Vishera u prodaji

poruka: 50
|
čitano: 6.122
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vishera u prodaji".
17 godina
Vishera u prodaji
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vishera u prodaji

pa još nisu dostigli 2500k?? mislim barem u gamingu, samo to sam gledao jer me to zanima, uskoro će me postat sram govorit da imam amd-a u kompu..

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14

1 9 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vishera u prodaji

Intel je jednostavno prejak za AMD ali za nisku cijenu se isplati uzet iako mislim da je bolje dodat malo vise love ali sa Intelom nema zime

1 2 hvala 0
14 godina
Vishera u prodaji

Bogami, za mene su razocaranje. U igrama (tamo gdje je meni bitno) su dosta losiji.

http://www.anandtech.com/show/6396/the-vishera-review-amd-fx8350-fx8320-fx6300-and-fx4300-tested/5

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
Vishera u prodaji

Zna netko oće li biti BIOS update za Asrockicu 890GX Extreme3?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Vishera u prodaji
Mikovic_xD kaže...

pa još nisu dostigli 2500k?? mislim barem u gamingu, samo to sam gledao jer me to zanima, uskoro će me postat sram govorit da imam amd-a u kompu..

Sram?Sram je mene sto citam ovako (ne)argumentirane postove na BUG forumu.

PlayMaker10 kaže...

Intel je jednostavno prejak za AMD ali za nisku cijenu se isplati uzet iako mislim da je bolje dodat malo vise love ali sa Intelom nema zime

Sa Intelom nema zime?xD

gamer34 kaže...

Bogami, za mene su razocaranje. U igrama (tamo gdje je meni bitno) su dosta losiji.

http://www.anandtech.com/show/6396/the-vishera-review-amd-fx8350-fx8320-fx6300-and-fx4300-tested/5

Pa i nije bas, framerate je odlican u naslovima sa podrskom za 6 threadova i vise,malo je losiji nego kod Intela ali je daleko visi od 100FPS.

U buducnosti se to moze samo popraviti tako da je 200 dolara to odlican CPU koji ce sigurno raditi jos bolje kada se iskoristi kako treba.

BTW u X264 nije bas spor, a potrosnja 8350 je nesto niza nego kod 8150 unatoc visem clocku i 15% boljim perfomansama sto je lijepo za vidjeti.

iclock2much
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mogo bi ja sacekat s nadogradnjom dok ne izade u 2013. Nesto jaako dobro posto se covjek koji zna radit proc vratio u AMD.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
Vishera u prodaji

Eto, točno negdje po očekivanjima je bilo, barem mojim. Nije neki extra proc, ali kumulativno kad sve pogledaš i usporediš sa buldiem nakupilo se tu dosta optimizacija. Nešto kao Buldi SP1.

Sad zbog novih događanja unutar AMD-a možemo očekivati neki ipak malo veći pomak u slijedećoj generaciji proceva. I ako tome stvarno bude tako, a Intel i dalje ne bude sposoban složiti neku jaču grafičku jezgru u svoj paket, mislim da će slijedeća APU generacija biti savršen proc za mene, ali samo ako osjetno ojačaju CPU i ako Intel ne izvuče neki osjetno bolji GPU iz rukava.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Vishera u prodaji

Ovaj FX8320 izgleda primamljivo! Će bit kod nas za ~1250kn? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Eol kaže...

Trebao bi biti dostupan u nas za te novce.

iclock2much
16 godina
neaktivan
Vishera u prodaji

Vidim da je odnos cijena i dobivenih performansi puno bolji nego u prošloj generaciji.

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zoharbizo kaže...
Eol kaže...

Trebao bi biti dostupan u nas za te novce.

Trebao bi ali neče sigurno,{#} več če bit znatno skuplji u praksi dok dođe u naše dučane znači u njemačkoj 160eura a kod nas hm.{#}{#}

http://www.hoh.de/detail/index/sArticle/648601/sCategory/42051

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina

Pa slidan chip. Ako gledamo da je 20% brži a cijena je slična sadašnjem FX 8150 uz sličnu potrošnju, onda je odlično. Cijena kao i5 a performanse kao i7 2600K a negdje je sličan i sa i7 3770K. Samo kad pogledamo cjenu, sve je jasno ko dan {#}. U ovim testovima Anandtecha ( koji su mi odavno neubrojivi ) je ponegdje zabilježen fin rast. Isto tako potrošnja od 300W na 4.8Ghz sa neznam napona nije toliki horor. Na 4.8Ghz je panadan i7 3770K, od kojeg je jeftiniji najmanje 1000 kn što je ogromna razlika. Iz iskustva sa svojim chipom i pretjerivanja recenzenata, jedan FX 8320 clockan na 4.4 do 4.5Ghz sa nekih 1.4v ili manje je odličan i moćan CPU za manje od 1500 kn i sa potrošnjom u normalnim okvirima. Samo neznam i dalje jel se clocka išta bolje, jel sudeći po dva review-a što sam vidio nema napredka. Ali kako sam do sada zaključio, oni neš slabo uvijek clockaju sa puno napona.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 19:46 (itomic009).
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Mikovic_xD kaže...

Sram?Sram je mene sto citam ovako (ne)argumentirane postove na BUG forumu.

ok gospodine ljenjivac, očito ti se nije dalo pogledati review u komentaru iznad, znači već 3 serije za redom:

veća potrošnja

http://images.anandtech.com/graphs/graph6396/51142.png

za slabije performanse

a kada pogledaš najavljene cijene u vijesti, pretvoriš u eure i dodaš činjenicu da smo u hrvatskoj dobiješ šta? 

14 godina

O čemu ti pričaš ?? Više troši to je istina, a ima slabije performanse od čega, a tek o cjenama bolje nemoj pričati bezveze.

13 godina
neaktivan
Vishera u prodaji

ah joj taj anandtech,,,poznato po losim testovima,...sacekajte jos malo dok na nekim drugim stranicama izadu testovi...gosp. itomic je upravu,100% se slazem s njime u svemu sto je rekao za visheru

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 19:42 (Ficho28).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

O čemu ti pričaš ?? Više troši to je istina, a ima slabije performanse od čega, a tek o cjenama bolje nemoj pričati bezveze.

od intela starije generacije

14 godina

Pa opet pitam na koji CPU ciljaš ?? Reci da znamo na šta misliš ?

13 godina
neaktivan
Vishera u prodaji

0 0 hvala 0
14 godina
"If we were to look at this from a performance per dollar perspective AMD is offering 9/10th of the aggregate processing power of a 3770K for less than 2/3rd of the cost. Which seems like a pretty compelling value play. "
16 godina
Vishera u prodaji

Evo i ovdje kompletnog Reviewa: 

http://www.tomshardware.com/reviews/fx-8350-vishera-review,3328.html

Mislim da od ovih nema kometentnijih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Pa opet pitam na koji CPU ciljaš ?? Reci da znamo na šta misliš ?

8350 od 2500k

14 godina

Pa eto vidiš kako nemap pojma. i5 2500K nije bolji CPU ni od FX 8150 a di tek od FX 8350 koji je još i jeftiniji !! Ima ogromnu prednost u potrošnji kad se optereti cijeli CPU, ali je svakako generalno performansama uvjerljivo iza FX 8350.

16 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Pa eto vidiš kako nemap pojma. i5 2500K nije bolji CPU ni od FX 8150 a di tek od FX 8350 koji je još i jeftiniji !! Ima ogromnu prednost u potrošnji kad se optereti cijeli CPU, ali je svakako generalno performansama uvjerljivo iza FX 8350.

ja govorim o gamingu, pokaži mi gdje to

16 godina
Vishera u prodaji

šteta da mu parira jedan i5 3470 koji je čak bolji iako je to najnovija perjanica sa 8 jezgri na 4.0 ghz

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
dery kaže...

šteta da mu parira jedan i5 3470 koji je čak bolji iako je to najnovija perjanica sa 8 jezgri na 4.0 ghz

Zar opet isto pa danas se sve zna u praksi,{#} pa nije cjeli FX CPU marketing dobil otkaz badave fučkaj ga to sigurno.Prezentirali su krivu priču na terenu, pa jurišali sa Get 8 Cores in Your System no zapravo FX-8350 je napredni 4 Cores/8 Threads CPU prema AMD inžinjerima i tu je priči kraj.{#}{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/haswell-idf/159614.aspx?page=0&jumpto=3083610&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/best-buy-amd-processor/151998.aspx?page=2&jumpto=2925748&sort=asc&view=flat

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 21:43 (rambox).
16 godina
Vishera u prodaji

kad mu vidim potrošnju ne bi se baš mašija za njega ,vjerovatno se dosta zagrijava

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina

Ovo izgleda dosta dobro na PC Expert-u koji ima najnormalnije rezultate oko potrošnje. Kod clockanja se chip clockao bolje i sa više napona a potrošnja je oko 50W manja !! Na stranu što je potrošnja i dalje previsoka, viši takt i viši  napon a manja potrošnja je vrlo dobro {#}.  Jedan FX 8320 će biti savršena kupnja i još kad se clockane ovako fino, milina {#}. Znači jedan FX 8320 za nekih 1400 kn i clockan na oko 4.5Ghz je isti ili brži od i7 2600K a mislim da će se moći clockati na 4.5Ghz i sa normalnim coolerima tipa Mugen ili Hyper i slični za oko 300 kn {#}.  

14 godina
Konačno da je i AMD dijelomično stao na noge sa ovi novim FX8350 te ostalom porodicom...sada je taj proc kompletniji,jači,manja potrošnja,grijanje te ktomu doslovno može da parirati novim intelovim i5 pa i i7 što je svakako dobro uz cijenu koja bi mogla biti prevaga na stranu AMD.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice