:) Idem brisat one gluposti po serverima :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesmo mi u Evropi?
eUropa ili eVropa svejedno je, jesi noob.

Jel ti bilo svejedno 92.
Nije svejedno. Znas onu staru "Govori srpski da te ceo sve razume" 
Dragi moji neuki forumaši - prestanite se baviti jezikom, jer niste za to kvalificirani! I ono najvažnije - to i nije tema o kojoj se ovdje raspravlje!
Tko baš žarko želi jezikoslovno mudrovati - neka se uputi na ovu stranicu:
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/evropa-europa/5105.aspx
Ne mogu nam ništa.
Btw bio sam u Švedskoj (Goteborg) u 7 julu,za 10 dana sam popunio 500 gb-tni eksterni disk=hotfile premium + 500/500 mb optika 
Jel kome radi Mediafire?
Jel kome radi Mediafire?
Meni ne radi.
Pajkani rejdaju top sitove od the scene...zato je danas priljev scenskih stvari na privatne trackere usporen.
Preporučujem svim servisima file-sharing-a neka se sa "drugovima"(davatelji hosting usluga) presele na veseli balkan. Jedan potez i pajkani su riješeni, malo neka podmažu naše ne školovane političare i mogu slobodno da postavljaju servere tako blizu europe ali tako daleko od pajkana..... Ovo je možda i jedina prednost što nismo u EU...
uff dobro megaupload mi radi
da mi njega sruse pa pokopo bi se
tam imam preko 150 gb uploudanih stvari
Jel kome radi Mediafire?
Meni ne radi.
Proradit će brzo.
Jako će puno napraviti...
Sada će brzine torenta porasti. Manje download-a sa raznih servera = više ljudi na torentu = veće brzine.
Za sada torent finder plugin za Firefox ostaje...
Kako bi inače prije pogledali kvalitetu filma, prije nego kupimo DVD, ili odemo u kino?
Znam da bi oni htjeli da kupujemo "mačka u vreći"...
Zašto nam uzimaju za TV pretplatu (gdje nam politika i reklame ispiru mozak na podsvjesnoj razini)? Zašto naplaćuju prazne medije?
Snaga je torenta u masi ljudi. Tako se, njihovim akcijama, ravnoteža ponovno uspostavlja. I svima dobro.
Oni misle da su nešto napravili, a korisnici imaju bolju torent uslugu.
Naravno, postoje i druge P2P mreže, ako pokušaju neku rušiti...
Sada će brzine torenta porasti. Manje download-a sa raznih servera = više ljudi na torentu = veće brzine.
Kako bi inače prije pogledali kvalitetu filma, prije nego kupimo DVD, ili odemo u kino?
Zašto nam uzimaju za TV pretplatu (gdje nam politika i reklame ispiru mozak na podsvjesnoj razini)? Zašto naplaćuju prazne medije?
Snaga je torenta u masi ljudi. Tako se, njihovim akcijama, ravnoteža ponovno uspostavlja. I svima dobro.
e majke ti , ali stvarno ga sereš ! 
odi u kino i pogledaj film, ako ti se ne svidi odeš van :-) ... a prije toga odeš na IMDB te na Rotten Tomatoes
Ako ti se neka igrica igra, skineš demo i isprobaš ju. Pročitaš recenzije na portalima, pratiš gaming forume itd.
Skidanje materijala s interneta definitivno nije u redu i to je ružno !, međutim to ne znači da ću prestati - dapače, skinuti ću već danas nešto 
odi u kino i pogledaj film, ako ti se ne svidi odeš van :-)
Vraćaju li novac, ako mi se ne sviđa?
Ili, ako me boli glava od 3D Avatara?
Prodavati ne smijem, ali dijeliti sa prijateljima, to je već druga priča...
Zato nam ZAMP naplaćuje prazne medije... (Kradu, zar ne? I još nas sve usput tretiraju lopovima?)
Upravo im je i izgovor za to što čine, da privatne osobe ne bi trebali tužiti.
Znači, ako sam platio kroz prazan medij za snimanje, pri kupovini DVD pločica, hard diska i slično, ja imam moralno pravo vratiti meni uzeto.
Jedno moraš shvatiti: telefonski razgovori se plaćaju, a Skype telefonija je besplatna!
I naravno da će telefonske kompanije kukati...
e majke ti , ali stvarno ga sereš ! 
odi u kino i pogledaj film, ako ti se ne svidi odeš van :-) ... a prije toga odeš na IMDB te na Rotten Tomatoes
Ako ti se neka igrica igra, skineš demo i isprobaš ju. Pročitaš recenzije na portalima, pratiš gaming forume itd.
Skidanje materijala s interneta definitivno nije u redu i to je ružno !, međutim to ne znači da ću prestati - dapače, skinuti ću već danas nešto 
Ako si primjetio u zadnje vrijeme demo igara bas i nema jer tvrde da je demo prekomplicirano napraviti :)
A s druge strane potplacuju recezente indirektno svojim oglasavanjem.
Wikileaks WTF! CIA