WhatsApp testira PiP video pozive

poruka: 5
|
čitano: 1.330
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "WhatsApp testira PiP video pozive".
16 godina
neaktivan

Koji amateri !

Ovo se Viberu nalazi još od Kit-Kat-a.

moje aplikacije na play-u : https://play.google.com/store/search?q=nik02droid
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: WhatsApp testira PiP video pozive
Stvarno je neverovatno koliko je Viber ili Line bolji softver od WhatsApp-a. A WhatsApp je ipak daleko popularniji u EU
15 godina
protjeran
mat kaže...
Stvarno je neverovatno koliko je Viber ili Line bolji softver od WhatsApp-a. A WhatsApp je ipak daleko popularniji u EU

Baš i nebi rekao, whatsapp je daleko čišći, a mislim i brži i pouzdaniji.

HTC Hero-iP 3GS-Nexus S-N7-Htc 8S-iP4-Galaxy S2-Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-BB 9900-Z1C-L630-Xperia E-OPO-HOX-N5-Nokia 6120-Nokia 5310-N5-iP4S
15 godina
neaktivan

Tu je to. Viber i Whats App imaju svoje prednosti i mane. Tu su negdje generalno. Wapp je dosta ljepsi i radi malo bolje mozda, pregledniji i nema nekih ovih dodatnih stvari, kao sto su Viber igre kod Vibera i slicno. Viber jeste napredniji i prije je ponudio npr. video pozive. Wapp tek od skoro. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hvala na odgovoru, ali WhatsApp no blizu Vibera-a ili Line nije. Koristim sva tri i kad uđem u WhatsApp kao da sam se vratio 5 godina unazad (manje je pregledan a pola funkcija nema).
Samo jedan primjer: Pozovem nekoga (on me još pita da li želim da pozovem tu osobu :@ ) a onda u pozivu želim nešto toj osobi da pokažem. Moram prekinuti pozvati video poziv, pokazati, prekinuti i onda nastaviti audio poziv. Još samo da uvedu ono iz crno-bijelih filmova: Centrala spojite me sa osobom xy :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice