sony kao sony cijene astronomske a kvaliteta svake godine sve lošija,ja to dobro znam jer imam dosta njihovih uređaja,negdje 2000 -te godine su počeli kresati kvalitetu a cijena je ostala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
recimo kao da su oni rekli da AMG 6.0 ima problema s pregrijavanjem kocnica pri brzinama vecim od 250kmh, ti bi rekao da tvoj opel Clio nema ama bas nikakvih problema s kocnicama! :D
radi se o potpuno dvije različite stvari.
sony kao sony cijene astronomske a kvaliteta svake godine sve lošija,ja to dobro znam jer imam dosta njihovih uređaja,negdje 2000 -te godine su počeli kresati kvalitetu a cijena je ostala
Ma nema to veze sa sonyjem:
"većina DSLR-ova na tržištu ima upravo zbog ovakvih pojava ionako softverski ograničeno trajanje snimanja videa - obično negdje oko pet minuta ili tu negdje"
Sony je izgleda samo zaboravio dodat to ogranicenje u software... A hw mu nije nis losiji od konkurencije...
Ma nema to veze sa sonyjem:
"većina DSLR-ova na tržištu ima upravo zbog ovakvih pojava ionako softverski ograničeno trajanje snimanja videa - obično negdje oko pet minuta ili tu negdje"
Sony je izgleda samo zaboravio dodat to ogranicenje u software... A hw mu nije nis losiji od konkurencije...
Događa se i najvećima. Ali o ograničenju na 5 minuta se govorilo prije nekoliko godina. Danas kada pro aparati snimaju i stvarno se koriste u produkciji za snimanje HD videa takav propust nije poželjan. Dalje, limit kod ostalih ne dolazi od strane aparata i njegovog hardware-a već od same samog medija na koji se snima, a to su SDXC kartice i FAT32 formata koji za jedan file u komadu mogu snimiti do 12 minuta HD videa - cca 4GB. Inače Canon 5D MII ima teoretski limit od 30 minuta Full HD videa čime iz kategorije foto aparata duboko ulazi u kategoriju video kamera.
Slika govori više od riječi ;) - link na jako dobar članak + video koji se isplati pogledati - http://www.reelseo.com/hd-video-dslr-camera/
Znači D7000 neće imati te probleme jer nema stabilizaciju u tijelu.
A jeli može da se ugradi kakav cooler unutra pa da hladi taj senzor?
Ajde moj cybershot DSC t300 barem nema takvih problema, jes da mu je snimanje jadno(640x480
) ali radi posao kako spada bez pregrijavanja