Vrući Sony A55/A33

poruka: 7
|
čitano: 3.598
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vrući Sony A55/A33".
16 godina
Vrući Sony A55/A33

sony kao sony cijene astronomske a kvaliteta svake godine sve lošija,ja to dobro znam jer imam dosta njihovih uređaja,negdje 2000 -te godine su počeli kresati kvalitetu a cijena je ostala

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vrući Sony A55/A33
Nije mi jasno, u mene je Sony amaterski digitalni fotoaparat star nekoliko godina (dsc-s600) i nema problema sa pregrijavanjem pri snimanju videa. Ipak, ko preferira snimanje kratkih videa, a ne duge dokumentarce, ovo mu neće predstavljati neki osobit problem.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Vrući Sony A55/A33
Mad-Max-X kaže...
Nije mi jasno, u mene je Sony amaterski digitalni fotoaparat star nekoliko godina (dsc-s600) i nema problema sa pregrijavanjem pri snimanju videa...

recimo kao da su oni rekli da AMG 6.0 ima problema s pregrijavanjem kocnica pri brzinama vecim od 250kmh, ti bi rekao da tvoj opel Clio nema ama bas nikakvih problema s kocnicama! :D

radi se o potpuno dvije različite stvari. 

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
18 godina
blackalbum kaže...

sony kao sony cijene astronomske a kvaliteta svake godine sve lošija,ja to dobro znam jer imam dosta njihovih uređaja,negdje 2000 -te godine su počeli kresati kvalitetu a cijena je ostala

Ma nema to veze sa sonyjem:

"većina DSLR-ova na tržištu ima upravo zbog ovakvih pojava ionako softverski ograničeno trajanje snimanja videa - obično negdje oko pet minuta ili tu negdje"

Sony je izgleda samo zaboravio dodat to ogranicenje u software... A hw mu nije nis losiji od konkurencije...

Think locally, act globally...
18 godina
SupremeCommander kaže...
blackalbum kaže...

Ma nema to veze sa sonyjem:

"većina DSLR-ova na tržištu ima upravo zbog ovakvih pojava ionako softverski ograničeno trajanje snimanja videa - obično negdje oko pet minuta ili tu negdje"

Sony je izgleda samo zaboravio dodat to ogranicenje u software... A hw mu nije nis losiji od konkurencije...

Događa se i najvećima. Ali o ograničenju na 5 minuta se govorilo prije nekoliko godina. Danas kada pro aparati snimaju i stvarno se koriste u produkciji za snimanje HD videa takav propust nije poželjan. Dalje, limit kod ostalih ne dolazi od strane aparata i njegovog hardware-a već od same samog medija na koji se snima, a to su SDXC kartice i FAT32 formata koji za jedan file u komadu mogu snimiti do 12 minuta HD videa - cca 4GB. Inače Canon 5D MII ima teoretski limit od 30 minuta Full HD videa čime iz kategorije foto aparata duboko ulazi u kategoriju video kamera.

Slika govori više od riječi ;) - link na jako dobar članak + video koji se isplati pogledati - http://www.reelseo.com/hd-video-dslr-camera/

DSLR danas ;) DSLR danas ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 8:40 (Jazzer).
18 godina
Vrući Sony A55/A33

Znači D7000 neće imati te probleme jer nema stabilizaciju u tijelu.

0 0 hvala 0
17 godina
Vrući Sony A55/A33

A jeli može da se ugradi kakav cooler unutra pa da hladi taj senzor?Belji se Ajde moj cybershot DSC t300 barem nema takvih problema, jes da mu je snimanje jadno(640x480Šutim) ali radi posao kako spada bez pregrijavanjaSmijeh

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 8:40 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice