je MS, ljude koji su kupili Vistu namagarcio/opljackao?
Postojale su i dvije prebete prije ove javne beta1 verzije,koje su se također pokazale stabilne.Znam jer sam iste isprobao i koristio više od 3 dana.
@korky
imas vistu home basic, nema aero, 100% provjereno. dobro nema skoro nista, ali barem manje zauzima.
Ako su W7 stabilniji od Viste, znaci li to da je Vista nestabilna???
Da li se to meni cini ili ce MS marketing biti koncipiran na usporedbama sa Vistom?
Da li to znaci da je MS, ljude koji su kupili Vistu namagarcio/opljackao?
a kaj je sa novim "datotečnim sustavom"
koji je trebao zamjeniti sad već satari NTFS ???
a kaj je sa novim "datotečnim sustavom"
koji je trebao zamjeniti sad već satari NTFS ???