Bit ce to vjerojatno i jedini te vrste...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Predstavili mobitel za VR a smanjili mu rezoluciju na 1080p 
na svih 10 preostalih primjeraka? 
kad vjerojatno nije "fluidan" na visim rezama...
Biće zanimljivo. Čini mi se da je MS na zadnjem događanju, prije tjedan dana, dao veliki naglasak na Virtual Reality.
Kolko će to u EU koštati ... 10-ak% više nego u Americi ... negdje oko 3.500 kuna.
BTW. prelazim s Androida na Windows10Mobile, pa sam se zadnjih dana malo upoznao sa situacijom, među ostalim, i s ovim Alcatelom.
BTW. prelazim s Androida na Windows10Mobile, pa sam se zadnjih dana malo upoznao sa situacijom, među ostalim, i s ovim Alcatelom.
ajd razumijem ako s neke hrome mazge prelazis na magarca, ali ako si imao malo bolji android phone s novijom verzijom OS-a to ne mogu shvatiti... pa te pitam zasto? VR imas i na androidu...
Snapdragon 820 podržava 4K video (što je bitno za VR) a igre bi se mogle smanjiti na manju rezoluciju. Snapdragon 820 zadovoljava Google Daydream kriterije. Nije mi jasno tko bi kupio ovakav VR mobitel za 469 USD kada ZTE Axon 7 košta samo 399 USD a ima 2k ekran, Snapdragon 920 820, stereo zvučnike i najbolji zvuk od svih mobitela koji bi zadovoljio profesionalce i audiofile (32-bitni audio). Nisu mi jasni ni ljudi koji pored njega kupuju OnePlus 3.
Vjerojatno zbog toga, ima Snapdragon 820. Da bi telefon bio Daydream ready za VR na Androidu mora imati Snapdragon 920 ili bolji. Nije mi jasno tko bi kupio ovakav slabašni VR mobitel za 469 USD kada ZTE Axon 7 košta samo 399 USD a ima 2k ekran, Snapdragon 920, stereo zvučnike i najbolji zvuk od svih mobitela koji bi zadovoljio profesionalce i audiofile (32-bitni audio). Nisu mi jasni ni ljudi koji pored njega kupuju OnePlus 3.
Da, Axton 7 je trenutno best buy. šteta da ga naši operateri nemaju u ponudi
Axton 7 nema procesor Snapdragon 920, kako stre napisali. Ok!
BTW. Eto, to je jedan od razloga (marketinške mućke) zbog čega bježim s Androida. Windows10Mobile mi jednostavno djeluje smirujuće.
EDIT
Sada vidim, krivo sam napisao. Ima močni Snapdragon 820 isto kao OnePlus 3 i ovaj Windows phone ali u svemu ostalom je i dalje bolji njih pogotovo za VR jer je jako bitna rezolucija.