WinDays 13 veći nego ikad

poruka: 5
|
čitano: 1.967
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "WinDays 13 veći nego ikad".
16 godina
protjeran

Busines - odnosno ekipa koja ima lovu, direktori, debele guze: 1800kn

Technology - ekipa koja bi gledala i slusala predavanja a i cesce s puno manje love od gornje skupine: 3500kn

bravo nema sto!

ja se budem svercao kao i svake godine :P

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Re: WinDays 13 veći nego ikad

Hehe Windows ekipa mora plaćati, umjesto da Microsoft traži developere i druge, oni još naplaćuju to sve. Zato opensource zajednica lijepo ima besplatne konferencije, ne moramo ništa plaćati.

Plati Win OS, plati Win Server, plati konferenciju, plati ovo plati ono... i još ima onih koji vole i dalje sve to plaćati, pa samo izvolite.

17 godina
odjavljen
makopos kaže...

Hehe Windows ekipa mora plaćati, umjesto da Microsoft traži developere i druge, oni još naplaćuju to sve. Zato opensource zajednica lijepo ima besplatne konferencije, ne moramo ništa plaćati.

Plati Win OS, plati Win Server, plati konferenciju, plati ovo plati ono...

... i opet je na open source OS-ovima par posto svjetske populacije. Nešto onda ipak radite j*beno loše, ne?

Freak Show Inc.
17 godina
Open source je za mene kao zenska koja svima daje besplatno. One malo lepse naplacuju. Ak nis drugo, znas da su na redovitim pregledima. :)
Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
13 godina

Znači sklonili su se iz Rovinja, šta je reći, tamo su se udomaćili? :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice