Windows 10 consumer preview u siječnju

poruka: 2
|
čitano: 1.311
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 10 consumer preview u siječnju".
17 godina
Windows 10 consumer preview u siječnju

Jel se zna oce se moc Technical Preview updejtat na Consumer preko Windows Update, il ce trebat reinstalirat cijeli OS.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Windows 10 consumer preview u siječnju
Renesis kaže...

Jel se zna oce se moc Technical Preview updejtat na Consumer preko Windows Update, il ce trebat reinstalirat cijeli OS.

Iskutvo mi kaže da će se moći, jer sa ovim TP-om oni upravo testiraju i taj novi način Udatea koji je malo drugačiji od predhodnih. Međutim nekako mi je ova vijest sama sumljiva, jer nekako mi je prerano, za januar, a opet slaže se izjavam da neće novi Build izaći tokom ove godine. Inače svaki novi Build mogu nazvati Consumer Previewm, ukoliko budu smatrali da taj Build zadovoljava tkzv: 'consumer' klijentelu. Evo riječi čovjeka iz Microsofta:

"We probably are not going to see this release actually take shape until around the Developer Preview next year. Right now, its feed back, apply feed back, rinse and repeat until all three audiences are happy. We are probably gonna see a lot of DCR's until Microsoft believes we the consumers are satisfied. The phases right now are:

• Phase 1 - Enterprise/IT Pro (current state right now).
  • Phase 2 - Consumer (starting early next year)
  • Phase 3 - Developers (probably by the next Build conference)

Then its refine, freeze code and bug fixing until the code is snappy and stable enough where the Windows team feels confident enough to send it to market.

The scary thing is, this thing ain't near done!"

Ova 'strašna stvar' meni baš i izgleda strašna stvar, jer ljudi prijavljuju probleme za koje se nikada prije nisu pojavljivali.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice