Windows 7 beta 1 u opticaju

poruka: 110
|
čitano: 25.216
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 beta 1 u opticaju".
16 godina
neaktivan

koja ce biti potrebna minimalna

konfiguracija da ga moze gutat

Danijel Slivar

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 beta 1 u opticaju
s obzirom da radi na netbookovima neces trebat bas neku zver od stroja
17 godina
neaktivan

instalirao win7beta1 na laptop na kojem je bila vista i radi perfektno....sve drajvere je sam instalirao, jedino wireless sam trebal instalirat i odgovarali su vistini drajveri ...ako se win7 budu pokazali da su dobri i dalje ko sad na početku, čak i ova beta verzija mi bude dovoljan razlog da se ne vratim na vistu (koja, da budem iskren nije uopće loša...)

17 godina
neaktivan

Prema Microsoftu, minimalna konfiguracija će se sastojati od 1000mHz procesora i 1GB rama :)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hogar strašni kaže...

instalirao win7beta1 na laptop na kojem je bila vista i radi perfektno....sve drajvere je sam instalirao, jedino wireless sam trebal instalirat i odgovarali su vistini drajveri ...ako se win7 budu pokazali da su dobri i dalje ko sad na početku, čak i ova beta verzija mi bude dovoljan razlog da se ne vratim na vistu (koja, da budem iskren nije uopće loša...)

Jesu brzi? Koliko ti traje bootanje na Visti, a koliko na 7? Kak ide sa sleep modom? Koliko mu treba da se digne iz sleep moda na Visti, a koliko na sedmici?
17 godina
neaktivan

Da li se ima za naći 64 bitna verzija?

Failure is never an option

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

se meni čini ili je stvarno taskbar sličan KDE-ovom?

Međusobna djelovanja i veze među podsustavima zovu se sučelja, ili na hrvatskom interface. Nema potrebe da se strgam od učenja kad i ovak prolazim...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
hogar strašni kaže...

Jesu brzi? Koliko ti traje bootanje na Visti, a koliko na 7? Kak ide sa sleep modom? Koliko mu treba da se digne iz sleep moda na Visti, a koliko na sedmici?
 instalacija je trajala 243 minute,čak sam mislil da nekaj nije u redu, ali nakon 24 minute od početka instalacije imaš potpuno instaliran OS---i to mi je bilo bitno, ovo drugo nisam mjerio, nije mi od neke važnosti...bitnije mi je da radi stabilno, a s obzirom da je još u beti, nemrem vjerovati da ovo radi, kak radi...kaj se brzine tiče, imam osjećaj da lete...photoshop jednostavno leti i u odnosu na vistu(iako sam mislil da leti, kad sam s xp-a prešao na vistu....)...ma prezadovoljan sam!!!
17 godina
neaktivan
M4r10 kaže...

se meni čini ili je stvarno taskbar sličan KDE-ovom?

ne varaš se previše...Cool
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Nema odgovora na ovo pitanje? Koje i mene naravno interesira. Jer šta sad, gonim Win XP PRO 64-bit, i treba mi 64-bitni OS. Da skinem 7-icu, .iso na DVD, i instal? Šta se onda nudi, dual boot, ili će pogaziti moje XP Windoze? Ja bi dual boot.
16 godina

Meni nije jasno, za koji qratz to čudo mora pojesti 7+ GB mog diska. :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Korky kaže...

Ma izdali bi oni to na disketama, ali ih nema više nigdje ...
17 godina
neaktivan
Korky kaže...

Amersko je gledište "bigger is better", a s obzirom da XP ima oko 800injak MB Win7 je nekih 10 puta bolji :D

U biti je jednostavno... kako nove igre zauzimaju hrpu mjesta zbog silnih efekata isl, tako i M$ je zbog Aera dodao jos kojih (10ak) GB...
Očito oni misle da ljudi kupuju diskove samo da na njih snime OS... a bilo bi ljepo da ponude opciju u instalaciji da se ne instaliraju sva ta fency sučelja koja su napravljena za 10godišnjake.
16 godina
Amersko je gledište "bigger is better", a s obzirom da XP ima oko 800injak MB Win7 je nekih 10 puta bolji :D

U biti je jednostavno... kako nove igre zauzimaju hrpu mjesta zbog silnih efekata isl, tako i M$ je zbog Aera dodao jos kojih (10ak) GB...
Očito oni misle da ljudi kupuju diskove samo da na njih snime OS... a bilo bi ljepo da ponude opciju u instalaciji da se ne instaliraju sva ta fency sučelja koja su napravljena za 10godišnjake.

A i taj Aero je fakat zamoran. Zašareni se k'o kad istreseš vrećicu gumenih bombona na stol. Ono, kombinacija boja je ubitačna. Zeleno, crno, žuto, crveno, plavo... Džizs! 8(

Hmda, i ja bih vrlo rado da se instaliranje tog smeća može izbjeći. Čini mi se da je XP bio zadnji OS koji im je imao koliko toliko nenametljivo sučelje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2008 18:59 (Korky).
17 godina
neaktivan
Korky kaže...

Hmda, i ja bih vrlo rado da se instaliranje tog smeća može izbjeći. Čini mi se da je XP bio zadnji OS koji im je imao koliko toliko nenametljivo sučelje.

Neznaš staviti classic temu?   il je i to za tebe previše?
Only God (& mod) can judge me
17 godina
neaktivan

skida se!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam neki dobar osjećaj u vezi novih VINDOZA...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mogu li nekako instalirati Win7, ali da mi Vista ostane bez da nest pokvarim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
neki-bezveze kaže...

mogu li nekako instalirati Win7, ali da mi Vista ostane bez da nest pokvarim

To i ja pitam. Daj, ko je već radio instal, da li ostaje dual boot?
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Potrazio sam maloprije i nisam nasao. Mislim da ova beta za nas smrtnike uopce nije dostupna, vec samo za Microsofte partnere (znam da je tako bilo za proslu verziju, ali NISAM siguran kako stvari stoje s ovom betom).
Citao sam da ce jedna od buducih verizja Windowsa dolaziti samo u 64-bitnom obliku. Ne znam o kojem se Windowsu tocno radi.
Ako je istina ovo prvo sto sam rekao, tko god da je bacio Sedmicu na internet, bacio je samo 32 bitnu verziju. 64 bitna verzija je sada potrebna samo ljudima koji sami Windows testiraju, dok ju koristi jako mali broj nas, smrtnika. To je vjerojatno i razlog zasto trenutno nema 64 bitne verzije u opticaju.
17 godina
neaktivan

a sta ce vam beta verzija?

koristite xp/vistu i kad izađe sedmica onda download.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako imaš Vistu već instaliranu na kompu samo si napravi novu primary particiju i na nju instaliraj sedmicu i prilikom bootanja imaš opciju da odabereš koje želiš Windowse podići(7 ili Vistu).Bitno je da je prvo Vista instalirana,radi bez ikakvih problema.

0 0 hvala 0
16 godina
Core2Duo2 kaže...
        Neznaš staviti classic temu?   il je i to za tebe previše?
Bit će da ti ne znaš čitati ili je možda čitanje sa razumijevanjem previše za tebe. Eto, da se citiram...

"Hmda, i ja bih vrlo rado da se instaliranje tog smeća može izbjeći." - pod tim mislim, instaliranje Aera, ali da ipak mogu instalirati ostatak.

Jasnije? 
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2008 20:18 (Korky).
16 godina

Meni nije jasno da netko moze proglasiti komad softvera stabilnim na osnovu 3 dana koristenja???

Ako su W7 stabilniji od Viste, znaci li to da je Vista nestabilna???

Da li se to meni cini ili ce MS marketing biti koncipiran na usporedbama sa Vistom?

Da li to znaci da je MS, ljude koji su kupili Vistu namagarcio/opljackao?

17 godina

Postojale su i dvije prebete prije ove javne beta1 verzije,koje su se također pokazale stabilne.Znam jer sam iste isprobao i koristio više od 3 dana.

17 godina
neaktivan

@korky

imas vistu home basic, nema aero, 100% provjereno. dobro nema skoro nista, ali barem manje zauzima.

17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...

Ako su W7 stabilniji od Viste, znaci li to da je Vista nestabilna???

Da li se to meni cini ili ce MS marketing biti koncipiran na usporedbama sa Vistom?

Da li to znaci da je MS, ljude koji su kupili Vistu namagarcio/opljackao?

Logika ti je za 5!
17 godina
neaktivan
Korky kaže...
Core2Duo2 kaže...
        Neznaš staviti classic temu?   il je i to za tebe previše?
Bit će da ti ne znaš čitati ili je možda čitanje sa razumijevanjem previše za tebe. Eto, da se citiram...

"Hmda, i ja bih vrlo rado da se instaliranje tog smeća može izbjeći." - pod tim mislim, instaliranje Aera, ali da ipak mogu instalirati ostatak.

Jasnije? 
Al gle, to što ti želiš je besmisleno, jer os mora napredovati u dizajnu grafičkog sučelja...ne smije se ni tu zaostajati.
  OK, razumijem, ti bi to rado preskočio, al svako bi preskočio ono što se njemu ne sviđa. Zato služe opcije da možeš birati... (jedino što gubiš je nešto MB na hdd-u)
  Sigurno i drugim ljudima na Visti nešto smeta...i sad kad bi microsoft uvažio  sve primjedbe,  od OS-a ništa nebi ni ostalo. Nekima se Aero sviđa pa ga žele koristiti...
Only God (& mod) can judge me
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2008 21:54 (Core2Duo2).
16 godina

a kaj je sa novim "datotečnim sustavom"
koji je trebao zamjeniti sad već satari NTFS ???

0 0 hvala 0
17 godina
drveni krastavac kaže...

a kaj je sa novim "datotečnim sustavom"
koji je trebao zamjeniti sad već satari NTFS ???

Izgleda da je to palo u zaborav... A to je stvar kojoj sam se najvise veselio kad su pocele prve price o visti, i nadao sam se da ce biti u windowsima 7, ali to ocito necemo tako brzo docekati. Ako bude radilo kako kazu iz M$-a to ce biti golemi napredak.
92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice