probah ga.... moram priznati da sam se ugodno iznenadio... jednostavan brz ... uglavnom zadovoljan
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šteta što nije podržan na iPhonu 3G
MPC HC da ,ali za Android ako se nevaram ,ne znam da li podržava iOS
Pa nemoraš se ispovijediti, svi mi griješimo.
Inače što se tiče MPC HC-a riječ je o izvrsnom programu, ali DXVA po meni nije dovoljan da se samo zbog toga on prograsi najboljim programom ili još gore da kažeš da samo on valja. Meni je trenutno GOM player broj 1 zato jer cijenim brojne opcije koje ima, a jednostavnost korištenja i sami shortuci su taman kako meni paše.
Kao i kod svega ostaloga, riječ je o osobnome preferiranju.
Pa nemoraš se ispovijediti, svi mi griješimo.
Inače što se tiče MPC HC-a riječ je o izvrsnom programu, ali DXVA po meni nije dovoljan da se samo zbog toga on prograli najboljim programom ili još gore da kažeš da samo on valja. Meni je trenutno GOM player broj 1 zato jer cijenim brojne opcije koje ima, a jednostavnost korištenja i sami shortuci su taman kako meni paše.
Kao i kod svega ostaloga, riječ je o osobnome preferiranju.
ne razumijem zašto ostali playeri ne podržavaju DXVA(baš čudno).gala mi je kada CPU troši samo 1posto kada gledam full hd film na MPC HC-u
KMPlayer (koristim ga već dvije godine) ne podržava u startu,a li ga se može pomoću MPC video decodera natjerati da pokrene DXVA.
Malo je offtopic,ali možda nekome pomogne:
ne razumijem zašto ostali playeri ne podržavaju DXVA(baš čudno).gala mi je kada CPU troši samo 1posto kada gledam full hd film na MPC HC-u
<OT>
VLC od verzije 1.1 podržava DXVA v2, na GPUovima koje podžavaju taj API (uglavnom novije nvidijine i ati i ???intelove??? kartice/GPUovi) te na novijim MS sistemima Vista/7
http://wiki.videolan.org/VLC_GPU_Decoding#Graphic_card_compatibility_on_Windows
</OT>

Idem se ispovjediti