Voyager Port

poruka: 7
|
čitano: 1.780
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Voyager Port".
16 godina
neaktivan
Voyager Port

Stupidity. Što će još izmisliti? Poseban gumb za mijenjanje rezolucije? (Hm... kad malo bolje razmislim, i nije loša ideja)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Voyager Port

Mogli su to još više poboljšati... Recimo da su stavili samo pola gumba!

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Voyager Port

a cijena nek bude 0 kn i sve će bit ok, jer nije vrijedno više para...

bespotrebno...

0 0 hvala 0
17 godina
Voyager Port

Zaboravljamo današnji datum :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Voyager Port
itf4n kaže...

Zaboravljamo današnji datum :P

LOL, imaš pravo.
17 godina
neaktivan
Voyager Port

Ogroman je broj reklamacija na njihove stickove ciji se konektori doslovno izgule iz gumenog kucista nakon nekog vremena.

Dovoljna je i sama tezina vezice (koju su nedavno izbacili iz paketa sa stickom) da se s vremenom olabavi spoj metalnog konektora i gumenog kucista.

Cini mi se da je kvaka u ovom portu da u njega ulazi i gumeni dio sticka kako bi stick sto duze potrajao.

Zar im nije bilo jednostavnije ulozit' u malo bolje ljepilo i ne izvodit ovakve gluposti s nekim botunima za automatski backup.

P.S. Umalo zaboravih. Svoje sam Voyagere reklamirao tri puta. Valjda ce ovaj cetvrti potrajat' duze od par mjeseci.

P.S. 2. Steta 900 kuna koliko sam platio za prvi primjerak. Iznenađen

Jedno je sigurno - "Mala čizmica" sigurno nije bio normalan!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2009 17:45 (Caligula).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Voyager Port
Caligula kaže...

Ogroman je broj reklamacija na njihove stickove ciji se konektori doslovno izgule iz gumenog kucista nakon nekog vremena.

Dovoljna je i sama tezina vezice (koju su nedavno izbacili iz paketa sa stickom) da se s vremenom olabavi spoj metalnog konektora i gumenog kucista.

Cini mi se da je kvaka u ovom portu da u njega ulazi i gumeni dio sticka kako bi stick sto duze potrajao.

Zar im nije bilo jednostavnije ulozit' u malo bolje ljepilo i ne izvodit ovakve gluposti s nekim botunima za automatski backup.

P.S. Umalo zaboravih. Svoje sam Voyagere reklamirao tri puta. Valjda ce ovaj cetvrti potrajat' duze od par mjeseci.

P.S. 2. Steta 900 kuna koliko sam platio za prvi primjerak. Iznenađen

Ja svoj gumeni VoyagerGT imam 2 godine, skoro svaki dan je u upotrebi i ne pokazuje nikakve tragove istrosenosti. Citanje 22MB/s pisanje 19MB/s, USB 1.0 kompatibilan i garancija 10 godina!! On radi kako ja zamisljam USB stick i moje misljenje o Vojageru je potpuno suprotno od tvoga.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 12:51 (bnaci).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice